Friday, September 26, 2014

MINYAK WANGI MURAH The Perfume Story !!


Majoriti remaja sekarang ini menggunakan minyak wangi yer dak..??  yang pakai minyak wangi ni tidak la bermakna dia seorang yang busuk..., tapi siapa yang pakai minyak wangi pasti dia bau wangi tak bau busuk..hihi

Gua ni tidak la pemakai sesuatu minyak wangi yang tetap.., suka gak tukar-tukar jenama janji murah hahahaha. *nampak sangat tak setia kan..

Baru ni gua ada try minyak wangi jenama THE PERFUME STORY


**************************************


The Perfume Story Inspired By Paco Rabbane 1 Million
(untuk lelaki)

-  aku suka gila bau minyak wangi untuk lelaki ni.., bau dia tak keras sangat, so sesuai dengan gua yang muka jambu ni hahahaha

- lagi satu bau dia boleh mengghairahkan kaum hawa.., macam gua yang muka jambu ni bila gegirl bau mesti rasa nak kiss gua...hihi

- untuk yang dah kawin korang try la pakai minyak wangi ni sembur dekat leher..., fuh......power..!!! hahahhaha, takyah sembur banyak sangat pun takpe



 The Perfume Story Inspired By Britney Spears Midnight Fantasy
(untuk perempuan)

 -





The Perfume Story ini  menggunakan PATI yang diimport dari BRITAIN dan FRANCE, so bau dia memang menyegarkan dan harga dia mampu milik abaq ang..hehe

Ni nak habaq mai.., harga dia mesti korang ingat mahal yer dak..?? gua malas nak cakap murah... untuk adil gua cakap harganya berpatutan sangat

Harga Minyak Wangi The Perfume Story

Body Perfume 10ml - RM 15.00
Body Perfume 30ml - RM 30.00
Air Freshener 8ml - RM 10.00

Untuk tambahan.., dorang akan buat promosi beli 2 botol Perfume(30ml) korang akan dapat 2 botol Air Freshener secara PERCUMA....!!! ye ye PERCUMA..!!!




 
Bawah ni gua senaraikan pilihan minyak wangi yang ada..., so korang boleh pilih mana yang sesuai untuk orang...

The Perfume Story Body Perfume

Body Perfume For Man:
1. The Perfume Story Inspired By Paco Rabbane 1 Million
2. The Perfume Story Inspired By Mont Blanc Legend

Body Perfume For Women
1. Th.e Perfume Story Inspired By Victoria Secret Bombshell
2. The Perfume Story Inspired By Britney Spears Midnight Fantasy


Gua tepekkan sekali pilihan wangi untuk Air Freshener.., sesuai diletakkan di kereta, bilik, bilik air, almari, dan jangan main gila letak dalam peti ais pulak ek..hehe

Air Freshener (Car Perfume)
1. Vanilla
2. Lavender
3. Apple Blossom
4. Lemon Lime
5. Sparkling Lemon
6. Burberies
7. Pandan
8. Tea Rose
9. Power Floral
10. Love Spell
11. Sakura
12. Grape
13. Tokyo Orange
14. Strawbery
15. CK Air
16. Country Garden
17. Island
18. Midnight
19. Tutti Fruitti
20. Escalade
21. Herbal Essence
22. Honey Dew

**************************************

Mana korang nak dapatkan minyak wangi ni..?? ha jawapan dia korang boleh wusha di :

    Facebok : https://www.facebook.com/thestoryofperfume
    Instagram : http://instagram.com/theperfumestory

    Call/SMS/WHATSAPP :

    011-32544510 (Pejabat Urusan)
    017-2049259 (Bella)
    018-3163846(Thaaqhib)

Artikel Terkait

7 comments

Midnight Fantasy mmg wangi n sweet je bau perfume tu..

mcm nk try gak.. price pon cam ok..

jom sggah blog sy lak.. :)

Macam menarik je offer ni..kene usha gak ni..

Terima kasih infonya gan.
Lumayan buat nambah elmu.

Gema Parfum
Minyak wangi laki-laki.

----------


EmoticonEmoticon