Punca Sebenar Enot Kurus




Sebelum ini siapa sebut nama Enot pasti boleh bayang dah siapa orangnya yer dak..? Kita dah boleh bayang badan dia yang agak besar tu hihi.

Baru-baru ini ada kecoh pasal isu enot semakin turun berat badannya.., kemain kecoh cerita negetif yang tersebar punca enot kurus itu.., antaranya ialah punca Enot kurus ialah kerana sakit., dan lagi hebat lagi punca sebenar Enot kurus ialah potong usus..hahahahah

Disebabkan kecoh dengan kenyataan negetif orang luar tentang punca sebenar Enot kurus., akhirnya Enot mengeluarkan kenyataan sebenar beliau..

Ni gua share video dari mulut Enot sendiri




***************************************

Dah dengar video penjelasan Enot tu..?? jadi hentikan la cerita negetif yang korang dengar tu ok.., sebenarnya Enot kurus kerana mengamalkan pemakanan bijak dan juga menggunakan Produk Izeara 6 Inch Body Serum


Sebelum ini bila orang promot produk kurus je mesti orang akan cakap 

"cuba try dekat enot dulu.., kalau dia kurus baru aku beli"

Biasa dengar dak ayat tu..? haa ini Enot sendiri dah cuba dan try pada produk Izeara 6 Inch Body Serum

Enot yang kita kenal dia dengan lakonan komedi dan juga pandai masak pasti kita terkejut bila jumpa dia depan-depan sekarang sebab memang ketara penurunan berat badan dia.

Menang la tak dinafikan yang dia tak kurus macam model lain kan.., tetapi perubahan positif yang kita boleh tengok sekarang boleh kata terbaik.., meh tengok gambar dari Instagram dia




Sekali lagi diingatkan.., Enot kurus bukan sebab sakit ok.., tetapi hasil usaha dan iktiar dia sendiri untuk menjaga berat badan dia..



Korang boleh wusha di Instagram Enot sendiri.., banyak skrin shot yang dia amik dan share tentang produk Izeara 6 Inch Body Serum



Kelebihan Izeara 6 Inch Body Serum Xtra Power.

- Izeara body serum yang tak panas, tak melekit dan tak berminyak

- Bau gabungan lemon dan Garcinia Cambodia..

- Produk Izeara 6 Inch Body Serum ni hasil formulasi Doktor pakar dari switzerland & ada kkm,gmp, Halal Jakim..

- Izeara 6 Inch Body Serum Xtra Power mngandungi doa dan zikir..

- 2 in 1 – Boleh digunakan juga untuk sengal-sengal badan selain untuk menguruskan badan.

- Mulakan dengan bismilah sapulah keseluruh badan InsyaAllah.



tags : enot kurus, punca sebenar enot sakit, enot sakit apa , KENAPA enot KURUS, PRODUK ENOT KURUS, ENOT DUTA PRODUK


{ 8 comments.. read them below or add one }

Dkna Abza Dkna Abza March 31, 2015 at 11:31 AM
aku nak tengok entry 'punca ujang kurus'
Hilmi Salleh Hilmi Salleh April 2, 2015 at 10:56 AM
Terbaiklah enot.. xde masuk tv ke dia sekarang?
jannah PS Low jannah PS Low April 4, 2015 at 10:07 PM
nak kurus juga! tapi tak berani nak try sembarangan produk. takut penyakit di kemudian hari
Mama Arif Mama Arif April 30, 2015 at 11:35 AM
wahh bestnya..tahnia enot berjaya kurus..hihi..
imah imah May 15, 2015 at 7:19 AM
macam-macam produk sekarang ni. pakai serum pun boleh kurus.
nafsu suami nafsu suami August 26, 2015 at 11:28 AM
terbaiklah enot! produk ni selalu nampak di facebook.
AnonymousAnonymous October 30, 2015 at 4:43 PM
pakai ni mmg ada guarantee ke kecik 6 inchi dlm masa 48 jam?? bnyk dah sy try,iklan hot bagai..bila pakai hmmm hazab...