MARI BELI JUBAH LIMA WAKTU | 5 WAKTU

HARGA JUBAH LIMA WAKTU


Salam Ramadhan..,

Siapa sini yang teringin beraya dengan bergaya bersama JUBAH 5 WAKTU ? siapa yang ada Facebook mesti pernah ternampak iklan jubah lima waktu ni yer dak.?

Jubah lima waktu yang viral sekarang ini adalah hasil idea dari 4 orang anak muda yang malas guwa nak sebut nama dia..hehe

JUBAH LIMA WAKTU 2016 ONLINE TERBARU

Jubah 5 waktu ini baru sahaja dilancarkan dan guwa difahamkan sebelum dilancarkan lagi mereka telah menerima banyak tempahan awal.

Syukur alhamdulillah walau tak sampai sebulan lagi dilancarkan,  mereka telah berjaya menjual beribu helai jubah 5 waktu.

Target jualan Jubah 5 waktu pada tahun ini ialah bernilai 4 juta iaitu kurang lebih sebanyak 25ribu helai ..! fuh...semoga sukses korang

Harga Jubah Lima Waktu ialah RM180


**************************************

Apa Yang Menarik Dengan Jubah Lima Waktu ?

jubah 5 waktu saiz


- Design yang simple tapi smart apabila digayakan
- Selesa dipakai untuk dibawa berjalan ataupun solat
- Kain cotton yang digunakan berkuali tinggi sesuai dipakai walau dalam cuaca yang panas
- Sulaman eksklusif bercorak cantuman obor dan pedang dan angka 5 satu logo yang menarik untuk anak muda
- Disedikan poket ditepi jubah yang amat praktikal
- 8 warna yang disediakan sesuai untuk digayakan

Secara peribadi.., gua dah pakai dan memang sangat puas hati..!!!

**************************************


Pilihan Warna dan Saiz Jubah Lima Waktu

Setakat ini Jubah 5 waktu mengeluarkan 8 warna pilihan iaitu Putih, Dark Grey, Purple, Classic Gold, Black, Midnight Blue, Maroon, dan Emerald Green.

Korang boleh tengok gambar bawah ini untuk pilihan kaler dan juga saiz.

kaler jubah lima waktu

pengasas jubah 5 waktu


**************************************

Cara Beli Jubah 5 Waktu 

Kalau korang nak beli jubah lima waktu, boleh la korang terus wassap guwa di  0123109897 (ujang) 

atau korang boleh terus pergi ke Butik Pen Merah di bandar baru bangi (bangi sentral)

Harga Jubah 5 Waktu ialah RM180



Siapa nak order boleh wassap 012-3109897 

sekian


1 comment... add one now

Emarieys Emarieys June 10, 2016 at 11:29 AM
wah smart gitu.. sekarang trend semua berjubah..