Photoshoot KBBA9 Di Matic Ramai Menggila

Design by Dalizgrafix

Sabtu baru ini sebahagian ahli Kelab Blogger Ben Ashaari berkumpul untuk Photoshoot Raya di MATIC.

Bila bab bergambar 89% blogger pasti akan suka yer dak..? terutamanya perempuan.., sebab apa..?? sebab perempuan suka tengok diri dia cantik-cantik...hahaha

Kenapa buat dekat MATIC..?? sebab MATIC sponsor lokasi pengambaran hehe..simple tak jawapan..? hihihi

Photoshoot KBBA9

****************************



Siapa makeup korang..?

Tukang makeup ramai gila oi..., berbelas orang...

Memula guwa pun malas nak kena makeup.., tapi bila datang sakai nak perasan hensem, apa salahnya makeup yer dak..? 

MUA
Akak ni makeup gua kemah woi...!! tah apa dia tenyeh muka guwa pun guwa tak tau... yang penting dapat la perasan hensem kejap hahahaha

Yang guwa tak paham, kenapa time Ben makeup sempat lagi selfie..gambar guwa makeup kemain hodoh lagi..!!! grrrr


Gambar hasil makeup geng perempuan korang boleh tengok bawah ni..cun cun oi..!! 

 
 


Ni Team mua yang baik hati untuk taja kami.

Make Up Artis : Rita Rahman | FB: Rita Rahman MUA | IG: Rita Rahman MUA

IG Artistic Team : @zanazack | @put3ratnasari | @makeupbywinwin | @fetriany | @farizha_mua | @alkazamdacute | @makeup_mimiezoll | @raihana.basar | @iamizuansani | @aresue86 | @syuhada_said | @wearemarymary | @makeup_byel | @_violetgrape | @farinabasneemakeup | @byfidaramli | @wanie_touch


****************************

Meh layan Gambar Photoshoot KBBA9

muka puas hati lepas kena makeup....




Nak lagi gambar..??? malas guwa upload sebab banyak gambar perempuan je hahahaahah...

So tepek la seketul dua gambar raya geng lelaki ni..



Woi...siapa taja jubah perempuan..?

Kecoh la...tu pun nak tahu..., jubah perempuan ditaja oleh Deea Boutique .


************************************

Makan Korang Siapa Belanja..?

Makan pagi sendiri la woiii.., semua nak orang belanja lemak la hahaha.., tapi Alhamdulillah lunch ada orang belanja.,hihi



Kebetulan gua pun dah kebulur...syukurlah CAFE CERITA KAMBING belanja makan.., sedap pulak tu menu dia.., ada KAMBING dengan AYAM.

Pilihan guwa opkos la ayam..!!!


CAFE CERITA KAMBING

Bulan puasa ni cafe cerita kambing ada sediakan buffet ramadhan.., harga sangat-sangat berpatutan oi...!!

Thanks Cafe cerita kambimg..!!!! 

************************************

Jubah kau siapa sponsor..? Kau pakai JUBAH 5 Waktu ke...??

jubah 5 waktu model
gambar ini diambil menggunakan iphone6
(caption iklan tepi higway)

Yezza..., Jubah Lima Waktu gua tajaan Butik Pen Merah., serius selesa kain dia..., bila pakai pun kelihatan macam imam muda..., korang tengok gua pun dah macam imam muda kan..????? siapa jawap tak gua unpren..!!

Siapa nak beli Jubah 5 Waktu boleh wassap gua ok hahahaah.. 

HARGA JUBAH 5 WAKTU .?

Harga jubah 5 waktu ialah RM180 sahaja.., tapi harga kawan-kawan guwa nak jual RM190.., kawan-kawan kena la bagi untung RM10 hihi


butik jubah lima waktu
jubah lima waktu harga

Jubah lima waktu

Fuh...!! gila smart gambar LAN CARENO amik..., model jubah ni pun main peranan penting gak untuk jadikan gambar cantik yer dak..?? hahahahah

Thanks LAN CARENO sebab jadi photografer peribadi guwa hahahah

************************************

Nah layan video cat walk dari beberapa budak poyo hahahahah



************************************

Akhir kata salam ceria dari kami rakan blogger KBBA9

Photoshoot KBBA9 Di Matic



{ 11 comments.. read them below or add one }

Afiq Halid Afiq Halid June 7, 2016 at 11:26 AM
Jubah 5 waktu tu nampak style. 👍🏻
Cikk Mimin Cikk Mimin June 7, 2016 at 11:33 AM
Xnk play vid tu.. xde muka aku
Cikk Mimin Cikk Mimin June 7, 2016 at 11:37 AM
Xnk play vid tu.. xde muka aku
YB Shehan YB Shehan June 7, 2016 at 11:49 AM
Hahaha. poyo pun poyo lah..
Cik Tie Cik Tie June 7, 2016 at 1:10 PM
wahhh..tu dia. berbakat juga korang semua ni kan
Ainul Mustafa Ainul Mustafa June 7, 2016 at 1:14 PM
sekali sekala mak mak ni nak cun..
PCL PCL June 7, 2016 at 3:18 PM
Sempoi jang ..tang video tu haha mmg kerlas nampak poyo tapi ok.
Nina Mirza Nina Mirza June 7, 2016 at 4:51 PM
Memang Gila...!! Ujang paling Gila suka buat muka poyo.... pastu jeles abg Ben gambar macho
Hahahaa. . . .
careno careno June 8, 2016 at 11:07 AM
Aku benci giler tgk ko catwalk... Siap bye... Hahaha