Thursday, October 27, 2016

Menu Menarik di Pretz n’ Beanz Bangsar

menu Pretz n’ Beanz Bangsar

Siapa pernah makan di Pretz n’ Beanz. ? kalau tak pernah kita geng la..hahaha.., tapi dulu la tak pernah, sebab baru ni guwa buat pertama kali cuba makan di  Pretz n’ Beanz cawangan Bangsar hahaha..so siapa yang tak pernah try tu bukan geng la hee

Pretz n’ Beanz Bangsar ni masih baru dan tak sampai setahun pun buka.., Cawangan  Pretz n’ Beanz Bangsar ini menggantikan cawangan  Pretz n’ Beanz di IKEA dulu.. 

Guwa pergi Pretz n’ Beanz ni dengan rakan blogger lain..., syok sket try kedai baru dengan blogger yang kaki makan.., masing-masing boleh share idea nak cuba makanan apa hihi

Pretz n’ Beanz Bangsar 1

Siapa yang biasa makan dekat jalan telawi mesti ada perasan kedai Pretz n’ Beanz ni yer dak..? dia terletak di Jalan Telawi 2..,


**********************************

Ok sebelum kita wusha apa Menu Menarik Pretz n’ Beanz, meh gua share deco dalaman kedai Pretz n’ Beanz Bangsar ni.. 





Secara peribadi memang agak menarik deco dalaman kedai Pretz n’ Beanz Bangsar ni.., tapi yang paling guwa suka korang tau apa..??

TOILET dia..!!!!!




Toilet dia memang bersih dan cantik wei..hahaha.., selesa yang amat.., tahniah guwa ucapkan kepada pengurusan Pretz n Beanz Bangsar..!

**********************************

MENU Pretz n’ Beanz


PRETZEL



 PRETZEL TOWER

Pretzel Tower ni ada 9 perisa(sos) korang boleh tengok senarai di gambar menu diatas...,  guwa paling suka perisa(sos) baru dia iaitu Praline Hazelnut/ Nuttela dan Cheddar Cheese Dip..hehe

Korang boleh pilih Mini Tower(6 pretzel, 4 sos)  dan juga Regular Tower (12 pretzel, 9 sos)


Mini PRETZEL PLATTER

Untuk Mini Pretzel Platter, korang boleh pilih bakul besar (8 pretzel) dan bakul kecil (4 pretzel)., Perisa(sos) pula ada 9, tapi kami cuba 4 perisa ini iaitu 

-Chocolate Cookie Crunch
-Cinnamon Sugar
-Poppy Seeds
-Parmesan Cheese


PRETZEL PIZZA



Ada macam-macam jenis pizza, tapi yang terbaru ada 3 iaitu Tomyam Seafood, Smoked Salmon dan Teriyaki Chicken..,

Alang-alang dah ada yang baru, kami nak cuba pizza baru yer dak.? Ikutkan gua nak je order Teriyaki Chicken sebab guwa tak makan seafood hahaha..., tapi ikut majoriti dorang order la Tomyam Seafood


Siapa yang makan seafood mesti suka yer dak..? ok untuk pizza harga bermula dari RM13.50 sehingga RM26.50 

Ada 2 saiz iaitu 7" dan 10" , untuk detail korang boleh tengok pada gambar menu diatas..


All Day DINING


Kalau yang datang sini kebulur atau nak makan berat-berat.., korang boleh wusha di menu bahagian All Day DINING ni.., disebabkan gua tak makan pizza tomyam seafood tadi..,

Maka guwa pun terasa nak cuba makan menu terbaru Pretz n’ Beanz iaitu   Spaghetti marinara- Meatball 

Spaghetti marinara- Meatball


Nampak tak punya pelahap sigemuk ni ..? tapi bila dah rasa sedap Spaghetti marinara- Meatball ni, peduli apa dah paparazi nak amik gambar yer dak..? hehe


Pencuci Mulut 
Cake&Pastries


Menu feberet di Pretz n’ Beanz ini ialah Volcano Chocolate Cake with Ice Cream...!! siapa pergi sini boleh kata wajib cuba hehe



Korang nampak tak  Lan Careno kemain marah muka dia bila guwa nak habiskan Volcano Chocolate Cake with Ice Cream hehe.. 

Ekceli memang tak cukup pun kalau order satu.., sebab satu tu sorang je boleh settle hahahaah



******************************************

Meh korang rebut peluang PROMOSI Di Pretz n’ Beanz Bangsar


World Cake Day 
(18-26 November 2016)
- Free a slice of cake when purchase a cup of coffee

 Gimmick
(11 November 2016, Friday, 3-5 pm)
- Join Membership at RM10 and get a Free RM10 Cash Voucher
- Mini Cinnamon Pretzel + Caffe Latte or Cappuccino @ RM11
- Mini Cinnamon Pretzel @ RM1 (Members ONLY)

Free Halloween Cupcake worth @ RM6.90 (Members ONLY)
(22 - 31 Oktober 2016)

 Pokemon Game
(November - Disember 2016)
- Flash us your "Zubat", "Pidgey"& "Weedle"
FREE mini Pretzel with a min spend of RM10
(Mini Cinnamon Pretzel)

- Flash "Ratata", "Jigglypuff", "Nidoran Female", "Pikachu"& Oddish"
FREE selected Filled Pretzel with a min spend of RM20
(Sweet Potato / Apple Cinnamon / Pepperoni Beef / BBQ Frankfurter)

- Flash "Charmander", "Bulbasaur", "Venonat", "Growlithe", "Poliwag", "Clefairy", "Dodou", "Gastly". "Diglet' & "Dratini"
FREE selected 7" Pizza with a min spend of RM30
(Ala Caprese / Chicken Bolognaise / Pepperoni Beef )



T&C Applied tau korang...jadi mohon baca t&c dulu sebelum redeem apa² 


******************************************



Akhir kata selamat korang mencuba menu-menu yang ada di retz n’ Beanz Bangsar, kami dah cuba..korang boleh la cuba orait..!!!

See yaaa

Artikel Terkait

5 comments

woahhh..teruja kat toilet dya jgk! bukan setakat deko luar je cantik, dlm toilet pon bleh tahan.. mcm ni laa bagus, bukan setakat servis makan je nak de bomb, perkara² kecil yg tak kelihatan ni pon perlu ambil perhatian..

best²...wpn nampak sikit je makanan tapi dah campur² memacam menu sendat jugak perut! haha nnt repeat lagi ehh sementara promo kids eat for free ni...hihi

Aah la.. lupa plak nak g toilet dia. Hahahaha..

Smpai ke toilet ko chek ehh... tp nak tahu kedai bersih ke tak mmg tgk toilet je.. toilet ok, kompom smue ok...


EmoticonEmoticon