Thursday, December 29, 2016

Pengalaman Bercuti Di Swiss Villa Lumut Damai Laut


Swiss villa lumut perak
Sohoq, Ujang dan Awie

Syukur..., kerana guwa masih pandai untuk buka blog ini dan boleh mengetuk keyboard untuk update blog bengong ni hehe.., ni saja nak habaq, minggu lepas guwa dengan rakan blogger sempat pergi bercuti ke Swiss Villa Lumut Perak.

Guwa pergi Swiss Villa ni kerana si Faizal Fredley yang belanja lepak sini hehe.., tapi kenapa 1st pic takda Faizal Fredley..? sebab guwa benci dia hahaaha

Kami gerak dari puchong ke lumut perak mengambil masa kurang lebih 3jam juga.., mula-mula guwa ingatkan dekat je lumut ni.., rupanya jauh gak...grrrrrrrrrr, ekceli guwa tak suka travel naik kereta jauh-jauh hehe.

Kami akan stay di Swiss Villa selama 3 hari 2 malam..., ala-ala gay weiii hahahahah 

*************************************

1st Day


Hari pertama kami sampai di Swiss Villa dah agak lewat petang..., sebab apa..? sebab Faizal Fredley bawak kete macam siput . macam pompuan..!




Nampak tak muka gemuk guwa..? so jangan nak sembang bab gemuk pulak ok..., siapa komen pasal kegemukan guwa tanak kawan dia... =(

Haaa kami ber empat naik kereta kuning bumble bee milik faizal fredley.., saja teman dia lepak santai disini..bila dah lewat sampai kami takda apa aktiviti pun.., terus lepak santai dan berehat je dekat rumah..

Macam biasa sebagai blogger, sampai satu tempat jer perkara wajib kita ambil gambar dulu hehe..., arghh korang pun yang bukan blogger mesti amik gambar gak yer dak..?? jangan nak membongak.!








***********************************

So tetiba guwa malas nak update..., nanti la sambung taip..!! hahahaha


BYE





p/s: weiii "minyak herba asmak" hoq jual ke..?


Artikel Terkait

7 comments

Bongoknya entry ko... hahahhaa... bak balik 2minit aku..

apesal lucah nau gbr² tu?? dem!

apa punya entri ni???
memang gemok arr muka ujang, ehhh tertaip pasal gemok lak.. hahahaaa!

apa punya statement.. pompuan bawa kete mcm siput????

Sanggup aku ponteng meeting baca entri ko.. Ni je tulis. Grrr

dem...tetiba habis gitu jer??? membongakk jang


EmoticonEmoticon