Tuesday, January 10, 2017

MyTOWN Shopping Centre Sediakan Hadiah Selfie Bernilai RM10,000

my town shopping center


Woi korang..!!! Biasa pergi IKEA CHERAS dak..?

Siapa pergi IKEA mesti perasan ada Mall baru nak buka yer dak..?? Haaa mall tu nama dia MyTown..!!! MYTOWN ni bakal dibuka pada awal tahun ini iaitu awal tahun 2017

Difahamkan di MyTOWN Shopping Centre ada wayang gak tau..hehe..., jadi lepas korang melantak meatball dekat IKEA.., boleh lepak sebelah tengok wayang hihi..,

pasaraya ikea

1. Cochrane Underground MRT Station
2. One Cochrane Condominiums
3 IKEA
4 MyTOWN Shopping Centre

**********************************

Jadi sempena pembukaan MALL MYTOWN.., dorang ada buat contest #gooseyselfie .. Yang bestnya hadiah dia pulak bernilai RM10,000...!!! sepuluh ribu oi..!! Seramai 10 orang pemenang akan dipilih pada setiap minggu..,masyukk..!!!

Cara sertai peraduan #gooseyselfie MyTOWN Shopping Centre.



1. Layari laman  https://www.gooseyselfie.com.my/
2. Klik “Join Now”.
3. Klik “Start”
4. Sila login dengan akaun peribadi Facebook korang .
5. Muat turun gambar yang sudah sedia ada dalam koleksi galeri (handphone)  atau rakam gambar yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam korang.
6. Sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar yang dipilih.
7.  Klik ‘Submit’.
Kemudian share ke Facebook korang dan jangan lupa hastag  #GOOSEYSELFIE.


Meh tengok gambar selfie guwa dah join  dekat bawah ni..



So antara 3itik gambar atas tu..,mana yang paling comel...???  lagi 2 ekor itik tu nama dia Faizal Fredley dan Lan Careno hahahahah

Nak wusha awek-awek selfie dalam contest ni pun ada..., tapi guwa rasa..guwa paling comel...., korang pun boleh join.., mana tau rezeki tercampak yer dak..?



Kalau korang nak detail mengenai Contest dan MyTown Shooping Center nie, korang bolehlah wusha  di Facebook mereka

https://m.facebook.com/mytownshoppingcentre/

Laman Web MyTown

http://www.mytownkl.com.my

Artikel Terkait

4 comments

tak pernah lagi pergi ke ikea cheras ni.. kena patut dek angsa ke idok ni..

jom #gooseyselfie, mana tau menang rm10k.


EmoticonEmoticon