Thursday, May 25, 2017

JOM JOIN MALAYSIA BIGGEST ZUMBA PARTY | Watsons Move Your Body Zumba 2017

Mega zumba

Siapa pernah dengar ZUMBA..? pernah dengar mesti ramai yer dak..? tapi siapa pernah berzumba..? mesti tak ramai yer dak..?


Ahh lantak korang la pernah berzumba ker tak..., yang pasti aku pernah berzumba hahahaha...., kalau nak tengok aku berzumba meh wusha video bawah ini

Ekceli aku ni bukan la kaki berzumba hahahahah.., so jangan la kecam zumba guwa yang keras macam kayu tu ok...hihi , serius wei mula-mula aku ingatkan zumba ni senang jer.., goyang kiri kanan gitu je...sekali bila dah buat sendiri payah woi..!!!! kau buat pocho - pocho lagi senang..! 
Ni ha weii... Video zumba dari orang pro ZJ Alex dan ZJ Deno..!  Zumba ni kena lentik2 gedik2 baru jadi hahaha... tengok video bawah ni..

***************************************
Kalau korang tertanya dah kenapa aku berzumba ni..? baru-baru ini aku join Pelancaran Watsons Move Your Body Zumba 2017 di Pavillion.. Ini merupakan Event Mega Zumba yang ke 4 dari Watsons Malaysia.!
Tahun lepas iaitu 2016 Watsons Move Your Body Zumba adalah event Zumba yang terbesar di Malaysia lebih dari 5300 orang yang join dengan tema glow in the dark ZUMBA. Dan tahun sebelum itu juga Watsons Move Your Body Zumba  cipta rekod dengan berjaya mengumpul seramai 7000 orang dalam satu event ZUMBA di Penang.!

Dari kiri  Alex Phang & Deno (Zumba Fitness) Kit Mah (Watsons #GETACTIVE Ambassador) , Dennis Yin (Host Watsons Move Your Body Zumba 2017) dan  Chukies & Whakboii(Top Malaysia DJs)
*****************************************

21/10/17 nanti di sunway lagoon , ZJ alex dan deno pun akan ketuai korang, dan turut menjayakan Watsons Move Your Body Zumba 2017 ialah  ZJ  Henry Cendeno dari USA, ZES NANA dari Korea dan  Richard Gormley dari Canada..!
Korang join la dan amik pengalaman sendiri berzumba berjam tanpa henti...penat memang penat tapi serius akan puas hati..!
mega zumba sunway lagoon 2017
Siapa join akan dapat tshirt.,medal, beg, baucer dan party pack....! Tahun lepas 5ribu orang tahun ni target 10ribu orang..!!! So korang boleh bayang la macam mana punya meriah 10ribu orang akan berzumba bersama-sama
Serius memang puas hati la dan meriah kalau korang join..!!!,  bukan event zumba sahaja.., sebelum event zumba mula, aku dipahamkan banyak lagi aktivi sihat yang akan diadakan di Sunway Lagoon nanti
move your body zumba tickets
Kalau korang nak dapat tiket diskaun 20% , korang boleh beli di salah satu kedai yang ada dibawah ini


Antara brand-brand yang terlibat dalam menjayakan Watsons Move Your Body Zumba 2017
AMMELTZ YOKO YOKO, BLACKMORES, BYE BYE FEVER, CHAMPS, FLAVETTES, KINOHIMITSU, NATURALLE, OPTIFREE
REDOXON, SCHOLL, BAUSCH & LOMB, BLINK, CEBION, EBENE, GAVISCON, KORDEL'S, NH DETOXLIM, PHARMATON
SALONPAS, SCOTT'S, WATSONS BRAND VITAMIN C, BEROCCA, BRANDS, CETAPHIL
ESSANTIALE, HORLEYS, MCDAVID, NH NUTRI GRAINS, PROVITON, SANCTBAND &TOTAL IMAGE.

Jadi dapatkan harga tiket diskaun 20% dari kedai-kedai yang terlibat dalam menjayakan Watsons Move Your Body Zumba 2017

Jadi korang jangan lupa 21/10/2017 nanti kita gegarkan dan pecahkan rekod MEGA ZUMBA bersama Watsons..!!! tiket korang boleh beli bermula 1 June 2017
Untuk keterangan lanjut korang boleh tengok di WATSONS MALAYSIA <-- center="">

Artikel Terkait

1 comments so far

sayangnya sini takdak ... teringin gitu. watson sini takdak oih.. hahaha


EmoticonEmoticon