KURTA DAN JUBAH 5 WAKTU TERBARU | HARGA LIMA WAKTU 2017


kurta 5 waktu terbaru

Hensem tak gambar mamat pakai Kurta 5 Waktu atas ni...? siapa jawap tak hensem aku tanak kawan hahahaha

KURTA 5 WAKTU DAN JUBAH 5 WAKTU

5 waktu adalah satu jenama yang tidak asing bagi penggemar Jubah dan Kurta yer dak..? ini kerana jenama 5 waktu adalah salah satu jenama yang tranding di media sosial bermula pada tahun 2016. Ini kerana pada tahun 2016 satu kejutan tsunami berlaku pada jualan jenama 5 waktu.., mereka berjaya menjual 10,000 helai dalam beberapa bulan sahaja selepas dilancarkan.

Secara peribadi aku ada 5 helai koleksi jenama dari Lima Waktu.., 4 kurta dan 1 jubah..hehe..., nak aku bagi gambar aku pakai..? sure korang tanak kan hahaha

*********************************

Tahun ini, 5 waktu tampil dengan koleksi terbaru  dan design terbaru yang lebih menarik.. antaranya ialah Kurta sunan dan raden, Jubah Hikam, Baju melayu dan juga baju melayu kanak-kanak...! tahun lepas takda baju melayu yer dak hehe


Untuk Koleksi Kurta dan Jubah 5 Waktu 2017 nanti pihak 5 waktu memperkenalkan lebih banyak pilihan warna dan juga sedikit kelainan dengan design sedia ada. Memang cun habis lah. Selain cutting dan design yang simple jenis fabric yang digunakan amat bermutu. Aku kalau bab pemilihan baju ni agak super duper cerewek. Tapi untuk 5 waktu ni alhamdulillah mereka dahulukan keselesaan pemakai. Kira bukan jenis tangkap muat macam sesetengah jenama yang ada di pasaran.


Pada  fashion show baru ini., Lima Waktu ada menampilkan untuk koleksi terbaru mereka..., aku yang join tengok fashion show pun teruja hehe


 fashion show 5 waktu kurta
 fashion show 5 waktu baju melayu
 fashion show 5 waktu jubah hikam

 fashion show 5 waktu syok raya
  
 fashion show 5 waktu baju wawa


Apa yang lagi menarik pada tahun ini koleksi Jubah dan Kurta 5 waktu boleh dipadankan dengan koleksi baju dari Wawa Zainal..

Jenama Lima Waktu turut berkolaborasi dengan pasangan artis terkenal iaitu Wawa Zainal dan juga Aeril Zafrel. Melalui hasil kerjasama ini, terhasilnya koleksi Koleksi Syoknyeee Raya untuk seisi keluarga yang mana ianya dilengkapkan dengan baju raya kanak-kanak serta baju perempuan...wohaaaa

baju wawa zainal dan aeril zafrel 5 waktu

Kurta aeril dan baju wawa zainal 5 waktu

Kurta aeril dan baju wawa zainal 5 waktu merah

Kurta aeril dan baju wawa zainal 5 waktu hijau

Kurta aeril dan baju wawa zainal 5 waktu biru


***********************************

KURTA SUNAN

kurta sunan 5 waktu navy blue

kurta sunan 5 waktu

kurta sunan 5 waktu merah

kurta sunan 5 waktu coklat

kurta sunan 5 waktu royal blue





kurta sunan 5 waktu ukuran



Untuk pembelian kurta lima waktu , korang boleh beli terus ke Butik Pen Merah terletak di Bangi Central Bandar Baru Bangi atau boleh tengok pada web mereka www.limawaktu.my.

atau boleh wassap 0123109897 untuk pembelian secara online..!



tags : kurta sunan 5 waktu, harga kurta sunan 5 waktu, jubah terbaru dari 5 waktu, jubah terbaru lima waktu, harga jubah 5 waktu

3 comments.. read them below or add one

Afiq Halid Afiq Halid June 2, 2017 at 11:07 AM
Ujang. Nak satu boleh? Hahaha
Emarieys Emarieys June 2, 2017 at 12:38 PM
memang "smart" kalau orang kelantan sebut "smart jetakk"