Hanis Zalikha Gila..!!??




Gila.....Gila....Gila.....!!!!


Siapa GAY jangan bace ok...sebab Hanis Zalikha nie bukan taste untuk org GAY..hehe...tp aku nie lelaki normal memang suka tengok muka Hanis Zalikha nie, sebab apa..???? sebab dia cun la..., Sekarang cerita tengah hot pasal Hanis Zalikha nie..tapi bukan nk cerita dia gila..tp aku yang gilakan dia..hihi




Ekceli aku kenal minah nie dah lama dah...pergh..ayat nk poyo...!!! maksud aku, aku kenal die nie sebelum aku start ada belog lagi...aku tau nama Hanis Zalikha nie dari yana.., Sejak dia kenalkan aku dgn pemilik belog popular tue , mmg nama Hanis Zalikha nie menjadi pujaan hatiku la selain Lisa Surihani dan Heliza...pergh..gila playboy aku...hahahahha,




Aku rase siapa demam tengok muka dia nie boleh elok demam tue...hihihi.., so siapa demam guna la petua aku nie ok.., tgk pipi dia tembam, kulit licin mcm buah epel, tggi pulak tue, putih....pergh...!!! Gila kentang wei...Boleh terberak wei kalo tenung dia lama2


Tapi kan....

~
~

~
~

~
~

~
~

YANG MENJADI PUJAAN HATIKU
TETAP

YANA




Wah gila romantik aku kan...hahahahahah.....jgn ter berak sudah bace entry nie ok yana oi..!!!! hahahaha...1st time aku romantik nie...erkkk romantik ker...,??



ok la...nak main game batman, sebut batman teringat otai blog, darkbatman


SEKIAN....PEACE (~_^)v








P/S : kawan2 blog aku yang tengah bace nie pun semua cun-cun(ayat bodek)




{ 52 comments.. read them below or add one }

::nuRuLaDHar:: ::nuRuLaDHar:: December 21, 2010 at 10:10 AM
waahhh romntik sgt....ehehee smnjak 2 3 mgu ni asek tebace tentang HZ jek..sampai dah terminat dah...ahahaa die mmg cntik! =)
YanaMIB YanaMIB December 21, 2010 at 10:10 AM
ecewahhh suwitnyaaa..hakhakhak...

err harus ke ai tacing?? lalala~





psstt meh baca entry baru:: AYAH RETI KE GUNA IPAD??
Ujang9897 Ujang9897 December 21, 2010 at 10:11 AM
nuruladha - sila la minat dia..hehe
azie azie December 21, 2010 at 10:29 AM
mcm sengal je ko.. hehe gurau ja jgn marah :)
IMANSHAH IMANSHAH December 21, 2010 at 10:37 AM
wah semua org dok tulih pasal haniz zalikha..
Qaseh dalia adelia Qaseh dalia adelia December 21, 2010 at 10:39 AM
keh2 igt hanis gila tadi rupenye tuan tanah ni haha
Cik Eka Cik Eka December 21, 2010 at 10:52 AM
hehehe..ujang..kalau eka jadi yana.opkos eka terharu..hahaha..ase nk nanges kegembiraan kot...haha..

kan kak yana kan?
nora nora December 21, 2010 at 11:00 AM
sib baik sib baik

aku baru nk mengadu kat tunang ko yg ko ni gatai huahuahuahu
Ain Zulaikha Ain Zulaikha December 21, 2010 at 11:03 AM
huwarghhhh baru nak cakap kang gepren marah kang.. hahah tak jadi lak nak ckp gitu..



hai, jgn lupa vote Ain Zulaikha.blogspot di http://bpm-undip2.blogspot.com/ tq sy xpaksa k :)
{ finieViolet} { finieViolet} December 21, 2010 at 12:59 PM
salam ziarah..

ishhh..terkejut baca entry tu.. dia tu idola sy tu.. full package dia tu.. suke sgt..
tapi suke gak la nk be one of the followers blog ni..
Ujang9897 Ujang9897 December 21, 2010 at 1:16 PM
imanshah - lu tulis gak la bro..hee
Ujang9897 Ujang9897 December 21, 2010 at 1:16 PM
This comment has been removed by the author.
Ujang9897 Ujang9897 December 21, 2010 at 1:17 PM
qaseh - bkn gila..tapi gila2..hihi
Ujang9897 Ujang9897 December 21, 2010 at 1:17 PM
cik eqa - sila la nangis..huhu
Ujang9897 Ujang9897 December 21, 2010 at 1:18 PM
finie - hihi..sama la kt pun minat
Amirrah Zawani Amirrah Zawani December 21, 2010 at 4:22 PM
hahaha!!! bagus lah masih igt buah hati.. walo pun suka kat org lain, buah hati tetap di hati kan :)

P/s: hanis zalikha mmg terbaikk :)
Ujang9897 Ujang9897 December 21, 2010 at 4:24 PM
nazirul - tiada no di sini..hee
riza riza December 21, 2010 at 4:36 PM
hai...singgah cari jejak abg ben kat sini...
Ujang9897 Ujang9897 December 21, 2010 at 4:38 PM
riza - bukan dah abis ker..hee
iniialahaku iniialahaku December 21, 2010 at 7:09 PM
ayat bodek baik punya..haha..lek bro sja2 je
mR.sYaH mR.sYaH December 21, 2010 at 7:48 PM
klu dia baca mesti dia terharu bro.. heheh...
Heidi Shafiq Heidi Shafiq December 21, 2010 at 8:51 PM
rugi aku tolak cinta hanis zalikha aritu.. ish menyesal.. :P
sekamar rindu sekamar rindu December 21, 2010 at 9:30 PM
salam..

hebat entri ni...sangat hebat..saya suka.
THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY December 21, 2010 at 11:32 PM
Siapa dia?? Tunang?? Isteri?? kekasih?? sila jelaskan.. :)

STRATEGI BARU ALONG
Ujang9897 Ujang9897 December 22, 2010 at 8:35 AM
iniialahaku - aku mmg kaki bodek...hee
Ujang9897 Ujang9897 December 22, 2010 at 8:36 AM
heidi shafiq - die tolak cinta kau sbb die terima cinta aku..hehe
Ujang9897 Ujang9897 December 22, 2010 at 8:37 AM
sekamar rindu - ek..hehe..thanks
Ujang9897 Ujang9897 December 22, 2010 at 8:37 AM
darkbatman - ape yg best bro..hehe..sori pinjam nama
SURIA AMANDA SURIA AMANDA December 22, 2010 at 10:39 AM
wallaweii...mmg romantik..kekalkan romantika anda tu tau...
mizz sue mizz sue December 22, 2010 at 1:54 PM
auww...sungguh romantik! kih kih
tenangsudey tenangsudey December 22, 2010 at 3:08 PM
hahaha romantik.... moga bahagia hingga ke syurga.. amiin
myravea myravea December 22, 2010 at 3:41 PM
huahua..terbaikla entry ni..
wuwuwu..mmg romantik sungguh! :D
BRO_MONDAY BRO_MONDAY January 13, 2011 at 7:20 PM
komen ni ai taip lepas ai baca entry terbaru yu tu, pasal darkbatman...adehhh~

"arghhhhh!!! jambu baca ayat yu lah ujang!!! adehhh! tapi memam terbaik lah...nak demam kejap...koh koh koh"

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "*-* HuJaN oH HuJaN *-*"
2. New Entry "@ ReVoLuSi RaMBuT @"
x3,dayana x3,dayana January 26, 2011 at 12:56 PM
haha sweetnyer psl kak yana tu :P..
Fakhrul1409 Fakhrul1409 February 25, 2011 at 3:42 PM
Bodek la byk2 lagi..pe tu ckit sgt jang! hahahah
cik bihah cik bihah February 25, 2011 at 3:44 PM
poyo poyo..
tapi romantik.. hahaha
shah-kayrul shah-kayrul February 25, 2011 at 3:49 PM
romantik siot..confirm malam nie yana tido mimpi ko.....hahahaha
logorithm logorithm March 1, 2011 at 1:31 AM
Ujang perasan tak yang muka bakal bini Ujang nih ader iras-iras muka Mrs. Ben!