Friday, February 18, 2011

Ape Bestnya Bercinta Dengan Blogger



Join Segmen Bro Framestone


Aku menjawap soalannya yang berbunyi

"Apa bestnya bercinta dengan blogger?"





- balik kerja jer mesti ada topik yang nak di sembangkan

- boleh mendapat idea untuk membuat entri

- boleh bergaduh...layan wo gaduh



-boleh dating selalu..hahahaha

- boleh dapat hadiah time kawin nanti dari kawan-kawan blogger
(bro eqbalzack dah bagi satu)


- boleh kawin dengan blogger yang dicintai...hahahahahahah





Entri santai untuk bagitau yang aku dan pasangan blogger bernama YANA akan berkhawin....('',)



" aku dan yana bercinta sebelum ada blog lagi..so kepada blogger yang bercinta sesama blogger teruskan la sehingga ke jinjang pelamin ok...."


Sekian...Peace (~_^)v


Idea dari EVA

Model TIA


Nak join Klik SINI




P/S : siapa nak bagi hadiah time aku kawin sila-silakan la..('',)



Artikel Terkait

50 comments

selamat berkahwin..jgn lupe ajak aku weyh..ko x ajak aku, mmg la ko jang...x nak kawan ko dah!!!

moga kasih berkekalan ke akhir hayat...buat ujang dan yana.

wow!! nebes je bace..miahahah:P

laaaaaaaaaaaaaaaaaa, dgn yana keeeeeeeeee =P

semoga berkekalan yer..tak lama dah bulan April..alamak..bf eka tak reti berbelog ni n kurang minat..die tau duk opis buat keje jerrrrr....sebab tenet kat opis die blocked segala kejadah blog,fb ni.muahaha..tp die adelah silent reader blog eka n die sokong jer..hehehe

ok ujang n yana...Nak hadiah kene jemput rr kahwin nanti..

ouh..yana tu blogger jugak eh..hahaha~ =P

semoga bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak² yang ramai... ^_^

salam ujang~

i loikee la entry ni~ moga dipermudahkan ye urusan bersama kak yana n family2 untuk ke jinjang pelamin~ ;)

jangan lupa bagi kad! :D

bagi kad mesti dalam blog aje

jimat :P

Selamat pengantin baru !
semoga dimurahkan rezeki n dpt anak b'deret..
amiin... :D

sweet entry ni moga kekal selamanya erk ujang ngn akak yana yeah..

hahahaha....thanks wei.., saja join segmen bro.., selit2 jiwang sikit..

Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. AMIN. :)

pewit! sweet la korang. hehe
cik YanaMIB x jth hati ke dgn entri ni.. hehehe

hahahaha...Yana pun komen kat blog tunangnyer....jgn marah erk yana...gurau jer

woot woot woot !
;DD
cepat2 lahh naik pelamin ;D

wah !! semoga berkekalan ye sweet sesangat hehehe ;)

sy pun nak jugak kawen ng blogger..insyaallah.hehe

neway, semoga dipermudahkan segalanya..amin

moga berkekalan and moga anak2x ang tak ikut perangai ang yG suka kentut!

miahahaha~

wah..
boleh wat gathering alang2 ujang kawin nanti..
kompom blogger ramai yang datang..
kan kan kan..

eeeeee ujanggg...jiwang..geli..ahahaha

papepon samat pengantin bawu...moge kekal sampai akhir hayat ngan yana..

hadiah tungguu..ehehehe

kalau nak hadiah mesti la kena ada kad jemputan..hehe~cpt2 la kawin bdk dua ni...

Jgn lupe jmpot kwen nati..hihi

JANA love forever.. spadan tul...

as salam
aku wat special entry tuk ko jang
slmt penganti br klu ko dh nk kawin..

nak kawen jemput gua ujang! :)

Tahniah Bro..!!..jgn tunggu lama-lama...kawen nnti jemput aku..aku tak de lagi member blogger yg kawen...tak pernah lagi rasa nasik minyak blogger...(tak tau macamana rasanya )..hehehe

wah2 cam best je tengok yana& ujang.. contoh terbaik tu..

wah tahniah ujang dan cik yana ayang akan berkahwin jangan luper jemput IEB hokeh

ujnag : siyesli ai sangat laik dis entry!!! terbaik lah...selamat pengantin baru tu yu & miss yana MIB,,,('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"
2.New Entry "ENTRY TERGEMPAR !!!"
3.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

30 April umah Yana? huwaaaaaaaaa...same tarikh ngan knduri my friend..uhukss..camne nak g nie..camne nie..camne nak kasi adiah niee..hukhuk

aku mati2 ingat ko nak kawen ngan heliza...hahahaha.. =DDDDDD bluwerkkkkkkkk

eh,, nak kawen dah ke? frust ar Lisa Surihani...

nyah..ade cite untuk nyah..

http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/02/weyyyyy-nyah-ujang-da-nk-kawen.html

Walawehhhhh, tapi aku mmg tabik lah kat ko dgn yana..
Serius, aku kenal yana dulu sebelum ko dan blog korang mmg best..
Takdenye nak tiap2 entry bercerita pasal kebahagiaan korang jek kan?
Maksud aku, korang takdelah nak buat entry citer cinta korang berdua jek..
Kadang2 tu ade gak cerita lain..
Sukeeeeeee tak macam sesetengah blogger yg bercinta.. Asyik nak cerita pasal kehidupan dia dan pasangan dia jek.. Kadang2 jemu jugak.. Maybe aku je rasa camtu, org lain tak..
Yelah, kita manusia tak punya sama citarasa kan?
Ape2 pun semoga berbahagia ek buat ko n yana..

Entry Terbaru : Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan

perghhh! terbaik ahhh!
nnt jgn lupe jempot aku weh!

moga berkekalan ke anak cucu ujang dan yana =)

kawin?
wa.. best.. best..
teruskan..
moga kekal hingga akhir usia..

alangkah bahagianya ujang dengan yana sebab ada minat yg sama.. huhuhu

hubby anat pun blogger.. hehehehe
tp masih merahsiakan identiti url beliau.. hehehe..
bestnya bercinta ngn blogger is... bleyh fight sesama sndri blog sama lg best.. wakakaka..

yeye..! kawen..! *tetibe eksated sendiri.. haha

hahhaa, ujang!!! bestnye kahwen....

nah, entry khas tuk korang berdua!!! hehe

http://taq6889.blogspot.com/2011/02/kekasih-saya-sayang-awak.html

weehee ! so sweet ! nak kono datang ni.. :D


EmoticonEmoticon