Ape Bestnya Bercinta Dengan Blogger



Join Segmen Bro Framestone


Aku menjawap soalannya yang berbunyi

"Apa bestnya bercinta dengan blogger?"





- balik kerja jer mesti ada topik yang nak di sembangkan

- boleh mendapat idea untuk membuat entri

- boleh bergaduh...layan wo gaduh



-boleh dating selalu..hahahaha

- boleh dapat hadiah time kawin nanti dari kawan-kawan blogger
(bro eqbalzack dah bagi satu)


- boleh kawin dengan blogger yang dicintai...hahahahahahah





Entri santai untuk bagitau yang aku dan pasangan blogger bernama YANA akan berkhawin....('',)



" aku dan yana bercinta sebelum ada blog lagi..so kepada blogger yang bercinta sesama blogger teruskan la sehingga ke jinjang pelamin ok...."


Sekian...Peace (~_^)v


Idea dari EVA

Model TIA


Nak join Klik SINI




P/S : siapa nak bagi hadiah time aku kawin sila-silakan la..('',)



{ 50 comments.. read them below or add one }

princesslaling princesslaling February 18, 2011 at 12:14 PM
selamat berkahwin..jgn lupe ajak aku weyh..ko x ajak aku, mmg la ko jang...x nak kawan ko dah!!!
Lydia Miza(Aidyl Azim) Lydia Miza(Aidyl Azim) February 18, 2011 at 12:16 PM
moga kasih berkekalan ke akhir hayat...buat ujang dan yana.
n!cK n!cK February 18, 2011 at 12:17 PM
wow!! nebes je bace..miahahah:P
miss lolly a.k.a luvfareda miss lolly a.k.a luvfareda February 18, 2011 at 12:19 PM
laaaaaaaaaaaaaaaaaa, dgn yana keeeeeeeeee =P
Cik Eka Cik Eka February 18, 2011 at 12:19 PM
semoga berkekalan yer..tak lama dah bulan April..alamak..bf eka tak reti berbelog ni n kurang minat..die tau duk opis buat keje jerrrrr....sebab tenet kat opis die blocked segala kejadah blog,fb ni.muahaha..tp die adelah silent reader blog eka n die sokong jer..hehehe
NurLailatul NurLailatul February 18, 2011 at 12:20 PM
ok ujang n yana...Nak hadiah kene jemput rr kahwin nanti..
YanaMIB YanaMIB February 18, 2011 at 12:22 PM
ouh..yana tu blogger jugak eh..hahaha~ =P
misza misza February 18, 2011 at 12:23 PM
semoga bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak² yang ramai... ^_^
Sunah Mohammad Sunah Mohammad February 18, 2011 at 12:23 PM
salam ujang~

i loikee la entry ni~ moga dipermudahkan ye urusan bersama kak yana n family2 untuk ke jinjang pelamin~ ;)

jangan lupa bagi kad! :D
bun bun February 18, 2011 at 12:27 PM
bagi kad mesti dalam blog aje

jimat :P
Anis Nasri Anis Nasri February 18, 2011 at 12:27 PM
Selamat pengantin baru !
semoga dimurahkan rezeki n dpt anak b'deret..
amiin... :D
efa efa February 18, 2011 at 12:30 PM
sweet entry ni moga kekal selamanya erk ujang ngn akak yana yeah..
Ujang9897 Ujang9897 February 18, 2011 at 12:38 PM
hahahaha....thanks wei.., saja join segmen bro.., selit2 jiwang sikit..
Rabiatul Adawiyah Abd Rahim Rabiatul Adawiyah Abd Rahim February 18, 2011 at 12:39 PM
Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. AMIN. :)
liyana liyana February 18, 2011 at 12:43 PM
pewit! sweet la korang. hehe
cik YanaMIB x jth hati ke dgn entri ni.. hehehe
shah-kayrul shah-kayrul February 18, 2011 at 12:45 PM
hahahaha...Yana pun komen kat blog tunangnyer....jgn marah erk yana...gurau jer
laskar rainbow laskar rainbow February 18, 2011 at 12:52 PM
woot woot woot !
;DD
cepat2 lahh naik pelamin ;D
specky gurlz specky gurlz February 18, 2011 at 12:57 PM
wah !! semoga berkekalan ye sweet sesangat hehehe ;)
Nur Mudrikah Nur Mudrikah February 18, 2011 at 1:06 PM
sy pun nak jugak kawen ng blogger..insyaallah.hehe

neway, semoga dipermudahkan segalanya..amin
syuwai syuwai February 18, 2011 at 1:13 PM
moga berkekalan and moga anak2x ang tak ikut perangai ang yG suka kentut!

miahahaha~
APi APi February 18, 2011 at 1:13 PM
wah..
boleh wat gathering alang2 ujang kawin nanti..
kompom blogger ramai yang datang..
kan kan kan..
Aya^Yaya Aya^Yaya February 18, 2011 at 1:29 PM
eeeeee ujanggg...jiwang..geli..ahahaha

papepon samat pengantin bawu...moge kekal sampai akhir hayat ngan yana..

hadiah tungguu..ehehehe
atie atie February 18, 2011 at 1:40 PM
kalau nak hadiah mesti la kena ada kad jemputan..hehe~cpt2 la kawin bdk dua ni...
Cikziee Cikziee February 18, 2011 at 2:09 PM
Jgn lupe jmpot kwen nati..hihi
A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a February 18, 2011 at 2:26 PM
JANA love forever.. spadan tul...
bobiedanbad bobiedanbad February 18, 2011 at 2:32 PM
as salam
aku wat special entry tuk ko jang
slmt penganti br klu ko dh nk kawin..
Admin Admin February 18, 2011 at 2:36 PM
nak kawen jemput gua ujang! :)
Fadzli Amir Fadzli Amir February 18, 2011 at 2:40 PM
Tahniah Bro..!!..jgn tunggu lama-lama...kawen nnti jemput aku..aku tak de lagi member blogger yg kawen...tak pernah lagi rasa nasik minyak blogger...(tak tau macamana rasanya )..hehehe
yna fazlyna yna fazlyna February 18, 2011 at 3:11 PM
wah2 cam best je tengok yana& ujang.. contoh terbaik tu..
Isteri Yang Comel Isteri Yang Comel February 18, 2011 at 3:13 PM
wah tahniah ujang dan cik yana ayang akan berkahwin jangan luper jemput IEB hokeh
BRO_MONDAY BRO_MONDAY February 18, 2011 at 3:16 PM
ujnag : siyesli ai sangat laik dis entry!!! terbaik lah...selamat pengantin baru tu yu & miss yana MIB,,,('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"
2.New Entry "ENTRY TERGEMPAR !!!"
3.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"
lalink7 lalink7 February 18, 2011 at 3:18 PM
30 April umah Yana? huwaaaaaaaaa...same tarikh ngan knduri my friend..uhukss..camne nak g nie..camne nie..camne nak kasi adiah niee..hukhuk
lalink7 lalink7 February 18, 2011 at 3:19 PM
aku mati2 ingat ko nak kawen ngan heliza...hahahaha.. =DDDDDD bluwerkkkkkkkk
mOoN mOoN February 18, 2011 at 3:47 PM
eh,, nak kawen dah ke? frust ar Lisa Surihani...
Aya^Yaya Aya^Yaya February 18, 2011 at 3:57 PM
nyah..ade cite untuk nyah..

http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/02/weyyyyy-nyah-ujang-da-nk-kawen.html
d_tieah d_tieah February 18, 2011 at 4:48 PM
Walawehhhhh, tapi aku mmg tabik lah kat ko dgn yana..
Serius, aku kenal yana dulu sebelum ko dan blog korang mmg best..
Takdenye nak tiap2 entry bercerita pasal kebahagiaan korang jek kan?
Maksud aku, korang takdelah nak buat entry citer cinta korang berdua jek..
Kadang2 tu ade gak cerita lain..
Sukeeeeeee tak macam sesetengah blogger yg bercinta.. Asyik nak cerita pasal kehidupan dia dan pasangan dia jek.. Kadang2 jemu jugak.. Maybe aku je rasa camtu, org lain tak..
Yelah, kita manusia tak punya sama citarasa kan?
Ape2 pun semoga berbahagia ek buat ko n yana..

Entry Terbaru : Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan
tia tia February 18, 2011 at 5:10 PM
perghhh! terbaik ahhh!
nnt jgn lupe jempot aku weh!
iqbalhakimi iqbalhakimi February 18, 2011 at 5:43 PM
moga berkekalan ke anak cucu ujang dan yana =)
toyolkiut toyolkiut February 18, 2011 at 5:51 PM
kawin?
wa.. best.. best..
teruskan..
moga kekal hingga akhir usia..
THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY February 18, 2011 at 7:44 PM
alangkah bahagianya ujang dengan yana sebab ada minat yg sama.. huhuhu
Anati Soki Anati Soki February 18, 2011 at 10:46 PM
hubby anat pun blogger.. hehehehe
tp masih merahsiakan identiti url beliau.. hehehe..
bestnya bercinta ngn blogger is... bleyh fight sesama sndri blog sama lg best.. wakakaka..
yan_n.i.m yan_n.i.m February 19, 2011 at 11:58 AM
yeye..! kawen..! *tetibe eksated sendiri.. haha
Tok Esah Tok Esah February 22, 2011 at 1:58 PM
hahhaa, ujang!!! bestnye kahwen....

nah, entry khas tuk korang berdua!!! hehe

http://taq6889.blogspot.com/2011/02/kekasih-saya-sayang-awak.html
tomato tomato February 24, 2011 at 12:56 PM
weehee ! so sweet ! nak kono datang ni.. :D