Monday, February 14, 2011

Bangkai Di Rumah Hanis Zalikha



Selamat hari ISNIN......

Korang semua kenal tak tu rumah siapa??...hihi..., dah baca tajuk mesti tahukan rumah siapa..??? yang pasti bukan rumah aku...('',)

Seperti semalam pada entri INI, aku ada bgtau nak ke rumah minah nie sebab apa kan.., siapa yg tak bace semalam aku cerita nanti la ok..sebab mcm biasa kabel talipon bimbit aku tak jumpa..so tak dpt nak update gambar dan cerita...hehe

Nanti hari Rabu aku sambung la cerita kisah aku di rumah  nie ok, sebab esok cuti tak dpt nk update..tak kira la dah basi ke belum cerita nie ok....., nantikan cerita panas aku di rumah ini...perghhh...!!!!!!!!!!!!!!


Pendek kan cerita sebelum aku sambung cerita akan datang..., nak tau tak....., tgk gambar nie





 Dekat rumah nie time aku lepak2 terjumpa bangkai seekor burung depan rumah cantik kat atas tue...('',), kesian burung tu mati....aku pun tak tau kenapa dia mati sebab aku sampai2 dia dah mati...,

So cerita aku nie tak lari dari tajukkan...entri nie ada kaitan dengan tajuk kan..hihi..,kalau lari tajuk nanti
bro ben  marah...*tibe2


"aunty nani...sedap la red valvet cupcake semalam..('',)"



Sekian...Peace (~_^)v



P/S : Malam nie siapa Bro Ben ajak lepak putrajaya...

Artikel Terkait

30 comments

wehh Jang.. marah madame nani baca tajuk nehh..

haha! dasattt,
da wat smyg myt lom kt bangkai tuh. =PP

innalillah......

xtau lagi sempat tak.....

ujang : burum tu sesak nafas!!! coz sedam beliau melintasi halaman umah hanis, beliau terhidu cup cakes yam wangi + sedap...so beliau tergamam seketika lalu jatuh mati...adehhh~ igaun semata-mata..

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "VALENTINE DAY? katakan TIDAK!!!!"
2. New Entry "Saya nak first Give away from De'din"

uish ya ka alahai ciannya burung tu..

bkn yu yg bunoh burung tu ke?? lalala~




eh iklankn blog mcd..dia dh buat banner...pi terjah blog dia~


http://www.diana2u.com/

This comment has been removed by the author.

eh..eh..tgk komen yana..ujang bunuh burung tu..ahhahaha

sian nasib burung itu.. ish3...

as salam..
oh..burung..
entri santai.seronok baca :)
cepat update~! mahu tahu~ huhu~

HAHAHA.
NGERILAH TENGOK BANGKAI !

ingatkan bangkai orang..
paling koman pown terpikir la jugak bangkai motosikal buruk depan umah..
haha

gempak tue bro sape dapat lepak dgn bro ben

tajuk memang gempak manjang.. sabo je r.. huu

huh...ingatkn pe td...by da way dat bird meninggal pd 14hb feb..innalillah

ko smpi lmbt sgt kowt ujang .. tue yg smpi mati burung tue tunggu ko.. hahaha

burung tu sesak nafas sebab panik ko datang sana kan..hahaha

burung tu mati sbb tau ko nk dtg situ,.ha3
=p

nak lepak skali boleh? ke wa x layak? ok. sob sob T_T

ni mesti burung tu syahdu sgt ko dtg umah die smpai pengsan.. bkn mati tu..

errr ,, bagi r cake tu sikit >:P

tajuk power sunggoh aihh.. :p

best tak lepak sana. jumpa sidemok tak


EmoticonEmoticon