Bangkai Di Rumah Hanis Zalikha



Selamat hari ISNIN......

Korang semua kenal tak tu rumah siapa??...hihi..., dah baca tajuk mesti tahukan rumah siapa..??? yang pasti bukan rumah aku...('',)

Seperti semalam pada entri INI, aku ada bgtau nak ke rumah minah nie sebab apa kan.., siapa yg tak bace semalam aku cerita nanti la ok..sebab mcm biasa kabel talipon bimbit aku tak jumpa..so tak dpt nak update gambar dan cerita...hehe

Nanti hari Rabu aku sambung la cerita kisah aku di rumah  nie ok, sebab esok cuti tak dpt nk update..tak kira la dah basi ke belum cerita nie ok....., nantikan cerita panas aku di rumah ini...perghhh...!!!!!!!!!!!!!!


Pendek kan cerita sebelum aku sambung cerita akan datang..., nak tau tak....., tgk gambar nie





 Dekat rumah nie time aku lepak2 terjumpa bangkai seekor burung depan rumah cantik kat atas tue...('',), kesian burung tu mati....aku pun tak tau kenapa dia mati sebab aku sampai2 dia dah mati...,

So cerita aku nie tak lari dari tajukkan...entri nie ada kaitan dengan tajuk kan..hihi..,kalau lari tajuk nanti
bro ben  marah...*tibe2


"aunty nani...sedap la red valvet cupcake semalam..('',)"



Sekian...Peace (~_^)v



P/S : Malam nie siapa Bro Ben ajak lepak putrajaya...

{ 30 comments.. read them below or add one }

A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a February 14, 2011 at 11:06 AM
wehh Jang.. marah madame nani baca tajuk nehh..
FariehanIbrahim [LBC] FariehanIbrahim [LBC] February 14, 2011 at 11:13 AM
haha! dasattt,
da wat smyg myt lom kt bangkai tuh. =PP
roq roq February 14, 2011 at 11:14 AM
innalillah......

xtau lagi sempat tak.....
BRO_MONDAY BRO_MONDAY February 14, 2011 at 11:25 AM
ujang : burum tu sesak nafas!!! coz sedam beliau melintasi halaman umah hanis, beliau terhidu cup cakes yam wangi + sedap...so beliau tergamam seketika lalu jatuh mati...adehhh~ igaun semata-mata..

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "VALENTINE DAY? katakan TIDAK!!!!"
2. New Entry "Saya nak first Give away from De'din"
efa efa February 14, 2011 at 11:27 AM
uish ya ka alahai ciannya burung tu..
YanaMIB YanaMIB February 14, 2011 at 11:47 AM
bkn yu yg bunoh burung tu ke?? lalala~




eh iklankn blog mcd..dia dh buat banner...pi terjah blog dia~


http://www.diana2u.com/
mamasuri mamasuri February 14, 2011 at 11:56 AM
This comment has been removed by the author.
mamasuri mamasuri February 14, 2011 at 11:57 AM
ingat bangkai pe tadi..hehehe..
atie atie February 14, 2011 at 12:08 PM
eh..eh..tgk komen yana..ujang bunuh burung tu..ahhahaha
mR.sYaH mR.sYaH February 14, 2011 at 12:20 PM
sian nasib burung itu.. ish3...
... ... February 14, 2011 at 12:28 PM
as salam..
oh..burung..
entri santai.seronok baca :)
cepat update~! mahu tahu~ huhu~
CikBulat CikBulat February 14, 2011 at 12:42 PM
HAHAHA.
NGERILAH TENGOK BANGKAI !
sicomot-comel sicomot-comel February 14, 2011 at 2:00 PM
ingatkan bangkai orang..
paling koman pown terpikir la jugak bangkai motosikal buruk depan umah..
haha
sahromnasrudin sahromnasrudin February 14, 2011 at 2:08 PM
gempak tue bro sape dapat lepak dgn bro ben
kay_are kay_are February 14, 2011 at 2:12 PM
tajuk memang gempak manjang.. sabo je r.. huu
axuerha axuerha February 14, 2011 at 2:13 PM
huh...ingatkn pe td...by da way dat bird meninggal pd 14hb feb..innalillah
kiera'sakura kiera'sakura February 14, 2011 at 2:26 PM
ko smpi lmbt sgt kowt ujang .. tue yg smpi mati burung tue tunggu ko.. hahaha
syuwai syuwai February 14, 2011 at 2:37 PM
burung tu sesak nafas sebab panik ko datang sana kan..hahaha
NURUL AINI NORAZMAN NURUL AINI NORAZMAN February 14, 2011 at 6:08 PM
burung tu mati sbb tau ko nk dtg situ,.ha3
=p
Ct Arina Ct Arina February 14, 2011 at 10:27 PM
nak lepak skali boleh? ke wa x layak? ok. sob sob T_T
Encik Blogger Encik Blogger February 16, 2011 at 9:44 AM
ni mesti burung tu syahdu sgt ko dtg umah die smpai pengsan.. bkn mati tu..
tomato tomato February 19, 2011 at 3:47 PM
errr ,, bagi r cake tu sikit >:P
cek chun cek chun February 19, 2011 at 10:57 PM
tajuk power sunggoh aihh.. :p

best tak lepak sana. jumpa sidemok tak