Wednesday, February 2, 2011

Heliza Helmi Gila..!!

Heliza Gila Ker Aku yang Gila...

akhirnya entri terbantut aku langsaikan gak..hehe


Gambar aku di gathering blogger tak banyak..tapi gambar aku dengan heliza banyak..hahahaha,



Jom layan cerita aku dan Heliza...



Mula-mula aku dapat tau Ija(heliza) datang dari Faizal Fredley.., die tangkap gambar dengan heliza, time tue tgh icebreaking..aku lari jap..ajak syafiq rosli...,

Jalan punya jalan..jmpa la Heliza...hehe..

ujang : hai ija..

Heliza : ops..hai.."how do you know my name" (spiking pulak dia)

Ujang
: lor..kenapa lak tak kenal

Heliza
: yang panggil ija orang yg rapat jer..

Ujang
: hehe..,erm..nak amik gambo..


Heliza : boleh2...sebab awak hensem<---ayat poyo



aku tak puas ati...suruh syafiq amik lagi



Heliza tak puas hati..die suruh syafiq amik lagi...



Heliza puas ati sebab dah buat peace..hehe

Tak lama lepas tue...aku cakap dkt die yang sebenarnya nie kali ke 3 kita jumpa.., Heliza buat muka tercengang...tapi tetap comel...comel macam yana..,

Heliza : uik..yer ker..

ujang : betul..jap lagi kita borak ek..nak jmpa geng blogger lain

Heliza : Ok2...


Aku pun pergi la smbung ice breaking...kenalkan diri semua.., lepas tue aku nak balik sebab kena pergi hospital..

Aku balik sekali dengan Naz...singgah jap jmpa heliza..

Ujang : hai ija..

Heliza : yup..meh la duduk sekali...


Aku tak tunggu lama terus duduk sebelah ija..




Korang tengok la gambar nie..punya la di kusyuk dengar aku bercerita...,(yang amik gambar nie kuli aku)

- aku tunjuk gambar2 dia dlm talipon bimbit aku...
- bagitau die yang jmpa time event muzikfm dan syurga cinta
- aku kutuk2 cik epal...hahaha...aku ckp aku jeles dgn cik epal
(heliza senyum jer)
- byk lagi la kisah2 aku borak dengan dia

Sekali ija ckp..

Heliza : eh..eh..awk nie yg buat entri amik gambar 3 orang tue kan..,

ujang : yup..kenapa

Heliza :
saya membaca nya....('',)

nak tau entri apa heliza baca KLIK SINI



habis borak...aku suruh kuli aku amik gambar lagi..



lepas aku borak2 nie..kuli aku potong stim die ckp die pun nak amik gambar...
itu pasal la dekat blog kuli aku nie pun ada gambar dia dengan ija.., padahal ija tak ajak pun die bergambar..hahahaha

nak tau kuli aku tue siapa..terjah la beliau

Kalau la heliza bace entri aku yang ini...pergh.......!!!!!!!!!!

Sekian...Peace (~_^)v

P/S : sori balik awal haritue sebab akak ipar bersalin..hehe


Artikel Terkait

122 comments

wahhhh riakkknyerr...


saya cemburu.. saya ingin jadi anda supaya dpt bersama heliza. dan saya mau jadi ensem juga..

adalah ianya suratan..atau kebetulan je beliau menjadi kuli...ksian2..huhu

ko ingat dorang nak caye cakap ko??hahaha semua dusta

cis..
awek aku curangbro.. =P hahahah

haha..ade gak entry akhirnya.. kejap nye ko borak..len kali borak la lama agi

hampeh ko jang... ni aku rase agak rugi tak g gath nih...

eleh..poyo jer ujang..nyampah aku...uwekkk!!!

nape semua blogger sebut sal ija ni? nape ija datang? nape sampai cik epal pun amek gambar ngan ija? ape kaitan ija ngan blogger2? adakah ija blogger? haha~ soklan terakhir lah yang paling jelas nak diutarakan...

*sila jawab dengan sebuah entry sebab saya memang rasa sangat pelik..:p*

sakan betul ujang ngn ija..haha....

kenapa pic kamu ngan ija blur erk...pic ngan org lain clear je...hahahahaa

kurengg toll...
nsib ade kuli leh tgkapkan gmba...hahha

mak aih..riang ye hati die..hehe..

suka benor ek..

perggghhhh! heliza tuh. cayalah

syioknyer bebual ngan heliza tomey. ;p

ila - tau takpe..mmg untung..hee

qaseh - hihi..jeles

astina - hahahaha..jgn tuka jntina

nadirah - sejak azali die kuli

naz - diam la nyah

iN - silap la..hehe

tqah - lama la..mls taip pjg2

PW - padan muke..hahaha

kaklang - ada kau ek..hahaha

sunah - pendek cite..ija dijemput oleh aku

yuni - tau takpe

shida - kamera murah

kiera - sabor2..

cikziee- hahaha..btol2

atie - opkos la..hihi

liyana - hihi..bestkan

bella - mmg syok..

salam petang selasa =)

ujang beshnya leh jumpa helize,,,tak jeles k..hehe

aku sentiase ade ujang..ko jerk x nmpk aku..hahahaha..ujang sengal!!

jeles la dgn ujang....dh dpt jumpa heliza byk kali plak tu..

Akhirnya..
Harap lepas ni takde lagi k..
Hahaha..
Eh, kalo tengok betul2 kan, muka heliza macam muka aku lah..
Wakakakaka..

Akhirnya..
Harap lepas ni takde lagi k..
Hahaha..
Eh, kalo tengok betul2 kan, muka heliza macam muka aku lah..
Wakakakaka..

hoihoi..bertuah jadik heliza...
sume ajak bergambar...hehehe.xD

caye membaca awak..:D tq co much .. really appreciate it..:D

hahaaha...heliza baca kat blog Ujang...confirm ujang angau malam nie...

waaa...best ah..heliza baca entri Ujang...hikhikhik

Padam...
bikin aku jeles je nih~! Ciss..
hahaha

da abes manje la ko senyum lam gamba tuh? haha

X PUAS ATI NIH...
X PEDULIK....
NK CAKAP GAK...








waaaaaa...saya jeles!!~
menchi2...

rasa nak bagi pelempang jer...haahh

hahahah,ujang,jahat do ko.. tapi ko untung gile!! artis kenal.huhuh

wah ujang..
sakan ye..
hehe..
comel sungguh..

eit, awat bila klik link tu tak kuar pun? paknyah tipu!! :p

entri kau kali neh betul2 wt aku nak muntah hahaha. suke la tu dpt jumpe heliza.

entri kau kali neh betul2 wt aku nak muntah hahaha. suke la tu dpt jumpe heliza.

arghhh ! oke. skrg ni skit ati ngt sbb ta g gath tu ! :(

hihi..apa2 pun,ija mmg cuti akak suka sgt2 ija.

mak aih... x aci la cam ni.. nk jugak ujang!!!

sissyira - mmg best..hee

kaklang - aku plak sengal

TH - yer ker

jejaka terhangat - hahaha..ayat jeles

along usop - tak sengaja

deqdeq- tau takper..

d_tieah - erkk..tak lgsung

dak comot - dengan susah payah

gula2 hati - bertuah jd ujang la..haha

heliza helmi

- dem..dem.oh tidak..jap kejap...nie heliza si mata bulat tue ker...

arggh..!!!! heliza helmi ker nie....tidak...!!! aku mimpi..hahahah

shah kyrul - sekarang pun dah angau

syuwai - mmg die kuli

zie - tau takper..grrr..gigil2

pendekar berkuda - hahah..aku pun tak caya

amira - sentiasa manja

fyna - hihi..sy pun jeles

faizal fredley - ko mmg berjasa

ofcuz - hehe..thanks

toyol - hahaha

miss_neeya - selalu jer..hehe

syafiqah - erk..jgn2..

belalang hijau - aku tak gila..hehe

sunah - tau takpe..tp mmg dia la..

lekat lekit - die yg ayat la..

hamzah ian - hahaha...ko kan ade scha

haa fakihah - hahaha..dengki

cik yuki - sabo2

LM - hehe..mmg pun

SJ - sapa soh tak join aku

patut gua yang sebelah heliza tu

hahaha..gua jeles la.nak heliza..eeh..nak amek gambar ngan heliza =p

amboi dia... hehe!!
balik tu mesti senyum2 je kan.. haha :)

gile kentang excited jmp ija
kalau jmp lisa surihani, x tdo 7mlm ni

uit....best lah kau ujang, dapat gambar dengan heliza mata bulat...senyum sampai ke telinga lah kau....

p/s: hari ni baru dapat jejak kawan2, tiga hari terputus jaringan internet berkursus...hoho

ceh bajet tul c ujang ni...

Wei ujang ko wat bloglist mu musuh aku??? wah sngguh kejam.. dah la bubuh Nyah Awang pulak tu.. mmg kejam.. Hahahahahaa...

Aku kentut jugak ko ni kang hahha

untung betul.. pasni biar aku plak ambik gmbr byk2 dgn ija.. keh3..

aku tataw nape aku nak gelak2 je bace nie . hahahaha :P

best gler kentang !seb bek xle peluk heliza.haks :)

ni mendatangkan kejelesan aku ni..nak2 ija comment kat cni..ah!! jeles..hihi

dialog xbleh blah...hhahaah!!!

pheeewwweeeettttttt! jeles ok ~_^

Assalam Ujang..
waahh,syoknye die amik gambr ngan ija..:)

heliza dah jadik hangattttt... hohhohoho.... lisa dah tak laku kerr??

aku agak jeles ckit jer ujang..hahahaha!!xpe2..nnt aku geng ngan heliza n ckp ngan die jgn geng ngan ko..!! Weyh, kenduri bler?

heliza dh xbce lg kot..kehkehkeh...

imanshah - tak patut..hee

iqbal - padan muke..knp tak join

ammirah -sampai sekarang senyum jer

pearl jade - heliza no1..hee

fasihah - mmg best pun..=)

awang - comel kan..arh..!! mmg musuh

mr.syah - tak dpt punya

tomatokering -tak buat lawak la.

azie - hmpir peluk..hihi

nur syafiqah - hahaha..lalala

zamir - dialoq tue kisah benar

ct arina - erk...hihi

dya - sbb duk sblh aku..hihi

aisya - salam, sgt seronok

yadz- lagu lagi..hihi

SR - dia tau..hahahaha

dyanzjha - betul2

kaklang - die suke aku..hehe..2 mei wei

mizz sue - takyah..sbb ko tak pernah jmpa..hihi

tika leh - sbb sms kt HP jer..hihi

wow...bergambar dengan artis gitu...jom join mama

Bagaimanakah nasib kawan² kita di Mesir? Sama²lah kita berdoa utk keselamatan & kesejahteraan mereka, amin. :)

musuh... awang tag kau.. meh sini singgah http://goldazone86.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

uiksss
comey nye ko......heliza oi
(heliza yg comey bkn ko huahuahuahua)

hahaha..sempat agi tuh ngutok cik epal

hahaha..sempat agi tuh ngutok cik epal

hahaha..bestnye dapat jumpe heliza..=)

p/s: cik epal tak ngamuk ker ujang ktuk2 dia neyh..hahaha

bestnya dpt bergambor ngn sis ija naak gak huahua..

Daj jumpa Heliza 2 kali pun Heliza bleh tak ingat tak kenal....heeee macam mwana gak....

Comel giler. Pergh. Best la penulis yang bergambar ni

heliza la..giler cantik dowwww..huhu

hahahha...ayat poyo gler...wakkakakkaka

gile followers mengalahkan Yana niee..

xabes2 lg ngan heliza..sian si Yana..mesti majok..hahahahahaa

hahaha tak sangke pulak si naz buat part time jadi kuli hikhikhik :P

org kampung saya mmg comel2..lalalalal~!

pergh, snap pic ngan heliza tu..*sambil gosok2 mata x percaya ni..

siyes jeles!!! >_<

awww ujanggg!!~~ siess i jeless maaaa..!! minat giler dgn heliza helmi ni..mata dia cantikkk!!~~

psstttt...kena buang ek ujan2 tuhhh...aiyaaa...nanti mood mai i buang keh..appreciate utk itu!!~~


Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

kalau jumpe lagi.. kirim salam kat dia.. ahahha...

untung laa dapat amek gamba ngan heliza . bukan bergambar je , siap duduk sebelah die lagi . jelez den

gambar dengan aku mana? ha ha ha

wah..kalu jumpa heliza lagi kirim salam eaa..

waa..mmg minat gile lah ngn heliza neh..cute!

btuah kome yop

kalo mike dah culik deme yop

skema gila sinopsis cite nie



ngeeehahaha

btw nice =')

skema gila sinopsis cite nie



ngeeehahaha

btw nice =')

haishh,nk jgk borak2 ngn kak ija!!!!!!!><' nk jgk amek gambo ngn kak ija~ hmmmm lolZ~

ala.. jeles la.. nak jmpe die jugak..

oh my God ... jelesnya .. haha

btw, jum singgah my new entry-->

http://cheritakuhzara.blogspot.com/2012/03/terluka.html :)

comel tul la heliza ni...geram rase cam nak gigit2

huh...dpt tngok dy dri jao jelah...bagai bidadari...payah nk jmpe kn...


EmoticonEmoticon