Biodata Lisa Surihani


 Hari ini hari jadi Lisa Surihani yang ke 26...hehe...aku minat jugak dengan Lisa Surihani ni..(",)


Sila tengok di sidebar belah kiri ok..dekat "About Me" memang aku minat dekat Lisa dah lama...('',)

Lisa surihani sekarang ini menjadi kegilaan kaum adam tak kira yang bujang atau pun yang sudah berkahwin..hehe.,

Tarikh Lahir Lisa Surihani pasti menjadi tarikh yang dicari oleh semua orang yer dak..?


Biodata Lisa Surihani




Nama : Lisa Surihani Mohamad

Nama Manja : Lisa

Tarikh Lahir  : 23 Mac 1986

Usia : 26

Tempat Lahir  :  Kuala Lumpur

Tinggi : 164cm

Bekas Pakwe : Ujang

Pendidikan : Ijazah Sarjana Muda Undang - Undang (Kepujian) dari Universiti Aberystwyth, Wales, United Kingdom

Rakan Baik : Ujang 9897

"Happy Birthday Lisa......."


Disaaat aku memutuskan cinta terhadapt Lisa Surihani...,begini la rupanya..kesian dia

Isi kandungan surat

" Lisa..., aku terpaksa meninggalkan mu..kerana aku bakal berkhawin dengan orang pilihan hatiku.., walaupun aku tau kau amat mencintai diriku.., tapi aku tetap pilih YANA.."




P/S : Siapa rasa dia tak cantik...??

tags : tarikh lahir lisa surihani, tempat lahir lisa surihani, nama penuh lisa surihani, biodata lisa surihani

{ 52 comments.. read them below or add one }

mizzkechique mizzkechique March 23, 2011 at 11:15 AM
kawan baik lisa ialah ujang?????
erkkk...
putrifayad putrifayad March 23, 2011 at 11:15 AM
rakan baik x leh blah..:)
hahaha
topimagine topimagine March 23, 2011 at 11:15 AM
hahaha... baik cam ne tu ko ngan lisa ek.. :)
darxniq darxniq March 23, 2011 at 11:18 AM
sengal!!..

hahhaa...

bace nih..

http://www.darxniq.com/2011/03/selamat-hari-kelahiran-sayang.html
shiqin shiqin March 23, 2011 at 11:19 AM
oke ni boleh tahan lagi lah , rakan baik,
tp entry ammar yasir mmg tak menahan dah..

http://jomklikblog.blogspot.com/2011/03/selamat-hari-lahir-ke-25-kekasihku-lisa.html
aslann aslann March 23, 2011 at 11:23 AM
alahh kawan baik jee punn..ahahaha..
Anis Nasri Anis Nasri March 23, 2011 at 11:27 AM
oke fine kwn bek lisa UJANG...
tetttttttt
CikBulat CikBulat March 23, 2011 at 11:38 AM
perlu k rkn baik? xyah nk berangan. hahaha
mOoN mOoN March 23, 2011 at 11:48 AM
kawan baek? sib baek bukan gF... ngehehehe...
Naddia Naddia March 23, 2011 at 12:09 PM
cantiknyee...cam aku ciket la
aimullah hanis aimullah hanis March 23, 2011 at 12:36 PM
yg aku pelik..nape kwn baik dia ujang....mmg x leh terima akal la..hahahhahhaa
qasehraihan qasehraihan March 23, 2011 at 12:51 PM
hahahahaha...disaat lisa berduka dia ttp comel..bayangkan kalau awak yg berduka time tu???hakhak

comel lisa ni...tp kalau bertudung mesti lagi comel..
::p0t pEt iLa:: ::p0t pEt iLa:: March 23, 2011 at 12:58 PM
mesti la cantek..orang lahir bulan 3 mmg cantik2..hahahah :P
MIZZ SUE (asam.garam.gula) MIZZ SUE (asam.garam.gula) March 23, 2011 at 1:00 PM
wehh..aku ada kawan macm muka lisa..tapi pakai tudung
TeratakAzmi TeratakAzmi March 23, 2011 at 1:05 PM
nak jadi rakan baik ko jgk leh tak ujang? hahaha~

p/s: happy birthday lisa !
fadhdeela fadhdeela March 23, 2011 at 1:12 PM
ampeh tol ujang nie..kwn baikk erkk ish2

Meh sini: Video: Nasib Janda!! 18sx
IEZA IEZA March 23, 2011 at 1:15 PM
Akak pun minat giler gan lisa surihani..Hari itu ingat nak letak nama anak akak surihani..tapi tak jadi sebab surihani tak ada maksud..hu..hu..hubby akak dah setuju..,dia pun minat jugak..
a n a . i z z t y a n a . i z z t y March 23, 2011 at 1:17 PM
perghhhh...perasan la bro ujang nie..heheheeheh...tp kak lisa nie comel kan?...ana minat sgt dia dgn kak heliza...dua2 cute!!...hehehe... :)
nora nora March 23, 2011 at 1:20 PM
rakan baik lisa??
ni mesti ko tgh mengigau time buat entry ni kan

ENTRY HOT : Betul ke Tak Betul??
wath wath March 23, 2011 at 1:27 PM
eh. ko kawan baik lisa? dia tak penah bgtau aku pn?

hahahaahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR March 23, 2011 at 1:48 PM
OOooo..baru tahu rupa-rupanya si ujang yang kecewakan hati Lisa sebelum ni...
Sunah Mohammad Sunah Mohammad March 23, 2011 at 2:03 PM
cian die...sampai hati ujang...
kakchik@ella kakchik@ella March 23, 2011 at 2:09 PM
ooooo .. gitu cite dia ye jang?? apa-apa la jang .. janji bahagia. hihi
APi APi March 23, 2011 at 2:15 PM
memandangkan ujang dah nak berkahwin, maka gua boleh lah mengayat si lisa ni..
lalink7 lalink7 March 23, 2011 at 2:16 PM
wahhh..Yana tue hebat la menjadi pilih ko ek ujang..die selebrtii gak kan? sbb tue ko pilih dia kan? heheheh
Bella Bell Bella Bell March 23, 2011 at 2:40 PM
bukan kawan baik la..ex kawan baik...hahaa
Isteri Yang Comel Isteri Yang Comel March 23, 2011 at 2:42 PM
surat centa tuk lisa??? erkkkkkk.. nak muntah pink..... i like lisa surihani....
Faizal Fredley Faizal Fredley March 23, 2011 at 3:03 PM
x der org lain ker..buat la biodata aku ker....
HATYCIKNUURUL HATYCIKNUURUL March 23, 2011 at 3:08 PM
err,jang,.mlm ni die nak banje aku mkn,clbrate bsdey katenye,..wawawaaa,jeles x?,.
putERi-kAtEk putERi-kAtEk March 23, 2011 at 3:30 PM
pergh!!!!

yg last tu tak boleh nk baca la...agak kabur....

hahahaha
NiSha NiSha March 23, 2011 at 4:43 PM
tttteeeeeeeeeetttt

akan Baik : Ujang 9897
ahaks...

surat brea tuk lisa tu.. ahaks..
shah-kayrul shah-kayrul March 23, 2011 at 4:56 PM
sejak bila ko jadik rakan baik lisa nie....kompius aku
mynameismy mynameismy March 23, 2011 at 5:47 PM
dia mmg santek!!! natural beauty!!! i like her also!!!
srikandi cinta srikandi cinta March 23, 2011 at 7:53 PM
saya suka dia..walaupun free hair, tapi dia sopan + x seksi
❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ ❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ March 23, 2011 at 8:45 PM
buat biodata i lepas nie ! :P haha...
happy birthday lisa ! :)
shark shark March 24, 2011 at 12:12 AM
ramai lak ngaku arini lisa awek dia..
huhu
EZAN IDMA EZAN IDMA March 24, 2011 at 12:30 AM
haha ;p gatai. saye rase saye cantik . LOL/ oke tipu
mr E oSk gurL mr E oSk gurL March 24, 2011 at 4:01 AM
erk...kalau cerita yg ni pasal lisa betul x?? Lisa Peminat Ujang??hehe ^_^
Ct Arina Ct Arina March 24, 2011 at 10:28 AM
agak2 kalau lisa x cantik x gebu.. lu minat die tak?? hohoho =,=
AMNA AMNA March 12, 2012 at 7:56 PM
Agak-2 , kalau Yusri tau ni.. HAHA~
Ron Ron March 23, 2012 at 3:37 PM
Kalau ye pun minat dia , jgn lah sampai 23 march 2012 pun jadi hari rabu . hehe . :)