BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH




Derm..., saat paling best dan paling susah gua nak lupa ialah ZAMAN PERSEKOLAHAN

Zaman sekolah dulu ni serius banyak gila kenangan MANIS dari segi kokurikolom...<--betul ker gua eja ni..

Ini jalan cerita gua kan.., so takkan gua nak cerita buruk gua..hee

************************


Gua tanak cerita zaman sekolah rendah atau pun zaman menengah rendah ok.., gua nak cerita zaman gua masuk sekolah TEKNIK area seremban.

Gua zaman dekat teknik dulu orang panggil mat jiwang....,pergh..!! tau la gua hensem..ada ker panggil gua mat jiwang..,argh..!!! malas gua cerita cinta-cinta ni..,

Dalam kelas gua paling benci SUBJEK ENGLISH., kalau kelas ENGLISH jer gua akan pergi ke kelas sebelah belajar MATEMATIK.., dan cikgu pun memang dah paham dengan perangai gua..(mcm cerita 3 idiot)

Selain tu gua juga suka kacau sorang awek dalam kelas gua ni..,dia duduk depan so memang best la jadi mangsa keadaan.., gua selalu baling kapur dekat kepala dia.., gua conteng buku dia, gua nyorokkan bag dia dan segala harta benda dia gua rosakkan...hihi.., 

Tapi yang buatkan gua terharu, masa akhir tahun zaman persekolahan dia boleh tunjuk segala benda yang gua rosakkan dan benda yang gua baling dekat dia.., gila kau..!! dia simpan tu semua barang-barang macam kapur,pen, sampah sarap...kenangan katanya...hihi (gua tau dia suka dkt gua)

**********************

Benda yang paling gua suka alam persekolahan ialah aktiviti luar atau pun kokurikolom, apa tak bestnya..orang lain masuk kelas..tapi gua yang hebat ni tak masuk kelas pun.., merantau ke sekolah orang untuk bersukan..hehe..(sebab tu SPM gua tak hebat korang)

Orang lain beratur dekat perhimpunan dengar bebelan cikgu.., gua dan rakan2 seperjuangan seronok merantau...layan wooo..


Gua Atktif Sukan :

-Ragbi
-Olahraga
-Bola Sepak
-Ping Pong
-Ngorat awek

Korang layan jer la gambar kenangan gua masa SEKOLAH


(Juara 400m, 4x400m )

( Saat keriangan dalam bus)


(saat sebelum mengalahkan sekolah SDAR)

(gaya seorang HERO sekolah)

 (Naib juara Bola Sepak Peringkat Negeri Sembilan)

( sebelum game Final Bermula)

 ( Juara Bola Sepak Peringkat Daerah)


( Wakil sekolah pingpong)


( Gua Pemain gitar terbaik) <--syok sendiri


"Kalau member sekolah gua baca ni memang kena bahan..."


Sekian...Peace (~_^)v



nak join klik SINI
 
P/S : Kenangan Zaman Sekolah Memang Best


{ 30 comments.. read them below or add one }

Eyrique Ettiqazz. Eyrique Ettiqazz. April 26, 2011 at 11:09 PM
burok beno rupemu dolu2.hikhik...ingatkan macha mana tadi..hoho
Bella Bell Bella Bell April 26, 2011 at 11:11 PM
bakpe muka mu nampak comey lote..hahaha~~


kokurikulum kot ejaan dia ujang..hehehehehe!!!~

^__^v
HAJAR hasan HAJAR hasan April 26, 2011 at 11:14 PM
lorrhhh !! atlet sepanjang zaman la ni kononnya. errkk! huhhu~ go lah bro ! :P
mas saari mas saari April 26, 2011 at 11:15 PM
ngorat awek pun sukan ek? hehehe
laskar pelangi laskar pelangi April 26, 2011 at 11:18 PM
woooo! mukaaa zaman tak baligh kot. heeee~
eyjalukman eyjalukman April 26, 2011 at 11:19 PM
hebakk lahh tu kiranya .hahaha
Rafidah Farhana Rafidah Farhana April 27, 2011 at 12:01 AM
Lain gila muka!!HAHAHA.
Macam nak tak nak je caya tadi,tapi ye rupanya.
shams shams April 27, 2011 at 12:02 AM
jersi bola belang2...
hee..
tpi hebt la ujang..
sgt aktif..
bgus2...
cik ayin cik ayin April 27, 2011 at 12:12 AM
kenapa perlu bold perkataan tu..??



hahahaha
akid akid April 27, 2011 at 12:17 AM
aku setuju dengan komen 1st tu. Keh keh keh!
CikBulat CikBulat April 27, 2011 at 12:42 AM
ujang, hitam ko. hahaha!
ujang dah smbong, mana nak datang blog aku dah. huh !
Miz Novexx Miz Novexx April 27, 2011 at 2:28 AM
pergh!!! hebat kot, ngorat awek pon jaguh,
ishiko ishiko April 27, 2011 at 2:29 AM
*bro sy nk pegi u punya weddg nga sis yana nnty blh? (kahkah.. xmaloo betol ak nh (-..-")
nur aisya humaira nur aisya humaira April 27, 2011 at 4:47 AM
kompem geng2 nakal zaman ske ni...:)
mynameismy mynameismy April 27, 2011 at 8:34 AM
nostalgia sungguh gmbr2 tuh.

weh asal dulu ko kurus mcm plywood? skrg??? @____@


weh GA aku bile nk join? tawula gua tak femes mcm lu... demmmm....grrr
cpahniza cpahniza April 27, 2011 at 9:09 AM
ejaan nk lucah ja...haishh!
wanda arry wanda arry April 27, 2011 at 9:57 AM
awek tu Cik Yana ke ujang..lawak la jersi mcm kuda belang..lariks!!!!
shah-kayrul shah-kayrul April 27, 2011 at 10:38 AM
mesti awek tue frust sekarang...lagi 2 hari ko dah nak kahwin....
mar mar April 27, 2011 at 10:45 AM
hahaha..atlit sekolah hot kot..
putribongsu putribongsu April 27, 2011 at 10:57 AM
wahahaha...demm u baling kapor! kalau aku, aku baling dgn bakul2 sampah skali :P

klakar seyy gmbr lu...hahahaahaha..gelak kejam
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard April 27, 2011 at 10:59 AM
hihihi mat jiwang.... ko suker kacau aweks tu kotak der hati kat dier ker jang??
aizamia3 aizamia3 April 27, 2011 at 11:10 AM
aktif ek masa zaman sekolah, wah.. letih dak YANA lepas ni..

ayat aku suke.. ko-kurikolom... kahkahkah..
Miss Anis Miss Anis April 27, 2011 at 11:28 AM
kenangan time sek memang la sgt best...
yatie's EPISODE yatie's EPISODE April 27, 2011 at 11:33 AM
hang sekolah teknik ampangan kah? ak sekolah teknik tuanku jaffar. wuhuu~
Ct Arina Ct Arina April 27, 2011 at 6:18 PM
kire atlet bejaye r lu ni.. bagus2.. x sia2 yana dpt lu =,=