Blog peribadi seorang bernama ujang

Wednesday, April 27, 2011

BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH




Derm..., saat paling best dan paling susah gua nak lupa ialah ZAMAN PERSEKOLAHAN

Zaman sekolah dulu ni serius banyak gila kenangan MANIS dari segi kokurikolom...<--betul ker gua eja ni..

Ini jalan cerita gua kan.., so takkan gua nak cerita buruk gua..hee

************************


Gua tanak cerita zaman sekolah rendah atau pun zaman menengah rendah ok.., gua nak cerita zaman gua masuk sekolah TEKNIK area seremban.

Gua zaman dekat teknik dulu orang panggil mat jiwang....,pergh..!! tau la gua hensem..ada ker panggil gua mat jiwang..,argh..!!! malas gua cerita cinta-cinta ni..,

Dalam kelas gua paling benci SUBJEK ENGLISH., kalau kelas ENGLISH jer gua akan pergi ke kelas sebelah belajar MATEMATIK.., dan cikgu pun memang dah paham dengan perangai gua..(mcm cerita 3 idiot)

Selain tu gua juga suka kacau sorang awek dalam kelas gua ni..,dia duduk depan so memang best la jadi mangsa keadaan.., gua selalu baling kapur dekat kepala dia.., gua conteng buku dia, gua nyorokkan bag dia dan segala harta benda dia gua rosakkan...hihi.., 

Tapi yang buatkan gua terharu, masa akhir tahun zaman persekolahan dia boleh tunjuk segala benda yang gua rosakkan dan benda yang gua baling dekat dia.., gila kau..!! dia simpan tu semua barang-barang macam kapur,pen, sampah sarap...kenangan katanya...hihi (gua tau dia suka dkt gua)

**********************

Benda yang paling gua suka alam persekolahan ialah aktiviti luar atau pun kokurikolom, apa tak bestnya..orang lain masuk kelas..tapi gua yang hebat ni tak masuk kelas pun.., merantau ke sekolah orang untuk bersukan..hehe..(sebab tu SPM gua tak hebat korang)

Orang lain beratur dekat perhimpunan dengar bebelan cikgu.., gua dan rakan2 seperjuangan seronok merantau...layan wooo..


Gua Atktif Sukan :

-Ragbi
-Olahraga
-Bola Sepak
-Ping Pong
-Ngorat awek

Korang layan jer la gambar kenangan gua masa SEKOLAH


(Juara 400m, 4x400m )

( Saat keriangan dalam bus)


(saat sebelum mengalahkan sekolah SDAR)

(gaya seorang HERO sekolah)

 (Naib juara Bola Sepak Peringkat Negeri Sembilan)

( sebelum game Final Bermula)

 ( Juara Bola Sepak Peringkat Daerah)


( Wakil sekolah pingpong)


( Gua Pemain gitar terbaik) <--syok sendiri


"Kalau member sekolah gua baca ni memang kena bahan..."


Sekian...Peace (~_^)v



nak join klik SINI
 
P/S : Kenangan Zaman Sekolah Memang Best


30 Comments
Comments

30 comments:

Eyrique Ettiqazz. said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

burok beno rupemu dolu2.hikhik...ingatkan macha mana tadi..hoho

Bella Bell said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bakpe muka mu nampak comey lote..hahaha~~


kokurikulum kot ejaan dia ujang..hehehehehe!!!~

^__^v

HAJAR hasan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lorrhhh !! atlet sepanjang zaman la ni kononnya. errkk! huhhu~ go lah bro ! :P

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngorat awek pun sukan ek? hehehe

laskar pelangi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woooo! mukaaa zaman tak baligh kot. heeee~

eyjalukman said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hebakk lahh tu kiranya .hahaha

Amirah Adnan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suci gile muke!haha

Rafidah Farhana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lain gila muka!!HAHAHA.
Macam nak tak nak je caya tadi,tapi ye rupanya.

shams said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jersi bola belang2...
hee..
tpi hebt la ujang..
sgt aktif..
bgus2...

cik ayin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenapa perlu bold perkataan tu..??



hahahaha

akid said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku setuju dengan komen 1st tu. Keh keh keh!

CikBulat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ujang, hitam ko. hahaha!
ujang dah smbong, mana nak datang blog aku dah. huh !

ishiko said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hak3x.. kenangan gtu..

Miz Novexx said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pergh!!! hebat kot, ngorat awek pon jaguh,

ishiko said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

*bro sy nk pegi u punya weddg nga sis yana nnty blh? (kahkah.. xmaloo betol ak nh (-..-")

nur aisya humaira said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kompem geng2 nakal zaman ske ni...:)

Amirrah Zawani said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aktif gak no dulu.. hehe!! ;)

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nostalgia sungguh gmbr2 tuh.

weh asal dulu ko kurus mcm plywood? skrg??? @____@


weh GA aku bile nk join? tawula gua tak femes mcm lu... demmmm....grrr

cpahniza said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ejaan nk lucah ja...haishh!

wanda arry said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awek tu Cik Yana ke ujang..lawak la jersi mcm kuda belang..lariks!!!!

shah-kayrul said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mesti awek tue frust sekarang...lagi 2 hari ko dah nak kahwin....

mar said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..atlit sekolah hot kot..

putribongsu said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahahaha...demm u baling kapor! kalau aku, aku baling dgn bakul2 sampah skali :P

klakar seyy gmbr lu...hahahaahaha..gelak kejam

Isteri Encek Bard said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihihi mat jiwang.... ko suker kacau aweks tu kotak der hati kat dier ker jang??

aizamia3 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aktif ek masa zaman sekolah, wah.. letih dak YANA lepas ni..

ayat aku suke.. ko-kurikolom... kahkahkah..

Miss Anis said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenangan time sek memang la sgt best...

yatie's EPISODE said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hang sekolah teknik ampangan kah? ak sekolah teknik tuanku jaffar. wuhuu~

♥sophie♥ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HAHAHA lawak laa ujang ! haha

ezzaty harith said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

muke suci je..HAHA

Ct Arina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kire atlet bejaye r lu ni.. bagus2.. x sia2 yana dpt lu =,=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang