Bila Tsunami Heliza Melanda


(gambar hiasan)



"AMARAN KERAS....ENTRI INI BERUNSUR POYO"



Tadi kecoh di Facebook gara-gara heliza helmi sporting melayan karenah kepala gila blogger..
 *betul ke aku eja karenah..derm..



Al -kisahnya.... 



1. Heliza  tengok vlog aku..bukti untuk Naz dan Niq..




2.Heliza datang komen wall pasal entri yang INI  dan kirin  , fakhrul , PW datang semak...('',)




dan lagi


Memang betul tekaan IEB aku akan buat entri pasal ini..haahahah...sbb aku memang minat gila HELIZA...titik.

TQ Ben Ashaari...



Moral of the story

- Heliza seorang yang tidak sombong

- aku memang minat Heliza

- Aku jemput Heliza datang kenduri kawin

- Aku sayang SITI LIYANA....
(suwitkan aku)


Sekarang hiburan penulis.., walaupun agak sampah entri ini...tapi aku tau maksud tersirat dari entri ini...('',)


Sekian...Peace (~_^)v

p/s : zaki baca mampus kena lagi aku...




{ 45 comments.. read them below or add one }

mizzkechique mizzkechique April 21, 2011 at 2:00 PM
wahh...semua tentang Heliza...
darxniq darxniq April 21, 2011 at 2:01 PM
apesal link blog aku xder..ahhahahahha...

ko salah letak link la...edit balik..wakakkakak
YanaMIB YanaMIB April 21, 2011 at 2:02 PM
nk bg komen yg sama ai bg kt abg ben::


perempuan gedik = normal

lelaki gedik = undefined


mood:: muntah pink~
Aku Ibu Muda Aku Ibu Muda April 21, 2011 at 2:04 PM
zaki...o...zaki...meh baca ni :)

yana...pempuan gedik normal
laki gedik - abnormal...haha
cBk cBk April 21, 2011 at 2:04 PM
haha..taksub kt heliza nmpk..hehe.seb bek aku taksub bola sepak jer.btw hbt anda dpt berfb dgn dia...:)
cik fai cik fai April 21, 2011 at 2:04 PM
cemburu lah .
nak gak jumpe heliza :(
iLa suHaiLa iLa suHaiLa April 21, 2011 at 2:06 PM
haha..kan da kena dgn sis Yana..Ujang oh ujang,,(66,)
~Kirin Selama Perak~ ~Kirin Selama Perak~ April 21, 2011 at 2:07 PM
apa2 pon nama aku ada kat situ.
wakaka
yang pelik tak kawen lagi yana da muntah?
wakakakakakakaaa~
:D
Fakhrul1409 Fakhrul1409 April 21, 2011 at 2:09 PM
HAHAHAHAA.......jp2..bak kata yana..muntah pink!
mOoN mOoN April 21, 2011 at 2:09 PM
next week masa tengah sanding jangan ang jatuh pelamin nampak Heliza senyum dah...poyo~ hahahaha...
... ... April 21, 2011 at 2:09 PM
as salam..
haha~ pw dengan ustaz fakhrul juga yang terkena tempias. ekeke

=p
Izyan Masri Izyan Masri April 21, 2011 at 2:10 PM
OKAY.NAK JELES BANYAK2 LAH MACAM NI.JELES JELES JELES. XD
Pendekar Berkuda Pendekar Berkuda April 21, 2011 at 2:11 PM
dem...aku dah agak...kau memang poyo~!!
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard April 21, 2011 at 2:12 PM
kalau Heliza datang majlis kawin ujang mau gempak majlis tu... ekekke
Miss Ran Miss Ran April 21, 2011 at 2:14 PM
adeh saba jela yana nnti

dah kwen jgn sebut2 sgt heliza tu
✿❤Cik Izan❤✿ ✿❤Cik Izan❤✿ April 21, 2011 at 2:16 PM
ujang poyo suka buat org jeless...kalo ujang jemput aku pegi kenduri dia...aku pegi sbb nak jumpa heliza jer :p
Fakhrul1409 Fakhrul1409 April 21, 2011 at 2:16 PM
This comment has been removed by the author.
♥sophie♥ ♥sophie♥ April 21, 2011 at 2:24 PM
oke ,poyo poyo poyo ! kehkeh

mood jeles ! haha
Pembawa_Wacana Pembawa_Wacana April 21, 2011 at 2:32 PM
Heliza call aku!!!! [sape la yang percaya nih..]
kyu delaila kyu delaila April 21, 2011 at 2:39 PM
wahahaha....agak kepoyoan jew =p
makdara TERdiva makdara TERdiva April 21, 2011 at 2:43 PM
ujang nak kawin pun masih lagi smpt berblog.. :)
Epal Hirata Epal Hirata April 21, 2011 at 2:45 PM
adehh jang...minat bebeno ngn heliza ye...


huishh,jeless...seb bek aku xd fb...
kalau x....hehhe
Dawa Dawa April 21, 2011 at 2:47 PM
haha mantap2. ni sindrom biasa dkt2 waktu nak kawin. hehe
Syafiq Rosli Syafiq Rosli April 21, 2011 at 2:49 PM
tunggu lah aku bawak lisa surihani..
♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ April 21, 2011 at 2:50 PM
nsb baik kt bawah ada tulis nama yana juga ahahaha
baru muntah pink jang..
dah kawin nnt..sila tidor luar wakakaka
HAJAR hasan HAJAR hasan April 21, 2011 at 3:11 PM
cett.. menaympah!!!! haha~ jeless wuu. sye minat kak heliza jgk. tape2. bro ujang dah ade kak yana. x boleh gatai2 naa dgn kak heliza!
gigiAriEma gigiAriEma April 21, 2011 at 3:14 PM
selit jugak nma buah hati..bagus2..
suwet sgt.. :P

heliza dah ada yang punya kang baru tau.. haha :P
mynameismy mynameismy April 21, 2011 at 3:44 PM
muahahahahaa... kalau tade yaan konpem kau ayat die kan..;P

ayat last sayang siti liyana tu mesti nak coverline tu agagaga

apepun... besh giler kottt borak ngn artis tueeeee... demmm nak jugakkk
rara pinkmafia rara pinkmafia April 21, 2011 at 3:48 PM
hehehehehhe besh nya kan.teringin nk jumpa heliza.boleh x.heheh
d_tieah d_tieah April 21, 2011 at 4:03 PM
Hahaha.. Ujang gedik!!! Ngee :) Aku ikut Yana.. Eleh, nasib baik aku tak fanatik dengan Heliza.. Huhuhu.. Eh, asal kau tak jemput Zaki sekali ke majlis kawen kau? Hahaha..


Entry Terbaru : Skrip Dialog Usop Wilcha Jadi Sebutan Setiap Hari
cpahniza cpahniza April 21, 2011 at 4:05 PM
pehh jeles haku..nk heliza jugak!!
laskar pelangi laskar pelangi April 21, 2011 at 4:25 PM
wah wah! bertambah kepoyoan si ujang nie bile Heliza duk balas2 komen..yawww!
Faez Rusni Faez Rusni April 21, 2011 at 5:25 PM
bila lak ak nk jd mcm ko bro..???
hahaha..
NuReLLe NuReLLe April 21, 2011 at 9:02 PM
kalau zaki baca ni mau berjuta-juta bulu-bulu tumbuh kat hati dia..haha..:DDDD
mijae mijae April 22, 2011 at 2:38 AM
tak sombong la dgn blogger yg dh terkenal hahahaha...

untuk blog cikai2 mesti xpegi punya
aizamia3 aizamia3 April 22, 2011 at 10:00 AM
kelakar2... dak yana muntah pink.. takpe lepas kahwin nanti muntah macam2 color..

tetiba offline..
wanda arry wanda arry April 22, 2011 at 10:58 AM
dan2 last skali tu syag Yana :P