Thursday, April 21, 2011

Bila Tsunami Heliza Melanda


(gambar hiasan)



"AMARAN KERAS....ENTRI INI BERUNSUR POYO"



Tadi kecoh di Facebook gara-gara heliza helmi sporting melayan karenah kepala gila blogger..
 *betul ke aku eja karenah..derm..



Al -kisahnya.... 



1. Heliza  tengok vlog aku..bukti untuk Naz dan Niq..




2.Heliza datang komen wall pasal entri yang INI  dan kirin  , fakhrul , PW datang semak...('',)




dan lagi


Memang betul tekaan IEB aku akan buat entri pasal ini..haahahah...sbb aku memang minat gila HELIZA...titik.

TQ Ben Ashaari...



Moral of the story

- Heliza seorang yang tidak sombong

- aku memang minat Heliza

- Aku jemput Heliza datang kenduri kawin

- Aku sayang SITI LIYANA....
(suwitkan aku)


Sekarang hiburan penulis.., walaupun agak sampah entri ini...tapi aku tau maksud tersirat dari entri ini...('',)


Sekian...Peace (~_^)v

p/s : zaki baca mampus kena lagi aku...




Artikel Terkait

45 comments

apesal link blog aku xder..ahhahahahha...

ko salah letak link la...edit balik..wakakkakak

nk bg komen yg sama ai bg kt abg ben::


perempuan gedik = normal

lelaki gedik = undefined


mood:: muntah pink~

zaki...o...zaki...meh baca ni :)

yana...pempuan gedik normal
laki gedik - abnormal...haha

haha..taksub kt heliza nmpk..hehe.seb bek aku taksub bola sepak jer.btw hbt anda dpt berfb dgn dia...:)

cemburu lah .
nak gak jumpe heliza :(

haha..kan da kena dgn sis Yana..Ujang oh ujang,,(66,)

apa2 pon nama aku ada kat situ.
wakaka
yang pelik tak kawen lagi yana da muntah?
wakakakakakakaaa~
:D

HAHAHAHAA.......jp2..bak kata yana..muntah pink!

next week masa tengah sanding jangan ang jatuh pelamin nampak Heliza senyum dah...poyo~ hahahaha...

as salam..
haha~ pw dengan ustaz fakhrul juga yang terkena tempias. ekeke

=p

OKAY.NAK JELES BANYAK2 LAH MACAM NI.JELES JELES JELES. XD

dem...aku dah agak...kau memang poyo~!!

kalau Heliza datang majlis kawin ujang mau gempak majlis tu... ekekke

adeh saba jela yana nnti

dah kwen jgn sebut2 sgt heliza tu

ujang poyo suka buat org jeless...kalo ujang jemput aku pegi kenduri dia...aku pegi sbb nak jumpa heliza jer :p

This comment has been removed by the author.

oke ,poyo poyo poyo ! kehkeh

mood jeles ! haha

Heliza call aku!!!! [sape la yang percaya nih..]

wahahaha....agak kepoyoan jew =p

ujang nak kawin pun masih lagi smpt berblog.. :)

adehh jang...minat bebeno ngn heliza ye...


huishh,jeless...seb bek aku xd fb...
kalau x....hehhe

haha mantap2. ni sindrom biasa dkt2 waktu nak kawin. hehe

tunggu lah aku bawak lisa surihani..

nsb baik kt bawah ada tulis nama yana juga ahahaha
baru muntah pink jang..
dah kawin nnt..sila tidor luar wakakaka

cett.. menaympah!!!! haha~ jeless wuu. sye minat kak heliza jgk. tape2. bro ujang dah ade kak yana. x boleh gatai2 naa dgn kak heliza!

selit jugak nma buah hati..bagus2..
suwet sgt.. :P

heliza dah ada yang punya kang baru tau.. haha :P

muahahahahaa... kalau tade yaan konpem kau ayat die kan..;P

ayat last sayang siti liyana tu mesti nak coverline tu agagaga

apepun... besh giler kottt borak ngn artis tueeeee... demmm nak jugakkk

hehehehehhe besh nya kan.teringin nk jumpa heliza.boleh x.heheh

Hahaha.. Ujang gedik!!! Ngee :) Aku ikut Yana.. Eleh, nasib baik aku tak fanatik dengan Heliza.. Huhuhu.. Eh, asal kau tak jemput Zaki sekali ke majlis kawen kau? Hahaha..


Entry Terbaru : Skrip Dialog Usop Wilcha Jadi Sebutan Setiap Hari

pehh jeles haku..nk heliza jugak!!

wah wah! bertambah kepoyoan si ujang nie bile Heliza duk balas2 komen..yawww!

bila lak ak nk jd mcm ko bro..???
hahaha..

kalau zaki baca ni mau berjuta-juta bulu-bulu tumbuh kat hati dia..haha..:DDDD

tak sombong la dgn blogger yg dh terkenal hahahaha...

untuk blog cikai2 mesti xpegi punya

kelakar2... dak yana muntah pink.. takpe lepas kahwin nanti muntah macam2 color..

tetiba offline..

dan2 last skali tu syag Yana :P


EmoticonEmoticon