Gua jumpa Lisa Surihani Bai...!!

AMARAN KERAS
" ENTRI INI MENGANDUNGI UNSUR POYO DAN BELAGAK" hee


Seperti yang tertera di About Me tengok sidebar blog gua..korang mesti la kena sedia maklum yang gua memang minat gila dekat Heliza Helmi dan Lisa Surihani


Di pendek kan cerita (sebab gua letih nak menaip panjang-panjang)..,  Sebelum ini gua ada buat entri pasal


"Lu kasi gua mati dulu baru gua diam.." kan..tak baca tengok SINI


Ayat itu bukan la gua yang langsi atau pun menandakan gua nak tengok cerita KONGSI..hee
tapi gua sebenarnya pergi layan Pra Tonton KL Gangster ma...dekat The Curve tadi.


Dan pagi tadi jugak gua mengadap jem semata-mata nak layan cerita KL Gangster ma...Mejah ajar gua...hee


Ok kembali kepada tajuk dan POYO gua kan(panjang gila mukadimah)...gua jumpa Lisa Surihani tadi dekat The Curve, rupanya dia pun datang tadi layan Pra Tonton Cerita KL Gangster

  
 ***********************

Meh Layan gambar gua bersama Lisa Surihani...sebenarnya gua malas amik gambar dengan dia.., tapi dia panggil gua amik jer la...

Lisa : wei ujang.....!!! (sambil berlari ke arah gua)


Ujang : Gua menoleh ke belakang


Lisa : lamanya tak jumpa kau..!!!


Ujang : eh ada kau ek...,


Lisa : ada la..jom amik gambar..,


Ujang : ok2.


 Gambar blur dan tak center ker, gua upload jugak... 

 
 (dia kata jauh sangat)

 
 (gua dekatkan sikit diri gua)

Lepas tu dia kata jauh lagi tu.., gua cakap takpa la..gua dah kahwin...('',) ( hebatkan gua)


Lisa : ala nak amik gambar lagi..

Ujang : takpa2 lepas abis wayang kita amik gambar lagi ok..


Lepas abis wayang jer gua ingatkan Lisa dah tanak amik gambar dengan gua..tiba-tiba


Lisa : wei ujang..meh sini..kata nak amik gambar sama lagi

Ujang : yerla2...buat aksi ganas kau tu

( dia buat muka ganas gua rasa nak tumbuk jer)

Ujang : ganas apa kau ni..nah penumbuk...(gua tumbuk pipi dia)

Lisa : kau ni tak ubah2 dari dulu kan..rindu la dekat kau ujang...!!

Perbualan seterusnya tak dapat diceritakan di sini..kerana terlalu privasy...('',) 
" Skrip Hanyalah Imiginasi Penulis Sahaja"

 nak tau gua borak apa tekan Ctrl A


************************

 Gua baru balik Pra Tonton Filem KL Gangster, nanti gua Review Filem KL Gangster, sekarang tengah penat....tunggu Mejah punya entri


Kesimpulannya gua sesuai ke tak dengan Lisa Surihani ek...???


 Sekian...Peace (~_^)v


P/S :  Siapa pernah jumpa lisa surihani...??

{ 126 comments.. read them below or add one }

Yaya^Pink Yaya^Pink May 23, 2011 at 2:31 PM
memg POYO tahap dewa...aahahah~
NOOR FATIN NOOR FATIN May 23, 2011 at 2:32 PM
xpenah jumpa! tapi ko sesuai dgn yana je. ekekeke
Eza Eza May 23, 2011 at 2:32 PM
huh!!!....blagak gilerrr!!!....
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard May 23, 2011 at 2:32 PM
serius jeles.. bek ko delete skang ujng.. ngeh3
iLa suHaiLa iLa suHaiLa May 23, 2011 at 2:32 PM
Lisa surihani terbaekk!!! Ujang n sis Yana lagi terbaekkkkkkk!!!
aDisH.sHidA aDisH.sHidA May 23, 2011 at 2:33 PM
best nyer.....jeles jeles...suka dia...comey lawa mcm mak dia jugak...ayu sopan je
IeRa IeRa May 23, 2011 at 2:33 PM
hahahah..
lawak la kO nie..
pape pOn K.Lisa mmg Cun..
da byk kali da jumpe die..
hihi jgn jelesS.. =))
Salim Harmanain Salim Harmanain May 23, 2011 at 2:33 PM
jeles ni...hohohoh T___________T
UNA budak BAEQ UNA budak BAEQ May 23, 2011 at 2:33 PM
pfftt terkentut darah gua baca entry lu ! .



tapi serious lisa spotingg gila.
Tasha Tasha May 23, 2011 at 2:34 PM
pernah jumpa juga.... and dia sangat baik. masa tu tak ada camera. tak dapat amik gambar. kecik molek je orangnya~ mak di apun lawa
misz sheyla misz sheyla May 23, 2011 at 2:34 PM
pfffffttt....xmo bace la dialog tu..gelimat
risa risa May 23, 2011 at 2:35 PM
macam tipu jer..ekekeeke
tapi kan kan kan kan
dak yana lagi ayu gitu..ahaksss
☀ Izzaty Hedry☀ ☀ Izzaty Hedry☀ May 23, 2011 at 2:35 PM
sis yana lagi cunnn... prruuuuttt...:D
pearl jade pearl jade May 23, 2011 at 2:35 PM
ngaaaaa....bertuah badan..haha
eh jang.cmne ek nk wat ctrl A tu
sila ajarin...leh r aku wat secret msg pasni.miahaha
da xyah letak cuka pas2 bce atas lilin..hehe
Nay Nay May 23, 2011 at 2:35 PM
PERGHHH .. tahap POYO melampau :P
Lisa Surihani Lisa Surihani May 23, 2011 at 2:36 PM
poyo je ko jang...aku benci giler kat ko sebenarnya....smlm tu amik hati ko jer nak bergambar ngn aku...
a n a . i z z t y a n a . i z z t y May 23, 2011 at 2:36 PM
"Skrip Hanyalah Imiginasi Penulis Sahaja"

hahahaha....
pena rozie pena rozie May 23, 2011 at 2:37 PM
Memang bangga giler la tu...
YanaMIB YanaMIB May 23, 2011 at 2:37 PM
eh gua kagum, lu lg tinggi dari lisa rupanya...gua ingt lu pendek je...muahahahaha~ =P
Yuyu Musa Yuyu Musa May 23, 2011 at 2:37 PM
CEHHHHH...

MENYAMPAH AKU KAU UJANG.

tapi kan kalau tenung lisa lama lama rasa macam aku la plak..ehem2..kan kan kan?
Akid azami Akid azami May 23, 2011 at 2:38 PM
keh keh.. Memang terasa kepoyo-an dia! :P
LISA SURIHANI LISA SURIHANI May 23, 2011 at 2:39 PM
gua rasa kan... nk penyepak lu la ujang.. memandai reka cerita.. haha
mizzkechique mizzkechique May 23, 2011 at 2:39 PM
entry ni buat aku muntah pink...
makdara TERdiva makdara TERdiva May 23, 2011 at 2:40 PM
ish ujang ni berpaling tadah plak!
:P

tp gambar paling last tu memang dua2 pun poyo..haha!
Fahmi Mahat Fahmi Mahat May 23, 2011 at 2:43 PM
ujang, satu je nak cakap..


UNTUNGLAAAA~

p/s: sori tak dapat nak singgah kenduri kat bangi haritu, padahal da dekat sgt dah, ada urusan keluarga yang tertangguh2

yang rasa dengki gak nih, haha,
FahmiMahat
!✿❤Cik Puan Izan❤✿! !✿❤Cik Puan Izan❤✿! May 23, 2011 at 2:45 PM
ujang tipu...tipuuu... menyesal masuk blog nih...:p
efa efa May 23, 2011 at 2:45 PM
fuyo0..bestnya ujang...beruntungnya waa..jeles haha
Syat0za Zai Syat0za Zai May 23, 2011 at 2:46 PM
poyos gilas! ahahaha xD

eh, jeles2 >_<"
muhammad iqbal hakimi bin tahir muhammad iqbal hakimi bin tahir May 23, 2011 at 2:46 PM
arrghh..derm..mejah ajak aku weh mula2..tp aku duk jauh...kalau tak dapat jumpa lisa..
+_Miss.Jannah_+ +_Miss.Jannah_+ May 23, 2011 at 2:47 PM
tang Lisa lari2 pegi kat Ujang tu mmg nampok benor menipunye...hahaha
vampire's lovex vampire's lovex May 23, 2011 at 2:47 PM
ohhhh comel nya !!!!...... lisa..
Jay Jay May 23, 2011 at 2:47 PM
adoiyai..ujang..kenapa kau menjeleskan diriku yg meminati lisa surihani tu??arghhhh.......jelesnya.......:)
Fakhrul1409 Fakhrul1409 May 23, 2011 at 2:48 PM
sat2..Lan..oh! Lan...hahaha..lagi hebat dr ko ni Lan oii..ahaha
Hanim Mahali Hanim Mahali May 23, 2011 at 2:48 PM
lu bikin wa panas la bai.... grrrrrrrrrrrr ~
Belog MTT Belog MTT May 23, 2011 at 2:48 PM
wahhh~ manyak syiokk... getiks sungguh.. Haha
mOoN mOoN May 23, 2011 at 2:50 PM
rasa cam nak tido baca...hahahaha...
aslann aslann May 23, 2011 at 2:53 PM
WOITTT!!! takpe2..gua xlayan Lisa dah..die curang ngan gua..skrg concentrate kt Hanis Zalikha je..hhahaha..
jeely jelly jeely jelly May 23, 2011 at 2:55 PM
ceh ! dah macam magik lah konon nak wt cmtu.. haha


untunglaaa ...
cikbintang cikbintang May 23, 2011 at 2:57 PM
pnah jumpa die masa tu photoshoot kt zoo negara tuk zoo negara da series ngn mia....ari2 dpt tgk...brtuah lak koje kt zoo ehhehe
man yusoef man yusoef May 23, 2011 at 2:57 PM
ala...aku yang suruh Lisa amek gmbr dengan k sebenarnya..takot ko nangis..bagi la chance...HAHAHA
MamaEma MamaEma May 23, 2011 at 2:57 PM
perbualan adalah sebaliknya...hehehe..

poyo jer...ahaks...
qucachahir qucachahir May 23, 2011 at 3:00 PM
~skrip hanya lah imaginasi penulis sahaja~

tettttt!!!...
tipah tertipu ney!..
ceh..ujang kentot masa jmp lisa kowt..hehe..
BRO_MONDAY BRO_MONDAY May 23, 2011 at 3:00 PM
ujang : ahhh... xheran,,,(dengan nada jeles) ai pun pernah jumpe jugak!!! koh koh koh cer klik cer klik...

http://bromondayslife.blogspot.com/2011/02/cite-masa-hari-wilayah-2011.html
Mila Ahmad Mila Ahmad May 23, 2011 at 3:00 PM
lisa memg kiut..
o0o curang eih..ckp kat kak yana...
aizamia3 aizamia3 May 23, 2011 at 3:02 PM
wah.. sikit pun tak jeles <--- taip sambil hentak2 jari kat keyboard.. hikhikhik...
[sutera kasih] [sutera kasih] May 23, 2011 at 3:02 PM
perbualan yg nmpk sgt 'real' haha
cantekk cantekk May 23, 2011 at 3:04 PM
mmg sesuai kalau kna sepak ngn yana ;-D
Yana Nana Yana Nana May 23, 2011 at 3:07 PM
pernah.. kat alamanda.. dia datang alamanda.. time tu cerite lagenda budak setan.. :)
Ujang9897 Ujang9897 May 23, 2011 at 3:09 PM
lisa marah wei korang dengki..

dia rindu dkt gua, gua nak buat camner..
Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine May 23, 2011 at 3:10 PM
ko punya dialog memang mintak kaki.. haha
Alal Alal May 23, 2011 at 3:13 PM
POYO and Belagak,Lisa je pun
wanda arry wanda arry May 23, 2011 at 3:14 PM
poyo giler..tp yana lagi sesuai ngn Inchik Ujang...muahhaha..
misz myza misz myza May 23, 2011 at 3:17 PM
wehhhhhhh... kite yg pempuan ni pun jeles dpt bergmbr dgn lisa.... nak jugakkkkkk..
tina tina May 23, 2011 at 3:31 PM
haha...memang poyo...jgn main2 dgn kak lisa saya tuh..hahaha...die memang cantik..ini ade story sikit pasal..yok bace! >
http://littlebaby12.blogspot.com/2011/05/lisa-surihani-answers-question-from-me.html
lalink7 lalink7 May 23, 2011 at 3:35 PM
mc ke rini smata-mata nak ke the curve...wahhh hebat ko ujangg..hehehehe
Puteri Iqa Izyan Puteri Iqa Izyan May 23, 2011 at 3:40 PM
pentipu ah lisa ckp mcm tu. hahaha
LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ May 23, 2011 at 3:49 PM
wah2..sgt tak jeles pun....*padahal jeles tak sangga...*
Naddia Naddia May 23, 2011 at 3:55 PM
alah...

xheran langsung

setiap kali aku tgok cermin, aku nampak lisa surihani
najwa's najwa's May 23, 2011 at 3:55 PM
cet, jumpa lisa pom nak bangga. belum lagik jumpa aku. haha :p
ir yien ir yien May 23, 2011 at 4:00 PM
ARGHHHHHHHHHHHHHH TAK PERCYA..............................
msredcheesecake msredcheesecake May 23, 2011 at 4:00 PM
EN UJANG...

SESUAI SGT NGAN CIK LISA..HABEH TU..NAK BUAT APE?
putribongsu putribongsu May 23, 2011 at 4:03 PM
aaaahahahaha...bab tulis skrip ko mmg poyo kan.

benciii! eh ada pulak lisa surihani komen kat sini.
cpahniza cpahniza May 23, 2011 at 4:04 PM
poyo seyh! xble blah ko nya conversation..haha!
saveqmm saveqmm May 23, 2011 at 4:10 PM
hebat ko ujang..tu dialog mcm kawan dari kecik jak sama lisa surihani..haahha..
prince_86 prince_86 May 23, 2011 at 4:20 PM
ko poyos ujang..motip :jeles!!!
*Miss Syahnia* *Miss Syahnia* May 23, 2011 at 4:30 PM
sengal ujang..btul2 poyo

malu kot lisa surihani nak bace
dialog ni..hahaha ~
nuyui a.k.a miss NUSHA nuyui a.k.a miss NUSHA May 23, 2011 at 4:36 PM
hahaha..eksyen ea..

nk gtau ni,ader guna nama Ujang utk cerita abg ben..

cerita adelah rekaan n kenyataan pada part trtentu..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/cerita-kreatif-aku-bersama-ben-ashaari.html
ADfeez ADfeez May 23, 2011 at 4:39 PM
siyes puyurrrrrrrrrr hahahah :P
EZAN IDMA EZAN IDMA May 23, 2011 at 5:15 PM
dialog tu mmg saje cipta kan. hahaha. comelnyeee lisa
fazilzura fazilzura May 23, 2011 at 5:22 PM
nampak nooo le dialog rekaan semata2... tu kire nak sodap kan ati le tu ye
Ainul Hayat Ainul Hayat May 23, 2011 at 5:25 PM
Tak perlu tekan Ctrl+A pun dah tahu ko mereka2 skrip...huh!

Lisa comel, seb bek aku pompuan ...
mynameismy mynameismy May 23, 2011 at 5:37 PM
demmm.... -.-'..

eh gua penah jmpe die beb..
masa malam ABP kat genting hrtu..;D

weh cane ko bleh gi tgk pratonton ni? cane leh dpt tiket??? menang nuffnang ke hapeee? pergh jeles
Faez Rusni Faez Rusni May 23, 2011 at 5:39 PM
ak jumpe je..dalm mimpi..hahaha
'yAnA' Cute 'yAnA' Cute May 23, 2011 at 6:09 PM
wah...mmg poyo gler an Abg Ujang nih..haha..
cerita hny rekaan semata-mata..keh3..
yana jelez kot tgok pic tuh..
minat gler kat kak Lisa..(bkn les)haha...
Azie Azra Azie Azra May 23, 2011 at 6:45 PM
haha..yana cool je komen. like like :)
NURUL NATASYA AMIR NURUL NATASYA AMIR May 23, 2011 at 7:05 PM
Lisa surihani tu kakak i.u tau x?wakakaka
Eika Arysha Eika Arysha May 23, 2011 at 7:16 PM
btul poyo tu...hehehe,
apa2pon nmpk sweet gak korang berdua...lisa x ajak ujang berlakon ngan dia kew?hehehehe
Ayeem Jemain Ayeem Jemain May 23, 2011 at 7:19 PM
lu dah kawin. sedarlah. bg la org bujang cam aku ni
nurain nurain May 23, 2011 at 7:30 PM
ekekekeke/lisa chumel.berangan takpe, janji ingat wife kat umah~
Siti Mashitah Saidin Siti Mashitah Saidin May 23, 2011 at 7:34 PM
eh... ramai pulak jumpa lisa nih.. jelos la~
Fareha Rahmat (Bos Besar) Fareha Rahmat (Bos Besar) May 23, 2011 at 7:59 PM
biar betoi kau ujang? ape2 pun layan je la huhuhu
Lisa Surihani Lisa Surihani May 23, 2011 at 8:25 PM
Best la u ni ujang...,hihi

nanti kita lepak lagi ok.

siapa member u tadi yg amik gambar dgn i yer..?
Syafiq Rosli Syafiq Rosli May 23, 2011 at 8:32 PM
oit..siot punya budak..gua punye awek der..
Lenzo OzLenzo Oz May 23, 2011 at 9:05 PM
bangang btol...hahahahahahaha.....bleh ko wat komik kt stu....aku yg xpnh komen ni pon,merenyam nk komen.....hahahahahahahahaha
::Qaseh Ila:: ::Qaseh Ila:: May 23, 2011 at 10:34 PM
cehh.. egtkan btl skrip tuh.. gerrr! tetipu..
GamUHU GamUHU May 23, 2011 at 10:39 PM
Jang kau punya imiginasi cer try buat movie. comfirm gempak. keh3x.
Pyka Rahmat Pyka Rahmat May 24, 2011 at 12:20 AM
sama macam mejah punya je. haha
neesa neesa May 24, 2011 at 12:58 AM
saye penah!
(nak jugak)
haha
Dawa Dawa May 24, 2011 at 1:53 AM
balik rumah ko kena tido kt sofa dpn ruang tamu tak?
el-janna el-janna May 24, 2011 at 2:48 AM
ngaaaaa ujang~ sedar diri x ni
tat!n tat!n May 24, 2011 at 10:01 AM
gile lahhhhhhhhhhhhh...hahahah!! jeles aku.
hazman aka species1980 hazman aka species1980 May 24, 2011 at 11:31 AM
hurmmm....cepat giler update post nie....ngeh3x...
CikBulat CikBulat May 28, 2011 at 5:17 PM
pergh, lisa ada suh kim salam kat aku x? HAHA
Rahmad Rahmad June 9, 2011 at 3:01 PM
serious aku jeles pada mulanya..

bertuah ko ujang dpt begambar dgn retiss..

tp skrg tak jeles dh..

p/s hati2 dengan yusri kru..nnt dia jeles tahap gaban plak..
Nalisa syahira Nalisa syahira June 9, 2011 at 7:04 PM
pehhh , poyo sangat pun tak boleh jgk . HAHA ,
Cik Rose Cute Cik Rose Cute June 10, 2011 at 5:48 PM
Poyo-poyo jugak...Takut nanti tidur luar hehehe
sicomot-comel sicomot-comel June 12, 2011 at 1:25 PM
uwaaa...

ujang poyo gileR !

rase nak bg pelempang jek..hoho..

weyh,,sedihnye xdpt tgk ko kawen arituuu.. :(
eija83 eija83 June 13, 2011 at 9:32 AM
mmg poyo giler mamat ni...
kecoh je...
haha...:-P
zuraini zuraini June 17, 2011 at 7:19 PM
kata da kawenn...haha...tetiba nak piki gitu plop
KRL kaprileader KRL kaprileader July 5, 2011 at 11:37 PM
klw tau la bley wat entry camni, aq buat gak mase aq jmpe lisa ni.. hehhe
irwan irwan July 20, 2011 at 1:39 AM
ADUH... AYAT MMG TERBAIK//
KELAKAR BEB
Phiber Optik RileksCrew Phiber Optik RileksCrew November 27, 2011 at 7:21 PM
hahaha,,tergelak tahap babi aku baca entry ko nie..kekekek :p
UniMeOw UniMeOw December 28, 2011 at 12:39 AM
ceh,,x sesuai lgsung!!
haha...
Ruby Mahabbah Fillah Ruby Mahabbah Fillah February 24, 2012 at 8:40 PM
huhuhuhuu...


poyo pon poyo la kn..huhuuu


tp mmg poyo..hihi
AnonymousAnonymous February 25, 2012 at 7:06 AM
orang melayu malaysia suka buat blog. Banyak yang spend most of their time blogging. Tulis...tulis...plan....plan...
As i read i find that most of the blog cerita kosong. Tak dpt any ilmu bila membaca blog nya. Sorry eh bang...akak makcik felda dari singapura.
CikUna CikUna March 6, 2012 at 6:10 PM
Tak pe la bro.. blog u, u punya suka la nak berkarya ye.. its up to u.. apa yang penting ?? U all HAPPY.. ~weee

\\( ^_^ )//
AMNA AMNA March 12, 2012 at 7:57 PM
realiti atau hanya mimpi? kihkihkih :)