Tuesday, June 14, 2011

Jangan Kacau Budak2 Gua...!!!!!

 
 Dragon kawan baik gua



Pagi tadi Dragon ada call gua, untuk mengadu pasal kes Budak-budak gua..


*********************


Dragon : Hello bro.., ada mana

Ujang : apa pasai kol gua pagi-pagi ni..lu mau mati ka...

Dragon : Lencai..., jangan langsi ma..aku dengar...tumulak kacau budak lu ma..

Ujang : Yer ker..

Dragon : Sikalang lu apa cerita..takkan diam saja ma...

Ujang :  Sekarang Mau Kasi Langgar Dia Punya Tempat La, Baru Syok~

Dragon : Tapi tumulak itu abang besar ma...!!!


Ujang : Abang tak abang, sapa kacau aku pecah..!!!



Dragon : Jom aku tunjuk dekat mana budak-budak lu


*****************************

~


~


 ~
~

*Gambar amik dari facebook ohmedia


Pergh...!!!!  kecoh jer Dragon nie..gua ingatkan gaduh pasal apa, rupanya gaduh dekat Facebook jer....derm...!!!





Penat jer gua makeup jadi Samseng ...Grrrrrrrrrr


Moral Of The Story

- kreatif gak orang kita ni..peka dengan perkembagan filem tempatan

- Jangan la kutuk filem tempatan sangat...hee


Sekian.....Peace (~_^)v




Kutipan Terkini KL Gangster klik SINI



P/S : Apa pun gua layan KL Gangster jer...Kongsi tak layan...


Artikel Terkait

35 comments

hahahaha....

nyway,, hampa dengan kedua-dua movie tu...hurm,,,

penangan KL GANGSTER nih...
ITU CERITA WA SUDAH TAU DARI FESBUK..hahahha

giler goyang!!hehehe...

x sempat lagi tgk niii..haduiii...nk kene pujuk en.somi nih!

hahhah adeh, ujang muker ko make up cam gangster nyah jer.. miahahhahah

mcm cilake rupe ko mekap.. hahahahah.. nyah tuh, bukan gengster.. aaahahaha

tak sesuai jang,,bawak2la mengumpat..eh salah..mengucap..hahaa

layan kung fu panda 2 je..haha..
dalam kepala ada transformers!

aku lagi gengster kott..
perlis aku pegang! ada bran ?

make up lu terbaik ujang..
macam gotik peleset kota pun ada gak..haha

kongsi pon wa layan..tumuluk tu geng kawe..

ok la.
myvi kan ramai org pakai

kuar 1.5 mesti ramai beli kot.

haha... siallll... puihhhh...

opsss terlebey sudahhhhhhh

mak oiiiii...terkujat den!!!
udah2 le tu adik oiii
bawa2 le insappp!! sat lagi yana uwek2 kang..ko jgn buat hal plak..
belasah mau??

filem melayu dh meningkat naik dh sekarang.bangga jadi anak melayu =)

hahhahhahaa...mampu gelak jew..
dah x bleh berkata-kata..

sape mekap hartis kau tu?

oo tuko header dah,, aku je tak buat lg..

macam nyah le pulak lu make up ujang

terimalah hakikat lu MEME dah mampos.ok kelaka.hahahaahah!

hahaha, nk kutuk jugaka filem tempatan. rituu tgk filem khurafat(i know i ketinggalan filem hebat) lalalla, tak best pun, rugi je tgk.. hahahaha

cite kongsi klaka ok hehehehe

hahaha muke ganas kot last tu

hahahaa..cute la pulop mu make up gitu

muka tak boleh bla ganaz nya he he he, lg satu pewittt header baru cantik la ujang

ingat gaduh betul, dah nak angkat kaki lari tadi hehehhehe

kalau budak kecik jumpa ujang mesti gelak, dok supo gengster pong


EmoticonEmoticon