Jangan Kacau Budak2 Gua...!!!!!

 
 Dragon kawan baik gua



Pagi tadi Dragon ada call gua, untuk mengadu pasal kes Budak-budak gua..


*********************


Dragon : Hello bro.., ada mana

Ujang : apa pasai kol gua pagi-pagi ni..lu mau mati ka...

Dragon : Lencai..., jangan langsi ma..aku dengar...tumulak kacau budak lu ma..

Ujang : Yer ker..

Dragon : Sikalang lu apa cerita..takkan diam saja ma...

Ujang :  Sekarang Mau Kasi Langgar Dia Punya Tempat La, Baru Syok~

Dragon : Tapi tumulak itu abang besar ma...!!!


Ujang : Abang tak abang, sapa kacau aku pecah..!!!



Dragon : Jom aku tunjuk dekat mana budak-budak lu


*****************************

~


~


 ~
~

*Gambar amik dari facebook ohmedia


Pergh...!!!!  kecoh jer Dragon nie..gua ingatkan gaduh pasal apa, rupanya gaduh dekat Facebook jer....derm...!!!





Penat jer gua makeup jadi Samseng ...Grrrrrrrrrr


Moral Of The Story

- kreatif gak orang kita ni..peka dengan perkembagan filem tempatan

- Jangan la kutuk filem tempatan sangat...hee


Sekian.....Peace (~_^)v




Kutipan Terkini KL Gangster klik SINI



P/S : Apa pun gua layan KL Gangster jer...Kongsi tak layan...


{ 35 comments.. read them below or add one }

mOoN mOoN June 14, 2011 at 11:21 AM
hahahaha....

nyway,, hampa dengan kedua-dua movie tu...hurm,,,
˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ June 14, 2011 at 11:22 AM
penangan KL GANGSTER nih...
ITU CERITA WA SUDAH TAU DARI FESBUK..hahahha
♥Mrs.Eady♥ ♥Mrs.Eady♥ June 14, 2011 at 11:25 AM
giler goyang!!hehehe...

x sempat lagi tgk niii..haduiii...nk kene pujuk en.somi nih!
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard June 14, 2011 at 11:27 AM
hahhah adeh, ujang muker ko make up cam gangster nyah jer.. miahahhahah
Umar Faruq Umar Faruq June 14, 2011 at 11:27 AM
mcm cilake rupe ko mekap.. hahahahah.. nyah tuh, bukan gengster.. aaahahaha
n!cK n!cK June 14, 2011 at 11:28 AM
tak sesuai jang,,bawak2la mengumpat..eh salah..mengucap..hahaa
YAYA AZURA YAYA AZURA June 14, 2011 at 11:31 AM
layan kung fu panda 2 je..haha..
dalam kepala ada transformers!
Adeela Oh Lala Adeela Oh Lala June 14, 2011 at 11:34 AM
aku lagi gengster kott..
perlis aku pegang! ada bran ?
Rahmad Rahmad June 14, 2011 at 11:46 AM
make up lu terbaik ujang..
macam gotik peleset kota pun ada gak..haha
JMR JMR June 14, 2011 at 11:48 AM
kongsi pon wa layan..tumuluk tu geng kawe..
Miss b Miss b June 14, 2011 at 12:00 PM
ok la.
myvi kan ramai org pakai

kuar 1.5 mesti ramai beli kot.
mynameismy mynameismy June 14, 2011 at 12:13 PM
haha... siallll... puihhhh...

opsss terlebey sudahhhhhhh
risa risa June 14, 2011 at 12:37 PM
mak oiiiii...terkujat den!!!
udah2 le tu adik oiii
bawa2 le insappp!! sat lagi yana uwek2 kang..ko jgn buat hal plak..
belasah mau??
rara pinkmafia rara pinkmafia June 14, 2011 at 12:40 PM
filem melayu dh meningkat naik dh sekarang.bangga jadi anak melayu =)
zety madu zety madu June 14, 2011 at 12:47 PM
hahhahhahaa...mampu gelak jew..
dah x bleh berkata-kata..
cantekk cantekk June 14, 2011 at 1:08 PM
sape mekap hartis kau tu?

oo tuko header dah,, aku je tak buat lg..
Rozuan Ismail Rozuan Ismail June 14, 2011 at 1:12 PM
macam nyah le pulak lu make up ujang
cik helena cik helena June 14, 2011 at 1:23 PM
terimalah hakikat lu MEME dah mampos.ok kelaka.hahahaahah!
FIFIEY LYCHEE MARATION FIFIEY LYCHEE MARATION June 14, 2011 at 1:34 PM
hahaha, nk kutuk jugaka filem tempatan. rituu tgk filem khurafat(i know i ketinggalan filem hebat) lalalla, tak best pun, rugi je tgk.. hahahaha
UyaRayza UyaRayza June 14, 2011 at 1:39 PM
cite kongsi klaka ok hehehehe
EZAN IDMA EZAN IDMA June 14, 2011 at 1:45 PM
hahaha muke ganas kot last tu
Hishyamuddin Hishyamuddin June 14, 2011 at 2:04 PM
hahahaa..cute la pulop mu make up gitu
Fareha Rahmat (Bos Besar) Fareha Rahmat (Bos Besar) June 14, 2011 at 2:04 PM
muka tak boleh bla ganaz nya he he he, lg satu pewittt header baru cantik la ujang
zuwaidah zuwaidah June 14, 2011 at 2:54 PM
ingat gaduh betul, dah nak angkat kaki lari tadi hehehhehe
Miz Novexx Miz Novexx June 14, 2011 at 2:59 PM
kalau budak kecik jumpa ujang mesti gelak, dok supo gengster pong