Kutipan KL Gangster | Terkini KL Gangster | 12 juta




Kutipan Filem KL Gangster untuk hari pertama memang meletup...nanti gua update Kutipan Terkini KL Gangster

Kutipan KL Gangster

Update..selepas 5 hari tayangan Kutipan Terkini KL Gangster ialah RM 5 juta.. dan terbaru...

Selepas 4 Hari Tayangan Kutipan Terkini KL Gangster ialah RM6.2 juta..!!!!!!!!!

Update

Kutipan KL Gangster sekarang hampir bakal ke 12 juta..!!


(Soul)

Gua berasa bangga dan teruja dengan jumlah Kutipan Filem KL Gengster kerana berjaya memecahkan rekod kutipan filem Kongsi...('',) jangan marah ek farid kamil

Tahniah la kepada pengarah Filem KL Gengster iaitu syamsul yusuf kerana Kutipan Filem KL Gangster ini telah berjaya mengutip kutipan sebanyak RM 1.5 juta untuk hari pertama..!! ...bukan senang woooo X-Men pun tak dapat banyak ni...heee

Gua rasa tak mustahil dengan jumlah awal Kutipan Terkini Filem KL Gangster dapat sebanyak ini..,pasti akhir nanti boleh mencecah RM10 juta....!!!!

******************************

Kredit gambar kepada kwn gua BoyPJ


"KL GANGSTER" - KUTIPAN HARI PERTAMA TERTINGGI dalam SEJARAH FILEM MALAYSIA DENGAN ANGGARAN KASAR RM 1.5 JUTA.ALHAMDULILLAH!SUJUD SYUKUR!!War-warkan pada semua!!YANG BELUM MENONTON,TUNGGU APA LAGI,JOM TONTON KL GANGSTER!!YANG SUDAH,JOM TONTON LAGI!!:)TERIMA KASIH SEMUA!! - Syamsul Yusof

*********************************



Filem KL Gengster terbitan Skop Production ini menelan kos sebanyak RM2.1 juta dan sudah mula barada di PAWAGAM berhampiran korang....

Pergi la tengok..gua jamin pasti puas hati...kalau keluar panggung lu orang kata tak best..gua belanja teh o ais...hihi


Gua antara orang terawal di MALAYSIA yang tengok cerita KL Gangster, dan Review KL Gangster gua dan buat dekat SINI 


Bangga gila dapat tahu Kutipan Terkini KL Gangster ialah Rm5 juta


Ni gambar gua bersama SAMSENG KL....heee saja tepek lagi sekali..baru la POYO kan..hihi

Bersama SHARK


 Bersama Jai dan Malek


Gua budak DRAGON


Sekarang gua dengar PEKIDA nak saman filem ini...,hahahaha macam-macam hal...,

Tapi takpa..gua adik beradik  dengan MALEK dan JAI..tarak hal...JAI baru twiit gua..hahaha

Update



" Malek dan Seth Tan adalah orang yang sama...so gua kawan dia...kau ado...????hihi"


* Skop Production bayar gua tak buat entri ni..hihi 

Sekian...Peace (~_^)


Untuk Dialog KL Gangster Klik SINI


P/S : Tahniah Skop Production dengan Kutipan Terkini KL Gangster





* kutipan KL gangster, barisan pelakon filem kl gangster, cerita filem kl gangster, kutipan tiket filem KL gangster, jumlah kutipan tiket filem kl gangster, kutipan tiket filem melayu, filem finas, beli tiket filem, kl gangster ticket collection, kl gangster cecah 10 juta, jalan cerita kl gangster, kl gangster review, kutipan terkini filem kl gangster, watak shark, watak malik, watak gangster, kutipan tiket terkini kl gangster, kutipan semasa filem kl gangster, kutipan kl gangster

{ 53 comments.. read them below or add one }

mynameismy mynameismy June 10, 2011 at 2:46 PM
tak best.

belanja teh o ais skrg
Dawa Dawa June 10, 2011 at 2:49 PM
sejak bila jadi selebritis ni?
JMR JMR June 10, 2011 at 2:50 PM
wa jamin DRAGON PRODUCTION byr lu utk entri nih..
Rozuan Ismail Rozuan Ismail June 10, 2011 at 2:53 PM
ujang maw belanja teh o ais free la.apa lagi,jom la g tengok best ke x.
DefarhanoVII a.k.a BoyPJ DefarhanoVII a.k.a BoyPJ June 10, 2011 at 2:54 PM
gambar ujang bersama artis atau artis bersama ujang?.... huhuhu

tq ujang letak kredit kt aku...bkn senang nme aku nak masuk blog artis neh.... ;-)
Pak Syahot Pak Syahot June 10, 2011 at 2:55 PM
ni yg wat rse nk tgk neyh....
Bella Bell Bella Bell June 10, 2011 at 2:55 PM
terpikay dengan SHARK... *pengsan
budakkampung39 budakkampung39 June 10, 2011 at 2:57 PM
gua belom tengok lagi. sesape nak belanja wa??hahaha
Mohd Khairi Mohd Khairi June 10, 2011 at 3:01 PM
hohooo..kwn ngan artis siot...hehehehe... yg PEKIDA tu aku pn ade dgr jgk..kite tgk je la ape tindakan yg akn diambil oleh pihak2 brkaitn..heee
unclechungho unclechungho June 10, 2011 at 3:03 PM
ujang sodap la dapek tiket pree g tengok !
wakakaka :D
sapo nak toman uncle tengok kat mid ahad nie ???
hana hana June 10, 2011 at 3:09 PM
best sgt ke??
ni yg teruja nk tgk..
adoy..
UyaRayza UyaRayza June 10, 2011 at 3:09 PM
best ke cite nie? hehehe...review sket
Ujang9897 Ujang9897 June 10, 2011 at 3:18 PM
- Uyarayza ni mesti tak baca entri..=)

kan dah kasi link review...=)
athira athira June 10, 2011 at 3:18 PM
eee....best nye dpt jumpa aaron..huhu...tapi cerita ni mcm kureng sikit la..ape pun..cerita ni mmg best..lama tunggu cerita ni kluar tau..tu yg terpacak kt GSC Midvalley 09hb pkl 11 pagi tu..huhuhu
Rollo De Pelicula Rollo De Pelicula June 10, 2011 at 3:32 PM
wah
saya antara penyumbang ini walaupun tiket hanya RM10
hehehe
filem nih memang best

Review Filem KL Gangster
qasehraihan qasehraihan June 10, 2011 at 3:35 PM
tgk iklan citer ni men tumbuk2 lawan2 darah2..takutttttt nk tgk..gerunnn..sbb mmg kurang minat citer stail gini..

pape pun seth tan tu mcm gergasi bila duk kt ujang..ngehehehe..

ujang ena jd gergasi dlu baru syamsul amik blakon..
d_tieah d_tieah June 10, 2011 at 3:52 PM
Kau tahu tak ujang,, aku ni tinggal kat London.. Hahaha.. Sekarang baru main citer Nur Kasih tahu.. Setelah filem kongsi.. Aiyoooooooo.. Nak tengok citer memang next month baru keluar jawabnya..


Entry Terbaru : SPRM Siasat Ketua Menteri Sarawak Berhubung Kes Balak
YanaMIB YanaMIB June 10, 2011 at 3:53 PM
huk alo..x abes² lg lyn nora elena?? grrr~



p palang s:: ai bc tau entry ni..tp suka nk komen psl nora elena jek..denggg! =.=
Rahmad Rahmad June 10, 2011 at 4:00 PM
begambar dengan retiss lagi owh..

macam best...
apa lagi jom panggung..
eima eima June 10, 2011 at 4:04 PM
besh pun la cam ne pun...aku takan pegi panggung nye...
bkn tak sapot tp tak dak sape nk sapot aku...hahahha
hazman aka species1980 hazman aka species1980 June 10, 2011 at 4:09 PM
aku rasa nak repeat tengok la citer nie....huhuhu....
auny aizie auny aizie June 10, 2011 at 4:17 PM
untung ler dpt jumpe seth tannn bang ujangg oiiii . haha
mas saari mas saari June 10, 2011 at 4:24 PM
tak berminat pun nak tgk cite ni...lagipun bawak anak, tak sesusi nak tengok! huhuhuhu
cik helena cik helena June 10, 2011 at 4:34 PM
ala ada lagi muka ai!malu la gini.hahaha!
cantekk cantekk June 10, 2011 at 4:42 PM
alamak,,,tak tgk lagi la,,
asik penoh jek,, derang ni kmain laju lg book tiket..

*mlm ni ada kosong tak,, usha jap
zuwaidah zuwaidah June 10, 2011 at 4:48 PM
buat gue jeles saja sama lu grrrrrrrrrrrrr
mynameismy mynameismy June 10, 2011 at 5:38 PM
ceyt siot jek.
aku bukan lembik.. lembut jeeeee...;D

ko tu kate mcm seth tan kena lah berjiwa romentik bkn tgk citer2 ganaz gini

elelele sbb ko dpt pi tgk free hrtu kan pehtu dpt plak bergambar dgn malek semua tu, tu psl ko puji lebey..

bluekk

**hadiah GA ondway nk pos.. sorry lambat..-.-'
Cik Rose Cute Cik Rose Cute June 10, 2011 at 5:40 PM
Alamak!!! mesti best giler cerita ni kan!!!!..Bila nak tengok ni...Dah tengok dia punya tayangan macam best...
Lagenda Teragung Lagenda Teragung June 10, 2011 at 5:52 PM
alamak klu bukan aku yg g tgok semalam..comfirm xsampai 1.5 juta..mybe RM1,499989.00 je..hehehehe

taniah! citer die mmg best byk gaduh, n paling best xde heroin.. g ar tgok
AnonymousAnonymous June 10, 2011 at 6:10 PM
ape kate tukar font..nmpk mcm x kemas la..
Raden Raden June 10, 2011 at 7:03 PM
jannnnggggg...aku nk ngorat syamsul yusof tuh..pelissss...kim slm weh
Nay Nay June 10, 2011 at 7:09 PM
auww .. nak jugak tweet si seth tan tu :P
miaa spungen miaa spungen June 10, 2011 at 9:33 PM
wahhh abg aaron ai ade huwaaaaaaaaaaaaaaaa
Fareha Rahmat (Bos Besar) Fareha Rahmat (Bos Besar) June 10, 2011 at 9:40 PM
aku takdo hahaha, nah jawapan dr soalan ko ujang
farahin nasir farahin nasir June 10, 2011 at 10:01 PM
hadoii.. tak abes lagi ngn nora elena?? udah le tuh..:P



MUNTAH KUAR PAKU DAN KACA!
senyumSOYA senyumSOYA June 10, 2011 at 10:35 PM
huhuh..dah lama x tgok muvie sejak berpraktikal kat kg ni~ aiseh...maceh best..huhuh
RedVixen RedVixen June 10, 2011 at 10:37 PM
sebok je pekida tu... adeesss...
Solihin Zubir Solihin Zubir June 11, 2011 at 12:59 AM
woahhh.. lu manyak langsi ar ujang.. haha..
Ct Arina Ct Arina June 11, 2011 at 2:10 PM
banyak review best. wajib tengok!
efa nur efa nur June 12, 2011 at 10:42 AM
hebaakk....!!! :D
pakcik ujang artis...nk sainnnnn..!!HAHA :D

Jom Terjah Sini :)
AnonymousAnonymous June 12, 2011 at 11:03 PM
Bru jew lepas c kl gangster,bg sy filem kite memang bagus n kite patut support filem tempatan,rasa nk tengok lg plak,memang best
darxniq darxniq June 13, 2011 at 9:03 AM
jgn plak pas nih samsul ambik ko berlakon lak..hahahha
mOoN mOoN June 13, 2011 at 9:30 AM
even review sal citer ni semua best2,, tapi hati tetap x terbuka nak layan... bukan x minat movie pukul2 ni tapi x minat if lakonan anak melayu...kenapa? hurm,,,,,,,,
Izamir Ridzwan Izamir Ridzwan June 13, 2011 at 12:13 PM
woh kawan artis ni... hihihi...
DefarhanoVII a.k.a BoyPJ DefarhanoVII a.k.a BoyPJ June 13, 2011 at 12:29 PM
jeles aku dengan ujang aritu dpt tgk KL Gangster awal... kini aku lak dapat...yeay!


Layari juga update terbaru
Jemputan MALAM PRATONTON FILEM 3, 2, 1 CINTA
niena shopping2u niena shopping2u June 20, 2011 at 7:31 PM
Ujang dpt berapa juta dari kutipan ni?
LittleGurl LittleGurl June 20, 2011 at 10:16 PM
waaaa jumpa seth tan!jeles...wuuu wuuu