Blog peribadi seorang bernama ujang

Monday, June 20, 2011

Kutipan KL Gangster | Terkini KL Gangster | 12 juta




Kutipan Filem KL Gangster untuk hari pertama memang meletup...nanti gua update Kutipan Terkini KL Gangster

Kutipan KL Gangster

Update..selepas 5 hari tayangan Kutipan Terkini KL Gangster ialah RM 5 juta.. dan terbaru...

Selepas 4 Hari Tayangan Kutipan Terkini KL Gangster ialah RM6.2 juta..!!!!!!!!!

Update

Kutipan KL Gangster sekarang hampir bakal ke 12 juta..!!


(Soul)

Gua berasa bangga dan teruja dengan jumlah Kutipan Filem KL Gengster kerana berjaya memecahkan rekod kutipan filem Kongsi...('',) jangan marah ek farid kamil

Tahniah la kepada pengarah Filem KL Gengster iaitu syamsul yusuf kerana Kutipan Filem KL Gangster ini telah berjaya mengutip kutipan sebanyak RM 1.5 juta untuk hari pertama..!! ...bukan senang woooo X-Men pun tak dapat banyak ni...heee

Gua rasa tak mustahil dengan jumlah awal Kutipan Terkini Filem KL Gangster dapat sebanyak ini..,pasti akhir nanti boleh mencecah RM10 juta....!!!!

******************************

Kredit gambar kepada kwn gua BoyPJ


"KL GANGSTER" - KUTIPAN HARI PERTAMA TERTINGGI dalam SEJARAH FILEM MALAYSIA DENGAN ANGGARAN KASAR RM 1.5 JUTA.ALHAMDULILLAH!SUJUD SYUKUR!!War-warkan pada semua!!YANG BELUM MENONTON,TUNGGU APA LAGI,JOM TONTON KL GANGSTER!!YANG SUDAH,JOM TONTON LAGI!!:)TERIMA KASIH SEMUA!! - Syamsul Yusof

*********************************



Filem KL Gengster terbitan Skop Production ini menelan kos sebanyak RM2.1 juta dan sudah mula barada di PAWAGAM berhampiran korang....

Pergi la tengok..gua jamin pasti puas hati...kalau keluar panggung lu orang kata tak best..gua belanja teh o ais...hihi


Gua antara orang terawal di MALAYSIA yang tengok cerita KL Gangster, dan Review KL Gangster gua dan buat dekat SINI 


Bangga gila dapat tahu Kutipan Terkini KL Gangster ialah Rm5 juta


Ni gambar gua bersama SAMSENG KL....heee saja tepek lagi sekali..baru la POYO kan..hihi

Bersama SHARK


 Bersama Jai dan Malek


Gua budak DRAGON


Sekarang gua dengar PEKIDA nak saman filem ini...,hahahaha macam-macam hal...,

Tapi takpa..gua adik beradik  dengan MALEK dan JAI..tarak hal...JAI baru twiit gua..hahaha

Update



" Malek dan Seth Tan adalah orang yang sama...so gua kawan dia...kau ado...????hihi"


* Skop Production bayar gua tak buat entri ni..hihi 

Sekian...Peace (~_^)


Untuk Dialog KL Gangster Klik SINI


P/S : Tahniah Skop Production dengan Kutipan Terkini KL Gangster





* kutipan KL gangster, barisan pelakon filem kl gangster, cerita filem kl gangster, kutipan tiket filem KL gangster, jumlah kutipan tiket filem kl gangster, kutipan tiket filem melayu, filem finas, beli tiket filem, kl gangster ticket collection, kl gangster cecah 10 juta, jalan cerita kl gangster, kl gangster review, kutipan terkini filem kl gangster, watak shark, watak malik, watak gangster, kutipan tiket terkini kl gangster, kutipan semasa filem kl gangster, kutipan kl gangster

53 Comments
Comments

53 comments:

cik ayin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

artis la sangat..huahaha

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak best.

belanja teh o ais skrg

Dawa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sejak bila jadi selebritis ni?

JMR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wa jamin DRAGON PRODUCTION byr lu utk entri nih..

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ujang maw belanja teh o ais free la.apa lagi,jom la g tengok best ke x.

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gambar ujang bersama artis atau artis bersama ujang?.... huhuhu

tq ujang letak kredit kt aku...bkn senang nme aku nak masuk blog artis neh.... ;-)

Pak Syahot said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni yg wat rse nk tgk neyh....

Bella Bell said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terpikay dengan SHARK... *pengsan

Bella Bell said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

*terpikat

budakkampung39 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua belom tengok lagi. sesape nak belanja wa??hahaha

Mohd Khairi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hohooo..kwn ngan artis siot...hehehehe... yg PEKIDA tu aku pn ade dgr jgk..kite tgk je la ape tindakan yg akn diambil oleh pihak2 brkaitn..heee

unclechungho said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ujang sodap la dapek tiket pree g tengok !
wakakaka :D
sapo nak toman uncle tengok kat mid ahad nie ???

hana said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best sgt ke??
ni yg teruja nk tgk..
adoy..

UyaRayza said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best ke cite nie? hehehe...review sket

Ujang9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- Uyarayza ni mesti tak baca entri..=)

kan dah kasi link review...=)

athira said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eee....best nye dpt jumpa aaron..huhu...tapi cerita ni mcm kureng sikit la..ape pun..cerita ni mmg best..lama tunggu cerita ni kluar tau..tu yg terpacak kt GSC Midvalley 09hb pkl 11 pagi tu..huhuhu

Rollo De Pelicula said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah
saya antara penyumbang ini walaupun tiket hanya RM10
hehehe
filem nih memang best

Review Filem KL Gangster

qasehraihan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tgk iklan citer ni men tumbuk2 lawan2 darah2..takutttttt nk tgk..gerunnn..sbb mmg kurang minat citer stail gini..

pape pun seth tan tu mcm gergasi bila duk kt ujang..ngehehehe..

ujang ena jd gergasi dlu baru syamsul amik blakon..

d_tieah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kau tahu tak ujang,, aku ni tinggal kat London.. Hahaha.. Sekarang baru main citer Nur Kasih tahu.. Setelah filem kongsi.. Aiyoooooooo.. Nak tengok citer memang next month baru keluar jawabnya..


Entry Terbaru : SPRM Siasat Ketua Menteri Sarawak Berhubung Kes Balak

YanaMIB said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huk alo..x abes² lg lyn nora elena?? grrr~



p palang s:: ai bc tau entry ni..tp suka nk komen psl nora elena jek..denggg! =.=

Rahmad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

begambar dengan retiss lagi owh..

macam best...
apa lagi jom panggung..

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

besh pun la cam ne pun...aku takan pegi panggung nye...
bkn tak sapot tp tak dak sape nk sapot aku...hahahha

hazman aka species1980 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku rasa nak repeat tengok la citer nie....huhuhu....

auny aizie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untung ler dpt jumpe seth tannn bang ujangg oiiii . haha

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak berminat pun nak tgk cite ni...lagipun bawak anak, tak sesusi nak tengok! huhuhuhu

cik helena said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ala ada lagi muka ai!malu la gini.hahaha!

cantekk said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak,,,tak tgk lagi la,,
asik penoh jek,, derang ni kmain laju lg book tiket..

*mlm ni ada kosong tak,, usha jap

zuwaidah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat gue jeles saja sama lu grrrrrrrrrrrrr

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ceyt siot jek.
aku bukan lembik.. lembut jeeeee...;D

ko tu kate mcm seth tan kena lah berjiwa romentik bkn tgk citer2 ganaz gini

elelele sbb ko dpt pi tgk free hrtu kan pehtu dpt plak bergambar dgn malek semua tu, tu psl ko puji lebey..

bluekk

**hadiah GA ondway nk pos.. sorry lambat..-.-'

Cik Rose Cute said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alamak!!! mesti best giler cerita ni kan!!!!..Bila nak tengok ni...Dah tengok dia punya tayangan macam best...

Lagenda Teragung said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak klu bukan aku yg g tgok semalam..comfirm xsampai 1.5 juta..mybe RM1,499989.00 je..hehehehe

taniah! citer die mmg best byk gaduh, n paling best xde heroin.. g ar tgok

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape kate tukar font..nmpk mcm x kemas la..

Raden said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jannnnggggg...aku nk ngorat syamsul yusof tuh..pelissss...kim slm weh

Nay said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

auww .. nak jugak tweet si seth tan tu :P

miaa spungen said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh abg aaron ai ade huwaaaaaaaaaaaaaaaa

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku takdo hahaha, nah jawapan dr soalan ko ujang

farahin nasir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hadoii.. tak abes lagi ngn nora elena?? udah le tuh..:P



MUNTAH KUAR PAKU DAN KACA!

senyumSOYA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuh..dah lama x tgok muvie sejak berpraktikal kat kg ni~ aiseh...maceh best..huhuh

RedVixen said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sebok je pekida tu... adeesss...

miss lolly a.k.a luvfareda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak minat sorryyyyyyyyyy

Solihin Zubir said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woahhh.. lu manyak langsi ar ujang.. haha..

Ct Arina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyak review best. wajib tengok!

efa nur said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hebaakk....!!! :D
pakcik ujang artis...nk sainnnnn..!!HAHA :D

Jom Terjah Sini :)

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bru jew lepas c kl gangster,bg sy filem kite memang bagus n kite patut support filem tempatan,rasa nk tengok lg plak,memang best

Isteri Encek Bard said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

azfar tan.. miahahhaha

darxniq said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jgn plak pas nih samsul ambik ko berlakon lak..hahahha

mOoN said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

even review sal citer ni semua best2,, tapi hati tetap x terbuka nak layan... bukan x minat movie pukul2 ni tapi x minat if lakonan anak melayu...kenapa? hurm,,,,,,,,

Izamir Ridzwan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woh kawan artis ni... hihihi...

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jeles aku dengan ujang aritu dpt tgk KL Gangster awal... kini aku lak dapat...yeay!


Layari juga update terbaru
Jemputan MALAM PRATONTON FILEM 3, 2, 1 CINTA

niena shopping2u said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ujang dpt berapa juta dari kutipan ni?

LittleGurl said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaa jumpa seth tan!jeles...wuuu wuuu

logorithm said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I nak berlakon dalam KL Gangster 2. Ujang ada lobang?

Hua hua hua! :-p

Iklan:

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

Anonymous said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang