Sunday, July 17, 2011

Fak...!!!!!

 saja letak gambar kecik

Tajuk atas tu tak habis taip.....sebenarnya


FAKTA....!!!!!

1. Anda membaca fakta ini
2. Mungkin anda berkata/fikir ini fakta yang bodoh
4. Anda tidak perasan saya skip no.3
5. Anda check semula
6. Anda tersenyum
7. Anda masih membaca fakta ini
8. Anda tahu apa yang anda baca adalah benar
10. Anda tidak perasan lagi saya skip no 9
11. Anda check semula sekarang
12. Anda tidak perasan hanya ada 10 fakta

Inilah faktanya!


P/S : lebih ramai suka skip baca entri fakta ini dan fokus kepada gambar ('',)


Artikel Terkait

60 comments

huhu...

gambar sape lah yang jadi mangsa tuh...

sian..

huhu...

gambar sape lah yang jadi mangsa tuh...

sian..

tak de keje la tuh!!!

hahahahah....

tp..
gambar tu memang x bleh blah ar..huk3!!

ujang sebagai model di dalam gambar tersebut. tahinah! haha.

seyesly ni fakta..
bukan auta..

hahaha. demn u..
terbaekkk!!!

haha macam2 la ujang ni.
singgah blog saye meh. (^_^)"
#shy

haha macam2 la ujang ni.
singgah blog saye meh. (^_^)"
#shy

hahahaa..betul...ramai yang suka baca dan suka skip.. :)

adoi..gambar terbauk...hehe

fakta pun terbaik..gambar menceritakan entri mungkin =)


Jemputan ke Contest Aku Berpuisi =)

<= tertipu baca sampai habis..haha

btw kesian org kat dlm gambar tu, ko naya dia ke tu nyah??

>.<

Mula-mula tengok gambar ni??? apekah??? kenape tahik dye berdarah??? lepas tu x boleh fokus da bace fakta2 ujang tu :P

hahahaahhaha..
gilerrr !

tapi style hahhaha

Nasib baik posa, dibuatnya tengah mkn tgk pic tu...uuuweekkk

HAHAHA style lah ko ujang.. :P itu gambar sapa? ko ye? HAHA

hahhaa . terkena !
saye bace habis ! :)

mcm bodoh jee , hahahaha... gmbr x leh blah ..

hahaha~ohsemmmmmmmmmmmmmmm !! xDDD

apesal anak panah kelip2 ni ..ilang fokus

errr.. aku baca sampai habes! yeay..

erkkk.. gambar?? hmmmm

TAHNIAH dari IBU GEBU!!! N3 yang sangat GENIUS!!!

euwww euwwww....

fakkkkk...


ta!

aku tengok gambar terus takde mood nak baca fakta kau. uweekkk!! haha

weeeeeeeeeeek gua nak muntah tengok taik tu :P

ini fak ni .. fak ^^ hhahaha
terkono den !

nasib baiklah tak tengah makan..ishhhh kamu ni

kalau entri Ujang ni tak payah skip.. tak sempat puas baca dah abis.. :D

*korek hidung pandang pandang siling

e'eh, tetibe je wa macam terase =.=

gambar tu mmg sheetttttt. kemproh r lu jang!

hape kat montot de tuh ????

hahaha...mmg mampu membuat kan aku di hantar ke hospital metal sebab gelak sorang2

mmemang betul tu..ada yg tersiratnya...

gambar tu fakta ke auta...hahhaa

Cisss felefahhh..Kena auta.. =..="

salam .
fakta yg anda nyatakan mmg semmg2nye amat menyakitkan hati . sekian terima kaseh . :)

SAYA TAHU NI BUKAN BLOG LUCAH!



jadi saya berani buka entry nih dan BACE!!







tapi memang hahaha...^^

hehe lagi.. dan..dan.. dan lagi.. huhu jadi mana satu faktanye?? iskh


EmoticonEmoticon