Monday, August 29, 2011

5 Sebab Kenapa Gua Benci Manchester United

Gua pasti di Malaysia peminat Manchester United ni agak ramai berbanding dengan Peminat pasukan yang lain.., tapi gua sebagai pembenci Man U gua tak suka Man U...!!




1. Poyo dan Berlagak

- Kajian Prof Ujang mengatakan 97% penyokong man u mempunyai sifat yang Poyo...bukan itu sahaja, mereka juga terkenal dengan sikap berlagak dan angkuh dah terlalu tinggi mungkin ini semua disebabkan oleh sikap pemain man u sendiri yang ada jadi mereka juga terikut sama. benci benci benci..!!!


2. Fanatik Yang Melampau

- Sifat ataupun sikap penyokong Manchester United ni tidak boleh dibendung lagi dengan fanatiknya yang melampaui batas, ini mungkin kerana adanya sifat seperti di NO1 itu menyebabkan mereka jadi begini. Sebagai contoh paling ketara kita dapat melihat penyokong Man U ini lebih gemarkan menyokong pasukan Man U berbanding pasukan Malaysia..mereka sangat fanatik...whathefish.....!!!!!!!


3. Logo Setan

- Gua takda point nak kutuk so point logo SETAN juga boleh menjadi point penting kenapa gua benci Man U..hahahaha


4. Pemain Man U Gay

- Sebab yang agak ketara juga adalah pemainnya ramai yang gay..!! dan gua tau siapa yang minat Man U ini juga GAY..hahhaha, gua tak tipu ni bukti gambar pemain Man U gay


"come to papa...come to papa.."  katanya..


eeeuuuwwwwwwwwwwwwww......goli den..!!

5. Tak kedekut Kredit

- Ini point paling utama.., kenapa Fan Man U time korang dapat kalahkan Arsenal jer korang rajin gila hantar SMS kepada gua..!! semalam jer gua dapat lebih 20 sms yang kesemuanya bukan SMS mengucapkan selamat hari raya.. tapi antara sms yang gua dapat semalam...

- "meriam katak = meriam buluh"

- Padan la farbegas dgn nasri tinggalkan Arsenal..team ayam penyet rupanya"

" raya makin bermakna,boleh pakai baju merah g sembayang raya"

" Arsengal bodoh"

" mungkin raya ini tak terlalu indah buat kau"

"raya ni jangan main meriam ok.."


Banyak lagi la..malas gua nak taip..., tak ke sedih gua dapat SMS macam tu...=(  tu belum campur dengan kutukan di Facebook..!!!!! grrrrrrrrrrrr



Moral Of The Story

- Jom la ramai-ramai kita benci Man U..hahaha

- Sokong la pasukan Arsenal..hahahaha


p/s : jangan marah ek..., gurau2 je.. ('',)

Artikel Terkait

53 comments

ala , arsenal apa ada .

macam sengal2 oto je kalau sokong aresengal tu .eh , arsenal tuu

hahhahahhahhaha...
giler teruk arsenel kene smlm..
haha..relek2 sudahhhhh !
selamat hari rayeeee :)

haaaa..boooo.......sama luu.loser

kekalahan yang paling memalukan semalam..huhu, teruklah arsenal musim ni, player hebat dijual..

This comment has been removed by the author.

pasal lambang tue betul tapi hari nie semua ArsenalFan panas hati..Lupakan Artsenal dan Man U..Aku sokong ketupat dan lemang..hehe

Entri Terhangat!! :
Oh Terpancut Air Mani Akibat Terangsang!!
Oh Perempuan Dan Onani!!

GLORY.. GLORY.. TAKPE CUBA LAGI... :p

aku lempang gk ujang ni... hahaha lalalala 8-2 kena blsh... gile hebad MU... hahahha

hey hey hey..

control skit ye..
fan MU ramai neyh..

kang xpasal2 ohjugak yg xbraye esok kang sbb kena bomm ngn meriam ..
hohoho..

SLMT HARY RAYE JANG!:)

Booo loser sial. harap terima hakikat arsenal tengah merudum. HAHAHA ! Kesian

haha, sori im innocent. Sye x minat mne2 group bola-bola api ni.. muehehe ^^

Nice entry . Wa pon rasa nak benci jeaa MU ! jOM SOKONG aRSENAL BLAKA

http://hanimansor01.blogspot.com/
fOLLOw me btw . Love to blogwalk at your blog

eh..bape ek result match?? lupe la..mcm 8-2 je..eh..bape ek?

takpe bro, nnt eden hazard masuk arsenal, kita bangkit balik ! go gunners go !

ORANG DH KLAH MMG KUTUK MCM MCM...... X mlu ke???

hahaha. kemaen kutuk club laen ye. mentang2 dah kalah semalam. keh3

huhuhuhu...lucu arhh statemnt ko bro huhuhu...tapi liKE!! huhuhu..tapi semalam ak rasa cam mimpi jew bila tgk setan dok men meriam buloh hahhaha

Mu forever....Mu tetap dihatiku ujang......

setuju sgt dgn point2 d ats . haha

haha!

aku pn ade sebab mengape da stat benci kau..

bace no 2..

hahahahahahaahahahahahahaha!XD

kalah mng adat permainan jang..=P

hati gua tetap untuk chelsea . hahaha

walaupun aku bukan fan arsenal tp aku tak suka man u

Kalau ko belanja aku makan kat restoran area bangi ...conform aku benci MAN U....keh3x

saya sokong chelsea ~~~~~~~~~~~~~~
boo to the M.U.

stuju ngan entri ni...gua pangkah MU..huahahaha..

saya sokong LEE CHONG WEI n NICOL ANNE DAVID ngeh2 hehe..

erk ==" bola sepak ke nie?? hoho tersalah pulak.. HARIMAU MALAYA auummmmmm... hitam kuning hitam kuning go tiger hehe.. x sokong mana2 pon sokong malaysia punya harimau malaya jer hehe

MU = poyo !! sokong giler2 keh3..
ape ada hal arsenal kalah..
tp klu MU kalah wow ! mmg nikmat raya terhebat lahhh !

dh kalah.. cmtu la.. kahkahkah
sori abg ujang..
selamat hari raya!! :D

hahaha...ramai lah haters man u datang support kat sini...

tp takpela man u dah buktikan atas padang...

pandai-pandailah nilai..

glory2...mu tetap juara...dah terbukti 8 baji beb..tak 10..kalau 10 bleh lakar sejarah tu..silap2 tersingkir liga arsenal ngeh2 :P

luahan hati nurani penyokong arsenal..hihi

man u fan here!!

selamat hari raya!

rayaku bermakna. rayamu?? haha.

oh btw, maaf zahir batin! =D

ehhh ujang nak bebai pulak arsenal kalah...
chillex. adat permainan kalah menang tu..
anyway, MANU always no.1
u have to admit that...=)
selamat hari raya..;)

yup.u rite.i agreed fully..


http://hafrawiegeek.blogspot.com/

fak la entry ni.. aku kipas susah mati man u kot..

xpa ujang...ak sokong hg....ak pon anti MU..haha

xsokong mane2.. xminat bola.. hehe
salam lebaran~

hahha mari kita bo0o0 arsenal :D

arsenal still the best! please arsene wenger do something for the team, or else we do it for you!....T__T

bikin malu betull.. main ngan Arsengal takda masa depan... bagus juga Nasri Fabregas tinggalkan kelab tu.. tak penah menang champion League, jarang2 dah juara liga.. arsene wenger baik letak jawatan.. ganti ngan rajagopal... heeee~

glory glory.. ekeke

aku paling setuju dengan point nombor satu!

aku sokong chelsea!

chelsea chelsea!!

arsengal kalah teruk boooooooo.

bro! aku forever gooner!!! kalah pun tarak hal.. 10% anti MU.. xD

bro! aku forever gooner!!! kalah pun tarak hal.. 10% anti MU.. xD

Klu dh hebat memang ad org dengki...
Man United The best...
Takziah arsenal 8-2...
ingt smpi bile2 tau...


EmoticonEmoticon