5 Sebab Kenapa Gua Benci Manchester United

Gua pasti di Malaysia peminat Manchester United ni agak ramai berbanding dengan Peminat pasukan yang lain.., tapi gua sebagai pembenci Man U gua tak suka Man U...!!




1. Poyo dan Berlagak

- Kajian Prof Ujang mengatakan 97% penyokong man u mempunyai sifat yang Poyo...bukan itu sahaja, mereka juga terkenal dengan sikap berlagak dan angkuh dah terlalu tinggi mungkin ini semua disebabkan oleh sikap pemain man u sendiri yang ada jadi mereka juga terikut sama. benci benci benci..!!!


2. Fanatik Yang Melampau

- Sifat ataupun sikap penyokong Manchester United ni tidak boleh dibendung lagi dengan fanatiknya yang melampaui batas, ini mungkin kerana adanya sifat seperti di NO1 itu menyebabkan mereka jadi begini. Sebagai contoh paling ketara kita dapat melihat penyokong Man U ini lebih gemarkan menyokong pasukan Man U berbanding pasukan Malaysia..mereka sangat fanatik...whathefish.....!!!!!!!


3. Logo Setan

- Gua takda point nak kutuk so point logo SETAN juga boleh menjadi point penting kenapa gua benci Man U..hahahaha


4. Pemain Man U Gay

- Sebab yang agak ketara juga adalah pemainnya ramai yang gay..!! dan gua tau siapa yang minat Man U ini juga GAY..hahhaha, gua tak tipu ni bukti gambar pemain Man U gay


"come to papa...come to papa.."  katanya..


eeeuuuwwwwwwwwwwwwww......goli den..!!

5. Tak kedekut Kredit

- Ini point paling utama.., kenapa Fan Man U time korang dapat kalahkan Arsenal jer korang rajin gila hantar SMS kepada gua..!! semalam jer gua dapat lebih 20 sms yang kesemuanya bukan SMS mengucapkan selamat hari raya.. tapi antara sms yang gua dapat semalam...

- "meriam katak = meriam buluh"

- Padan la farbegas dgn nasri tinggalkan Arsenal..team ayam penyet rupanya"

" raya makin bermakna,boleh pakai baju merah g sembayang raya"

" Arsengal bodoh"

" mungkin raya ini tak terlalu indah buat kau"

"raya ni jangan main meriam ok.."


Banyak lagi la..malas gua nak taip..., tak ke sedih gua dapat SMS macam tu...=(  tu belum campur dengan kutukan di Facebook..!!!!! grrrrrrrrrrrr



Moral Of The Story

- Jom la ramai-ramai kita benci Man U..hahaha

- Sokong la pasukan Arsenal..hahahaha


p/s : jangan marah ek..., gurau2 je.. ('',)

{ 53 comments.. read them below or add one }

Nay Nay August 29, 2011 at 8:17 AM
ala , arsenal apa ada .

macam sengal2 oto je kalau sokong aresengal tu .eh , arsenal tuu
tok esah tok esah August 29, 2011 at 8:18 AM
arsengal akan terkubur.. haha
peachippo peachippo August 29, 2011 at 8:32 AM
hahhahahhahhaha...
giler teruk arsenel kene smlm..
haha..relek2 sudahhhhh !
selamat hari rayeeee :)
AnonymousAnonymous August 29, 2011 at 8:35 AM
haaaa..boooo.......sama luu.loser
Lulu Caldina Lulu Caldina August 29, 2011 at 8:47 AM
kekalahan yang paling memalukan semalam..huhu, teruklah arsenal musim ni, player hebat dijual..
Anisa Hang Tuah Anisa Hang Tuah August 29, 2011 at 8:49 AM
This comment has been removed by the author.
Awan Fantasia Awan Fantasia August 29, 2011 at 8:55 AM
pasal lambang tue betul tapi hari nie semua ArsenalFan panas hati..Lupakan Artsenal dan Man U..Aku sokong ketupat dan lemang..hehe

Entri Terhangat!! :
Oh Terpancut Air Mani Akibat Terangsang!!
Oh Perempuan Dan Onani!!
fairus fairus August 29, 2011 at 8:57 AM
GLORY.. GLORY.. TAKPE CUBA LAGI... :p
Izamir Ridzwan Izamir Ridzwan August 29, 2011 at 9:12 AM
aku lempang gk ujang ni... hahaha lalalala 8-2 kena blsh... gile hebad MU... hahahha
sicomot-comel sicomot-comel August 29, 2011 at 9:22 AM
hey hey hey..

control skit ye..
fan MU ramai neyh..

kang xpasal2 ohjugak yg xbraye esok kang sbb kena bomm ngn meriam ..
hohoho..

SLMT HARY RAYE JANG!:)
AnonymousAnonymous August 29, 2011 at 9:35 AM
Booo loser sial. harap terima hakikat arsenal tengah merudum. HAHAHA ! Kesian
Miss Xyz =) Miss Xyz =) August 29, 2011 at 10:40 AM
haha, sori im innocent. Sye x minat mne2 group bola-bola api ni.. muehehe ^^
Hani Mansor Hani Mansor August 29, 2011 at 11:31 AM
Nice entry . Wa pon rasa nak benci jeaa MU ! jOM SOKONG aRSENAL BLAKA

http://hanimansor01.blogspot.com/
fOLLOw me btw . Love to blogwalk at your blog
Raden Raden August 29, 2011 at 12:04 PM
eh..bape ek result match?? lupe la..mcm 8-2 je..eh..bape ek?
syazwansanosi syazwansanosi August 29, 2011 at 12:14 PM
takpe bro, nnt eden hazard masuk arsenal, kita bangkit balik ! go gunners go !
AnonymousAnonymous August 29, 2011 at 12:27 PM
ORANG DH KLAH MMG KUTUK MCM MCM...... X mlu ke???
beLLa beLLa August 29, 2011 at 12:40 PM
hahaha. kemaen kutuk club laen ye. mentang2 dah kalah semalam. keh3
AnonymousAnonymous August 29, 2011 at 12:41 PM
huhuhuhu...lucu arhh statemnt ko bro huhuhu...tapi liKE!! huhuhu..tapi semalam ak rasa cam mimpi jew bila tgk setan dok men meriam buloh hahhaha
prince_86 prince_86 August 29, 2011 at 12:47 PM
Mu forever....Mu tetap dihatiku ujang......
Coke Laici Coke Laici August 29, 2011 at 1:06 PM
setuju sgt dgn point2 d ats . haha
afeb pilah afeb pilah August 29, 2011 at 1:31 PM
haha!

aku pn ade sebab mengape da stat benci kau..

bace no 2..

hahahahahahaahahahahahahaha!XD
al_hakim al_hakim August 29, 2011 at 1:41 PM
kalah mng adat permainan jang..=P
sYafIk-wAy sYafIk-wAy August 29, 2011 at 1:50 PM
hati gua tetap untuk chelsea . hahaha
hamzah ian hamzah ian August 29, 2011 at 1:55 PM
walaupun aku bukan fan arsenal tp aku tak suka man u
hazman aka species1980 hazman aka species1980 August 29, 2011 at 2:27 PM
Kalau ko belanja aku makan kat restoran area bangi ...conform aku benci MAN U....keh3x
asema . asema . August 29, 2011 at 2:47 PM
saya sokong chelsea ~~~~~~~~~~~~~~
boo to the M.U.
mr.dinie mr.dinie August 29, 2011 at 3:44 PM
stuju ngan entri ni...gua pangkah MU..huahahaha..
cik Beskod cik Beskod August 29, 2011 at 3:51 PM
saya sokong LEE CHONG WEI n NICOL ANNE DAVID ngeh2 hehe..

erk ==" bola sepak ke nie?? hoho tersalah pulak.. HARIMAU MALAYA auummmmmm... hitam kuning hitam kuning go tiger hehe.. x sokong mana2 pon sokong malaysia punya harimau malaya jer hehe
Saya Saya August 29, 2011 at 4:13 PM
MU = poyo !! sokong giler2 keh3..
ape ada hal arsenal kalah..
tp klu MU kalah wow ! mmg nikmat raya terhebat lahhh !
mLov mLov August 29, 2011 at 4:20 PM
dh kalah.. cmtu la.. kahkahkah
sori abg ujang..
selamat hari raya!! :D
kipas susah mati manchester united kipas susah mati manchester united August 29, 2011 at 4:30 PM
hahaha...ramai lah haters man u datang support kat sini...

tp takpela man u dah buktikan atas padang...

pandai-pandailah nilai..
Areliff Areliff August 29, 2011 at 4:43 PM
glory2...mu tetap juara...dah terbukti 8 baji beb..tak 10..kalau 10 bleh lakar sejarah tu..silap2 tersingkir liga arsenal ngeh2 :P
FaKArePa!n FaKArePa!n August 29, 2011 at 5:58 PM
luahan hati nurani penyokong arsenal..hihi
rozeeta rashid rozeeta rashid August 29, 2011 at 6:57 PM
man u fan here!!

selamat hari raya!

rayaku bermakna. rayamu?? haha.

oh btw, maaf zahir batin! =D
ummie ummie August 29, 2011 at 8:35 PM
ehhh ujang nak bebai pulak arsenal kalah...
chillex. adat permainan kalah menang tu..
anyway, MANU always no.1
u have to admit that...=)
selamat hari raya..;)
hafrawiey ozakawa hafrawiey ozakawa August 29, 2011 at 8:54 PM
yup.u rite.i agreed fully..


http://hafrawiegeek.blogspot.com/
Heidi Shafiq Heidi Shafiq August 29, 2011 at 10:34 PM
fak la entry ni.. aku kipas susah mati man u kot..
Wawa.Wafiyyah Wawa.Wafiyyah August 30, 2011 at 12:43 AM
xpa ujang...ak sokong hg....ak pon anti MU..haha
Nafisah Ruslan Nafisah Ruslan August 30, 2011 at 11:29 AM
xsokong mane2.. xminat bola.. hehe
salam lebaran~
alif haris alif haris August 30, 2011 at 7:35 PM
hahha mari kita bo0o0 arsenal :D
farz zull farz zull August 31, 2011 at 9:41 AM
arsenal still the best! please arsene wenger do something for the team, or else we do it for you!....T__T
Gen2Merah Gen2Merah August 31, 2011 at 10:05 AM
bikin malu betull.. main ngan Arsengal takda masa depan... bagus juga Nasri Fabregas tinggalkan kelab tu.. tak penah menang champion League, jarang2 dah juara liga.. arsene wenger baik letak jawatan.. ganti ngan rajagopal... heeee~

glory glory.. ekeke
Syazwan Che Deraman Syazwan Che Deraman August 31, 2011 at 10:52 AM
aku paling setuju dengan point nombor satu!

aku sokong chelsea!

chelsea chelsea!!

arsengal kalah teruk boooooooo.
Saiazuan Saiazuan September 2, 2011 at 3:50 AM
bro! aku forever gooner!!! kalah pun tarak hal.. 10% anti MU.. xD
Saiazuan Saiazuan September 2, 2011 at 3:50 AM
bro! aku forever gooner!!! kalah pun tarak hal.. 10% anti MU.. xD
AnonymousAnonymous September 3, 2011 at 5:16 PM
Klu dh hebat memang ad org dengki...
Man United The best...
Takziah arsenal 8-2...
ingt smpi bile2 tau...