Zackzukhairi di UPM




Minggu lepas gua ada makan di CAFE di tempat gua bekerja, nama tempat kerja gua ialah UPM.

UPM atau nama penuhnya Universiti Putra Malaysia ialah tempat gua bekerja..., derm...!!! agak bangang mukadimah entri gua..

Minta maaf, gua kalau part nak mula menaip di blog memang jahanam...('',)

Senang cita gua hari itu ada makan di cafe di tempat gua, gua terpandang ada seorang mamat ni, muka memang gua kenal

" macam pernah ku lihat muka dia ni.." gertak hati kecil aku

Gua teruskan makan nasi lemak gua...sambil gua makan gua tengok mamat ni lagi dan dia pandang gua..

"ok gua pasti mamat ni memang zackzukhiri" kata hati kecil ku lagi

Sekali mamat ni bangun dari cafe tu dan dia terus meninggalkan cafe, gua tengok dari jauh mamat ni main pokok di tepi cafe.., dan terus hilang dari pandangan mata gua

"aik..tak mungkin la mamat jepun ni kat UPM, dia kerja shell kan" hati kecik ku bersuara lagi.

Gua biar jer la dengan mamat tu..gua rasa gua salah orang.., tapi sebagai stalker yang berjaya gua godek facebook dan fanpage zackzukhairi ni...dan gua nampak ada logo UPM di info facebook zackzukhairi..hahah

Gua terus tanya dia di fanpage zack zukhairi ni..


Dia ada respon...


Dalam pada yang sama gua bebel dengan member2 di fanpage gua iaitu  Erti Kehidupan, sekali mamat jepun ni menyampuk..!!


So dah memang sah orang yang gua nampak tu memang zackzukhairi dan apa yang gua nampak mamat ni kecik jer.hahahaha

Moral of story

- saja nak bagi tau zackzukhairi pun like fanpage gua..hahaha




p/s : zackzukhairi kat UPM wei..ramai gila kecoh dia ada kat situ..termasuk gua..hahaha

entri pasal zackzukhai dulu-dulu di SINI dan SINI

#motif?

{ 38 comments.. read them below or add one }

Kathy Tuah Kathy Tuah September 27, 2011 at 8:28 AM
motif??? nak bagi kita org jeles lah tu T_T
Faez Rusni Faez Rusni September 27, 2011 at 8:30 AM
aku nak jumpe gak..sat g nak p upm la
MissViVio MissViVio September 27, 2011 at 8:34 AM
hehehe..2 dia...rmainya pminat dia..:D
mynameismy mynameismy September 27, 2011 at 8:50 AM
wah retissssssssss

nape tak mintak signnn??;D
Kasut& Karipap Kasut& Karipap September 27, 2011 at 8:53 AM
konvo upm nanti bolehlah jumpa korg berdua kat UPM!

wooooowoooowoooo..hahaha :p
diba diba September 27, 2011 at 9:12 AM
ha..smgt ye jmpe zackzuhairi..he
AMMAR YASIR AMMAR YASIR September 27, 2011 at 9:19 AM
Bro..aku nk jumpe Blogger Ujang je kat UPM. Boleh x?
Aku Ibu Muda Aku Ibu Muda September 27, 2011 at 9:42 AM
keje kt UPM ye jang?

ahkak pernah keje kt dlm tu, masa tunggu result SPM dulu2...kat kedai buku (koop) tu...:)



*tak kenal zack zukhairi...hehe
amier azrul alias amier azrul alias September 27, 2011 at 9:45 AM
aku pon kt upm.
tp tak terjumpa lagi zack.
lu pon tak pernah jmpe..hahah
keje mana?
Rozuan Ismail Rozuan Ismail September 27, 2011 at 10:06 AM
motif nak show off.ada mak kesah.haha
Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard September 27, 2011 at 10:39 AM
wahhhh ujang pasni setaraf ngan zak zulhairy
qasehraihan qasehraihan September 27, 2011 at 11:03 AM
kalau jumpa dia lagi pasni..kim salammmmmmm...hehehehe
syud syud September 27, 2011 at 11:15 AM
bodohhh ! jeles tahap bangang dah nii..ahhahahhaha...


gilerrrr arrrr ~
=p
aanie aanie September 27, 2011 at 11:28 AM
apsal x g tego? huh, rugi..rugi...
Umie Artoqiemie Umie Artoqiemie September 27, 2011 at 12:27 PM
kedai milor abc tu celah sarawak.. mai la sini .
lieynanilaz lieynanilaz September 27, 2011 at 12:47 PM
upm dalam kenangan...kalau p kat HQ lalu upm akan teringat balik kisah zaman2 study kat situ...:)
Solihin Zubir Solihin Zubir September 27, 2011 at 2:35 PM
zack zukhairi je pon.. haha.. ;-p
suriani azwan suriani azwan September 27, 2011 at 3:27 PM
suh dia jadi retis la...ujang pun ada tanjak apa nk jd retis...tp retis yang berlakon jadi lelaki gatal..oppssssssss...lari...
anGah anGah September 27, 2011 at 6:58 PM
jumpa artis... wow... dasyat la lu.. weh esok aku da kat uniten.. tak mo jumpa aku ke? haha
LINA JALIL LINA JALIL September 27, 2011 at 6:58 PM
untung la dapat jmpe ZZ..ada siapa nk jumpa lina x? hahahah.. *prasan pemes plak..hikhik
JMR JMR September 27, 2011 at 10:37 PM
mesti dia excited gk jumpa lu..
Areliff Areliff September 27, 2011 at 11:09 PM
guwa nak mintak sign bro zack hu3
cik sakdi cik sakdi September 28, 2011 at 2:15 AM
fuyoo artis like fanpage dia. hahaha
Aya Ariel Aya Ariel September 28, 2011 at 4:36 PM
bakpo mum xtegor dio nyoh?

ehh..apsal ko tak tegor dia jang?
cheqwa cheqwa September 30, 2011 at 11:25 PM
tingin nak jumpa zack!cam sempoi ja orang dia ^_^
hira hira October 26, 2011 at 11:53 PM
satu fakulti dengan saya. haha :D eh eh, entry ni dah lepas. tapi tak perasan zack la~ #buathalsendiri ekeke :D
Azham Vosovic Azham Vosovic November 15, 2011 at 10:19 PM
hehe, memang kecik orangnya hehehe