Monday, November 21, 2011

Gua Nak Review Blog,..meh meh

otopublish

IKLAN
Lisa : Ujang , u tak online biar i jaga blog u ok
Ujang : Baik la lisa..


**************


Hari ini gua sudah berlepas ke Kuching atas urusan kerja dan buat pertama kali juga dalam sejarah gua akan naik kapal terbang..haha

Selama 3 hari gua di Kuching gua rasa gua tak dapat on9 kot..derm..!!

Minggu depannya pulak gua akan ke langkawi selama seminggu dan pastinya juga tak dapat on9...grrrr

Jadi dengan seminggunya gua tak dapat online nanti, gua ingat nak buat autopublish awal2 entri review blogger...,gua akan start publish entri blog review ni dari 29/11/11 - 8/12/11

Contoh review yang akan gua buat klik SINI


***********


Sesuai untuk blogger yang baru ('',)

Sesiapa nak gua review sila la ikut langkah dibawah :

- Buat entri bertajuk bebas (contoh: review blog by ujang)
- Letak header blog sendiri atau gambar sendiri (untuk gua tepek di entri gua nanti)
- Dalam entri komen dan kutuk sikit pasal blog gua (tak wajib)
- Hantar link entri yang dah siap ke komen entri ini ok.
(tarikh tutup 22/11/11)


Gua akan komen blog korang mengikut pandangan dan pendapat gua ok .., satu entri dalam 2-3 blogger gua akan review mengikut keadaan..,contoh tengok SINI


Nak dapatkan trafik dari review ni gua tak jamin ok, sebab trafik blog gua pun tak tinggi...hahahaha, sekadar nak tau apa komen gua untuk blog korang boleh ler join k.



Kalau rasa nak join sila la ok.., kalau tanak join jangan kutuk..hahahaha

Salam kenal dari gua..
-ujang


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : lagi 3 hari gua akan on9 balik...

Artikel Terkait

76 comments

perghhh ujang nak review blog??? memang ramai la que

bro...naik kat lcct ker... kalau lcct leh lah jumpe jap....dah dekat sgt ngan opis aku tue...

http://farafabulous93.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-erti-kehidupan.html

join

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

ujang, aku dh join heeee

http://www.mohdkhairi.com/2011/11/review-blog-oleh-ujang9897-jom-join.html

http://sukelike.blogspot.com/2011/11/tiada-duka-yang-abadi.html

http://sabrinaazhar.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

review blog saye okey...

salam.. atia join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-papa-to-be-heeeee.html

join !

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/11/ujang-review-blog-gua-pelisssss.html

join jugalah! ('o,')

http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

join yoooo..


http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/riview-blog-by-ujang-poyo.html

Ujang,

Yanty joined : http://themptyanty.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

=)

Gua pun join jugak ...



http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang-erti-kehidupan.html

bestnya pergi langkawi, seminggu lak tu!

mula2 p serawak, phtu p langkawi..

T_T bila la aku nk ada keseronokan macam tu..

btw.. nahhh.. beratur le orang nk join..

Ai nk join jugak bley?hihi cpt la hari selasaaaaa...boringgggg! =.=

http://najihahfara.blogspot.com/2011/11/review-blog-ni-by-ujang-malatop.html

tepek link kat sini..

http://akuqute.blogspot.com/2011/11/ujang-nak-review-belog.html

http://daygkunurhayati.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

:D thanks

hahahaah thanks abe ujang ;)

nah link

http://nnurhidayah.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang-cun.html

Lia join,

terima kassih!!

http://liailnia.blogspot.com/2011/11/ujang-nak-review-blog-gua.html

en.ujang. saya dah join.

http://faafeefoo.blogspot.com/2011/11/ujang-nak-mengreview-blog.html

sy join:)

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

salam..nk join jgk..
http://kisahjuzme.blogspot.com/2011/11/ujang.html
sgan plak sbb xrmai folower..
theeehehee...

huhu.. bagosnyer...

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

trying to be hot setup~
bhaha



http://kenkarin.blogspot.com/2011/11/ujang-meng-review-blog-baru-mcam-aq.html

http://sararaslan.blogspot.com/2011/11/ujang.html

:B

http://cikduyung.blogspot.com/2011/11/ujang-buat-kehidupan-ku-bererti.html

join! ^^

Join jugak ni..
http://speakersekolah.blogspot.com/2011/11/ujang-nak-review-blog-biar-betul-jom.html

nak juga..........

ok nie link saya yerh awak

http://azfar9897.blogspot.com/2011/11/gua-nak-review-blogmeh-meh.html

lalallalala

Salam.

Entah.

http://apekblogger.blogspot.com/2011/11/ujang-review-blog.html

Pedas2 pun best gak! :)

alahaiiii...tak layak laaaa nak diriview..

blog picisan saja..

tetiba aku rase macam blog aku tak layak je untuk di review...bile nak di banding ngn blod derang semua nih....heee~

tak e biarlah aku seperti ini...menyendiri lagi....

ape aku merepek..~

meh..akak kutuk kat sini


http://mamaemacyg.blogspot.com/2011/11/si-ujang-nak-review-blog.html

join!!

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

join!

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/11/segmen-review-blog-by-ujang.html

http://azrijohan.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-majalah-ujang.html

http://nurfuzie.blogspot.com/2011/11/ujangmeh-sini-review-blog-cik-en-ni.html

senang2, sila bro
http://fazrulnoor.blogspot.com/2011/11/tunjuk-ajar-ku-sifu.html

tq

join here ! :) :)


http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2011/11/ujang-review-blog.html

nak join.,....

http://duniasaya2001.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

susie join jugak

http://susiyantisoleman.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

Join..

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

TQVM

nk join jugk...


http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/11/segmen-review-blog-by-ujang.html

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

salam kenal Ujang. sy join sekali ok ^_^

http://tarisijemari.blogspot.com/2011/11/ujang-meh-spotcheck-pondok-kecik-ni.html

http://aishnur.blogspot.com/2011/11/hai-encek-ujang-ada-masa-review-la-blog.html

review blog gua! Gua malas nak buat entri tak buat gua tak nak ajak lu main tembak2

Nak review jugak....

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

waah, macam best je? insyaAllah lau ade mse join :)

JOM SINGGAH & KOMEN : Bila Facebook Jadi Platform Untuk Tunjuk Poyo

join :)

http://pwencessyuyue.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

saya join saya join !!

http://sofiartioktarina.blogspot.com/2011/11/segmen-review-blog-by-ujang.html

http://inspirasi-nurulaien.blogspot.com/2011/11/mintak-pendapat-si-ujang-tentang-blog.html

joined..

fuhh banyak nye kene review. larat kee cik ujang

kalau aku apply kat sini je boleh?

gua join segmen lu

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/11/ujang-nak-review-blog-akutq-bro.html

g kuching..area mana g..

kamek urang kuching..hehe

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html harap2 sempat =)

arini last kan..blogwalking jela.. he he..nak singgah blog saya silakan je..

http://sweetwardrobeboutique.blogspot.com/

last day kan..blogwalking jela..berminat nak tgk my blog..click link di bawah ;)

http://sweetwardrobeboutique.blogspot.com/

join! hehe :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/tatkala-kekeringan-idea.html

okeh incik..sudah join ya!! (^_^)

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

Mau join ~

http://cerytara.blogspot.com/2011/11/bila-bosan-melanda-jom-review.html

boleh tak nak join skali ?? hehe

http://wwwsinichiedogawa.blogspot.com/2011/11/review-blog-by-ujang.html

peacee....

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work,
sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / dress online malaysia. have a nice day...

salam kenal..

nak join ke tak, nak join ke tak.. hehe~

Salam daddy-to-be...

Aiseyyy kak tertinggal keretapi sudaaaa....tapi sempat kejor bas express la, pieww sampai sini...tp lambat sudaaa...huhuhu..
Tadaper la, kalu tak valid dah ignore je ini entry, kalau tak valid tp timbul bibit2 kesian di hatimu, silalah klik:

http://ibusayangcomel.blogspot.com/p/promotion.html

huhuhuhu....
;)

bapak ramai yg join...sempat kew che ujang nie nak review semua nye...kalu sempat...nk join gak nie..saya budak baru...saya budak baru...saya budakk baru...

http://nurfatimahkhairudin.blogspot.com/2011/11/nak-join-la.html

alaa . dah tak sempat nak join . :(

ujang!!! pertukaran link address

dari

http://inspirasi-nurulaien.blogspot.com/2011/11/mintak-pendapat-si-ujang-tentang-blog.html

ke

http://nurulainyassin.blogspot.com/2011/11/mintak-pendapat-si-ujang-tentang-blog.html

sorry menyusahkan :)


EmoticonEmoticon