Thursday, June 14, 2012

Cara mengorat awek

Gambar Hiasan


Wah...bab mengorat atau tips mengorat awek memang lelaki suka baca yer dak..?? gua ni pemalu tak reti la ngorat awek sangat..,tapi berdasarkan pengalaman boleh la setakat Lisa surihani, Heliza Helmi ataupun Yana Samsudin tu...hee


 Bersama ex girlfriend


Erm.., perkara pertama tips untuk mengorat awek ialah kenal pasti dulu sasaran ataupun tuan badan.., yerla takkan la nak ngorat si joyah tapi target kau si semah yer dak..?

Perkara asas dalam mengorat awek ini ialah buat ulangkaji ataupun risik2 dulu yang si dia ni sudah berpunya ataupun belum...haaa this is impoten thing ok.. jangan main sebat orang yang dah berpunya. tapi kalau nak sebat gak gua leh jer ajar..hahahahah

Cara nak tau si awek ni dah berpunya ke belum takkan gua nak ajar gakkan...., apa la


Erm....tips gua nak bagi ni banyak kategori sebenarnya tapi malas pulak nak tulis...hihi

lu orang baca la entri blog mamat ni..pasti cair Zackzukhairi <--- ('',)


*******************


Gua kenal dengan bini gua cara old school wei..., gua tak pasti ada yang dah tahu ke tidak..., nak tau tak macam mana gua kenal bini gua dan ngorat bini gua..?? tanak tau pun gua bagitau la.. gua kenal bini gua melalui MIRC....haaaa tau tak MIRC tu apa...???




MIRC ni zaman-zaman chat dulu kala wei...mana ada cinta mukabuku....hahahaha... hebat tak..???


Bersama isteriku YANA


Tips ngorat awek kalau gua nak taip panjang la pulak..., cara dia sesuai untuk yang bujang la..so gua dah kawin rasa tak sesuai lak nak ajar korang..hahahaha

Baca


Sekian...Peace (~_^)v


p/s : malas nak taip sebenarnya... tak jadi lak entri cara ngorat awek..hee ('',)

Artikel Terkait

27 comments

paling senang, be a gentleman!! aku xsuke lelaki yg spesis usha guna mulut tikus.. rs nk tampor laju²..

lol~ tetibe rindu pulak ngan mirc...huhu

muka hang pakai baju nikah tu nampak jahat wey..mau terkam yana la tuuurrr ;p

haha..aku kenal husband aku pun dari mirc..budak zaman skang mana kenal mirc..diorang kenal fb je.. paling tidak pun twitter..

dari tajuk asal cara ngurat awek tetiba ending tak jadi pun..hahaha kelakar ohh :D gambar kahwin tu, manisnyaaa~

hahaha
lelaki memang suka la nie

mirc tu bkn chat org kg tu ke..heheh
erk betol ke idok...ngeh3 tp ase cm betol jerk..kikikiki larikkkkkkkkk

cara ngorat pkwe xde ke? ekekeke

kesimpulannya kalau nk ngorat awek kena guna MIRC la ek.. haha.

MIRC? tu zaman muda2 tu...wahahahahaha......

heliza tu single lagi...pe lagi ...

hang tua lagi la..aku ngorat guna ym..tapi tak dapat kawen ponnn


http://kalampatah.blogspot.com/2012/06/awang-bersarapan.html

Pasal MiRC nie la buat aku cekap taip keyboard.... @>---- adalah salah satu yang aku pelajari... hahahaha

yup MIRC yg ada laman kampung tu..., tips lain entri la gua bagi...mls nak taip....hahaha

intro sikit punya panjang.. tapi betullah banyak kenangan masa MIRC tu dulu.. hahaha..

klu sye,ngorat gue fb ker,blog ker,twiter ker,mirc ker,ym ker..sume xlut.jiwa sye kental..huahua

seronok melayan kat laman kg. Sekarang ade lg tak???

wah.....
jom join seminar celik emas perak gsr
http://aimullahhanis.blogspot.com/2012/06/jadual-seminar-celik-emas-perak-gsr.html

tau2 ada baca kt blog kak yana.. emm ex ujan tu pn dah kawin. korg memasing dah bahagia haha

dunia ngorat2 dah abis..skrang dunia ngorat anak2 lak..hehehe

ex-gf dia tuuuu...ahahahaha

Masa zaman MiRC takde FB, kalau ada sure cinta korang dari Muka Buku jugak..hehee

Alhamdulillah cinta alam maya, siapa sangka kan ;)

Rasa nak bantai je blog ni

blog ni ak rse xlme lg akan di block ! Sbb sesuka hati je pegi update gmbr awek aku ..pstu bleh plak g edit gmbr2 awek ak gn gmbr ang !! Buto luu ...cipap busuk

Masa kat sekolah dulu, lelaki yang feymes ni biasanya adalah lelaki yang periang n kelakar, tapi kalau sampai tahap annoying jadi menyampah plk kn? haha


Di sini juga ada doa >>
Doa Pengasih, Pelembut Hati Suami Isteri Anak dan Sesiapa Sahaja


EmoticonEmoticon