Tuesday, September 2, 2014

Cabaran 30 Hari | 5 Cara Memenangi Hati Ujang9897



Gambar diatas ialah gambar hiasan dan gua tak tau kenapa gua kurus gila dulu..!!!!!!!!! biasa la dulu dan sekarang pasti lain yer dak..?? anuar ibrahim pun dulu umno sekarang PKR..hahahahahahahaha *ok tak lawak

Ok.. cabaran ke 2 ini nak minta 5 cara memenangi hati anda..., gua ni ada banyak...tapi dia nak 5 je., tak bagi muka betul

Ini merupakan cabarang dari kawan-kawan KBBA.. apa tu KBBA..??? klik gambar berlogo merah sebelah tu... ------->

********************************

5 Cara memenangi hati Ujang9897

1.  Ahhh dah nama lelaki.., pasti la tarikan utamanya adalah wanita ataupun perempuan..hihi.., lelagi yang seksi.. hahahahaah, tapi kalau bogel gua tak pandang la..., erm....pandang tapi tak lama..ehh ehh

2. Kalau bab makan cara untuk memenangi hati gua ialah AYAM..., jadi AYAM adalah tarikan utama untuk gua makan.., sebab apa..?? sebab gua makan ayam jer..seafood tak makan...hihi

3. Bab kawan gua suka dengan orang otak bangang2 sikit.., kalau orang tu tak bangang gua akan buat orang tu jadi bangang2..so senang sikit dengan orang bangang2 ni...hahahahaah
 (bangang tu gila2 saja taip kasar bagi korang jadi bangang)

4. Gua memang minat gila dengan Heliza, Yana Samsudin dan Lisa Surihani... so kalau ada apa2 pasal dorang ni,  gua boleh jadi gila.. bodohkan..?? gua malas nak cakap gua minat ustaz azhar idrus nanti korang kata gua riak..so gua kasi la korang peluang untuk kutuk gua.

5. Komen la dekat bawah ini puji memuji gua.., nescaya korang berjaya memenangi hati gua...hahahahaa

********************************

Nak baca story aku dengan Heliza klik SINI
Nak baca story aku dengan Lisa Surihani klik SINI
Nak baca story aku dengan Yana Samsudin klik SINI

Sekian..Peace ('',)

#kelabbloggerbenashaari

Artikel Terkait

33 comments

ujang comel, cute dan montel ----> aci tak puji camni? hahaha

gambar dgn heliza tu kan..hahahaha giler inesen!

Aaauuummm hensemnyaaa ujanggggg.. mohon kata2 ena ni mampu menarik hati ujang.. wkwkwkwkw

Tiba aku banggang cam ujang.. ahahhaa..

Saya lisa gak..lisa suriumah. Hahah

ayam je rugiiiiiii...
ok2 ujang hensem sweet smart baik hati err apa lagi ek hahaha

wakakakaaa !! tetiba wa rasa nak jadi bangang lak...

no satu tu memang tepat jgk.
so..aku pun nak masukkan dalam fakta aku gak lah.

kbai

Haha Ooo camni ghupenye muke toyol waktu mude.. :D

pergh! ujang dulu bukan laa yg sekarang..

ujang dulu ensem.. aku puji nie..

Fuh..!!! Selamat aku ko tak suka seafood... Xyah la belanja makan seafood... Ayam xleh nk belanja ko

Motips letak gmbar kurus???!!!...

Fakta no. 1 tu dah menarik.. Hurai lebih sikit.. Kenapa sekejap je pandang? Hehe..

tak jadi belanja cendol sebab hang bergambar dengan heliza. huh..

Bangang ? Oooo patutlaaa mok mok haha

Maaf kalau aku buat entri macam riyak..nyesal ppn ada.

no 3 tu memang tak tahan. Lu pnya pic dalam kamera aku, baik henpon or dslr memang membuktikan... :p

ayam je?? rugi..rugi.. tak blh la nak suh ujang banje seafood ni.. kepci je yg blh ujang banje kan.. jom kepci jom.. lalalalalala.. :p

Dalam byk byk, ujang paling havoc dalam cabaran ni. hahaha

At this time it looks like Drupal is the preferred blogging platform available
right now. (from what I've read) Is that what you're using
on your blog?

Also visit my blog post ... london escort

seefood tak makan..?
Yana makan tak.. kalau makan jom Yana kita g makan.. ekekeke..

Payah gak nak memenangi hati ujang ni... Siap kena jd bangang... Hahaha

haha. poyo je gambar dgn heliza. booo


EmoticonEmoticon