Monday, March 21, 2016

Kencing di Stadium Manchester United (Old Trafford)

Stadium man united


Selaku peminat EPL atau lebih tepat lagi Arsenal..., tempat wajib singgah bila berada di England mesti la stadium EPL yer dak..?

Sebelum ini gua dah singgah stadium

- Arsenal  (klik untuk baca)
- Chelsea (klik untuk baca)

Dan selaku peminat Arsenal.., sudah pasti club yang dibenci ialah Man United hahahaha, tapi bila datang Stadium Old Trafford ni idok la guwa eksited sangat,so gua singgah kencing sahaja sambil tu amik gambar je posing terlompat-lompat macam orang gila

Jangan marah na peminat Man United.




************************************

Ni gambar dalam kedai ole-ole .., gua tak beli pun sebab tak minat hihi




************************************
Gambar luar stadium

 Siapa kutuk boroi gua unpren hihi

gambar lompat-lompat je la depan stadium ni

 Ni dengan lagend-lagend man u..., 

Tengok anak gua pun macam sebab man u tak best..hihi

************************************

Siapa yang dari London nak mai ke Stadium ni..., korang drive jer senang...sewa kereta lepas tu guna wave je untuk ke stadium ni hehe..

Dari Stadium Old Trafford ni korang boleh terus singgah Stadium Etihad(man city) dalam 15 minit je drive.. next entri gua share pasal Stadium Etihad pulak...

Bila mai sini pastikan bawa baju sejuk..sebab bila angin datang dia punya sejuk menyusuk kalbu sampai pundi kencing kau cepat penuh...tu yang terkencing je bila mai stadium ni hahahah

Ok last sekali gua nak share video menarik gua di Old Trafford...khas untuk peminat Man United..., nak share video gua kencing tak sesuai pulak hahahaha

Video Boooo khas untuk peminat man united dari penyokong Arsenal!! (",)
Posted by Azfar Roslan on Monday, October 5, 2015


Sekian...Peace ('',)


Artikel Terkait

8 comments

Hahaha kalau gua peminat mengyu, memang gua htr ugutan bunuh slps baca entri ni...

waze la hahahha sabo je la sian zafirah jadi mangsa hahahah

lol tumpang kencing dan posing jer...


EmoticonEmoticon