Lompat-lompat di Stadium Etihad (Manchester City)

CERITA BASI LAGI

Stadium Manchester City


Ni sambungan  kisah dan tempat selepas gua KENCING DI STADIUM OLD TRAFORD......., seperti yang gua maklumkan entri lepas..., Stadium Etihad ni dekat je dengan Stadium Old Trafford, 10-15 minit drive je dah sampai...

Kenapa gua mai sini..? jawapan dia mudah sebab peminat EPL hehe..., selain tu saja nak kenalkan anak beranak gua yang inilah stadium yang selalu papa tengok bola dekat rumah tu..

 Budak ni memang teruja sentiasa..



ekceli takda apa pengalaman pun nak cerita bila datang sini..., just nak share gambar gua lompat-lompat je

Korang tengok je la gambar gua melompat ok.., tengok sambil mengutuk pun takpa..sebab gua tak dengar apa yang korang kutuk haahha



*********************************

Setiap lompatan gua ini telah diberikan nama....

1. LOMPATAN SENGET



2.LOMPATAN SUPERMAN



3. LOMPATAN MEMBABI BUTA



4. LOMPATAN POYO



So persoalannya lompatan mana paling korang suka...??? hihi



Si zafirah ni bila tengok papa dia amik gambar melompat.., dia pun nak melompat...,tengok arrow atas tu...

*****************************************

Dekat etihad stadium ni pun ada kodai untuk korang beli ole-ole...., agak murah gak la dibanding dengan ole-ole di old trafford



Baju ni mahai gilo oi....!!! 350 pound tu,,,kau kali la dengan 6..!!! = RM2100 oi..!!!


Haaa tu je nak cerita...bye....,  eh sebelum terlupa..., masa dekat stadium etihad ni kan.., pestime kau tengok mak saleh comolot depan mata...kohaja betul..hihi..ok bye.



4 comments.. read them below or add one

Eintan Nurfuzie Eintan Nurfuzie March 24, 2016 at 1:28 PM
hahaha.. comel je dia lompat.. ahahaha
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue March 24, 2016 at 3:36 PM
Semua lompatan macam nampak ada persamaan juga...

hehe
Rabiatul Adawiyah Rabiatul Adawiyah March 26, 2016 at 9:58 AM
Hai Ujang! Lama tak singgah blog Ujang. :)

Bestnya dapat lompat-lompat kat sana ye. :p