Wednesday, July 26, 2017

Cara Daftar MyASNB Yang Mudah

asnb online

Bermula Julai 2017, Amanah Saham Nasional Berhad telah menaik taraf sistem dorang yang selama ini offline kepada online., Jadi secara tak langsung ia memudahkan kita lagi yer dak..? ye la sangat sesuai untuk orang macam korang yang suka mengadap komputer dan gajet je hehe

Tuesday, July 25, 2017

REVIEW WAR FOR THE PLANET OF THE APES


planet of the apes


WAR FOR THE PLANET OF THE APES - Noktah gemilang perjuangan terakhir si beruk tua.

Monday, July 10, 2017

KECEWA TAK DAPAT UPU? LAKE VIEW COLLEGE (LVC) KAN ADA!


 subjek Lake View College (LVC)

Benda paling dirisaukan oleh budak lepasan SPM ialah keputusan UPU yer dak..? tak dinafikan kita semua zaman sekolah dulu lepas SPM pun berebut untuk mengisi UPU untuk menyambung pelajaran ke peringkat Diploma sama ada di IPTA mahupun IPTS.

Friday, July 7, 2017

Kisah Spiderman: Antara Sony Dan Marvel

spiderman 2017

Siapa dah tengok Spiderman Homecoming sila angkat tangan..??? siapa kata best kita geng.., siapa kata tak best aku tanak kawan hahahaha