Wednesday, February 23, 2011

Awek Kelantan Cun

Kali ini aku nak kenalkan kawan blogger aku lagi satu..,

Ni orang ke 3 yang aku kenal kan, sebelum ni Si budak jawa dan lepas tu Si suami orang jawa...

Seperti biasa la ek..entri ni untuk perkenalan kawan-kawan blogger aku jer, tak reti nak Review blog orang nie

Ok kali ni orang yang aku nak kenalkan ialah......



Jom layan Biodata dia dulu...



Biodata 



Artis Kegemaran : Heliza Helmi , Zamarul Hisyam , Ujang9897


Nick ni aku boleh kata baru kenal jugak..., dan dia baru-baru ni rajin pulak komen blog aku..hehe, kenal dia dari Sahabat Blogger tak silap...,

Aku kenalkan dia sebab dia rajin juga update blog...dan entri dia aku suka gak baca..hehe=)


Ok ni secara peribadi aku nak tegur sikit ek.. ,jangan amik hati tau nick.., pendapat peribadi aku la..orang lain tak tau aku..,

Mengenai blog nick kan..cuba elakkan tulis ayat menggunakan ayat SMS seperti

Kena  jadi kne
Bergembira jadi Bgembira
Tak jadi x

dan lain-lain...('',)


Blog aku ni pun ada gak guna bahasa SMS kadang-kadang, hehe...tapi elakkan penggunaan ayat SMS yang terlampau ok..., menyenangkan kawan-kawan lain nak baca...('',)



* ENTRI DI DELETED ATAS SEBAB TERTENTU


Artikel Terkait

53 comments

perghhh! gilo ko jang! awek free dpt! asal kg aku lak tu..adeh! Jp...ada satu statement yg aku kabur ckit..
"Artis Kegemaran : Heliza Helmi , Zamarul Hisyam , Ujang9897" yg last tu asenya bukan kot..hahaha

hehehe...awek pasir mas memang meletup bro... ramai cun-cun..
sebelah daerah aku je tu... hehehehe

dok pikir2...ade ke artis nama ujang9897...

@tika: ujang dh artis..nk wt cmne..(heliza pnye pasal an)

hahahhahaha...jang..ooo..jang...aku rase cam nk wat gak la..

watta...*...muntah darah jap....aper ker giler ko nih ujang....cube ko tgk bebaik...aaader persamaan tak aku ngan dier...ce tgk...ce tgk darii sume sudut...aku minat heliza helmi gak tapi aku tak minat budak name ujang....cehhhhh

Jang, bile nak review blog aku nih..he he

ni awek ganu nak campak mana ujang ?haks !
lawo nick !beregup laju jantungku.

p/s : selalu je guna 'x'.mungkin lepas ni tukar 'tak'.mungkin :)

yg cun2 je ke review?? yg comot cam den x nak ke bg publisiti kekekekekeke

jang, artis last tu berlakon pilem ker menyanyi. bak nak otograp dia barang satu dua

aku rasalah kan... awek ghanu lagi cun weh~! serious aku cakap... hahaha

ujang sila betulkan bahasa anda

gak kepada juga
tanak kepada tidak mahu

hahahhahaha peace!

errr . ade ek artis name ujang ? :p

Putihnya nick...terasa lak aku yang berkulit 'agak' gelap...hukhukhuk...

Ujang9897 ni artis mana ea?

wah wah awek klate tu ujang. Amboi sedap jerk tulis status org tu gantung tak bertali. Huuu betul2 pahala ni tolong promote member sendirik. Ni la semangat berblogging. Caayalah

hah! ujang9897? artis mane tuh? blakon citer pe ek? zombi kampung betik ea? bahahaha uuppss jangan mara ~peace~

melepas nak pergi putrajaya..dushhh

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Demo lo ni tidok serupo mulo. Tok berani kawe no tego. Tengok kerling hujung mato ( 2X ) Nyo mari angin sekak demo kayo ...

pandai kau pilih jodoh aku eh ujang..
terima kasih la..
eh

ujang9897 tu pelakon citer 'kentut-ce citer ce citer'..haha

banyak pahala ni..buat link utk org..
tmbhkn pahala buat utk den lak..kihkih

tggu review blog ct arina x keluar2 ni. ahaks ;D

memang cun......bahasa sms kan senang ...kan3....hekekehke....
---->(apa aku tulis nih..)

teringin sgt nak jmpe artis yg ujang9897 tuh..sempoi ke tak ha dia?
hahaha :P

janggg..aku pon nk gak..ko nie pilih kasih tol..wakakakaka

bile ko nak promote blog aku lak neh ?

mane pulak ntah datang si 'ujang9897' tu....semak je....ceeeeiiittt!!!

tiba-tiba lak KSP boleh kecek klate ni.
hai nick.
boleh kawe nok kenal2 ngan mu dok?
:p

kawe nok kecek kelate jugok..hehe..comel lotte nick...
weh abe ujang (versi kelate uje) review ore-ore tganung ugok deh..

kalo la kawe ni ore kelate jate tuley buke tino , da lama kawe ngorat kawe demo.. hahahaha betul ke tak ni..

jang lawo si nick nie..... ko jangan usha lelebeh plak, jeles cik yana ti... hihihiihi pieace :p

mane aci jupe nick sorg2..x ajk..haha

perghhh..aku pun awek kelate gak..hihi..

ore pasir mas ni meme sohor benar dengan gewenyo hok comey2

wooooo~~nie tajuk je lebih neh!!miahaha...maceh hencik ujang..syahduuuu sgguh!! sebak n tharu..kui3..:P

mek mek klate sume comey blako..hehhee...

huh!!~
bley lak tersenarai dlm ARTIS tue...
ke mata aku yg rabun..

awek pasir puteh tak ada ke?... kelate jugop tue..hahahaha....

nanti bc entry ujang kentut yer...hahahaha

poyo je artis kegemaran : ujang miahaha baru nak terjah ni ...

poyo je artis kegemaran : ujang miahaha baru nak terjah ni ...

nasihat abg tue berguna sgt2... dah macam seorang guru dah..heee ~~

cumilnya die...
try google ujang9897,xjmpa pn..sma erk??

haha ujang ,, mintak nombor beliau :D


EmoticonEmoticon