Awek Kelantan Cun

Kali ini aku nak kenalkan kawan blogger aku lagi satu..,

Ni orang ke 3 yang aku kenal kan, sebelum ni Si budak jawa dan lepas tu Si suami orang jawa...

Seperti biasa la ek..entri ni untuk perkenalan kawan-kawan blogger aku jer, tak reti nak Review blog orang nie

Ok kali ni orang yang aku nak kenalkan ialah......



Jom layan Biodata dia dulu...



Biodata 



Artis Kegemaran : Heliza Helmi , Zamarul Hisyam , Ujang9897


Nick ni aku boleh kata baru kenal jugak..., dan dia baru-baru ni rajin pulak komen blog aku..hehe, kenal dia dari Sahabat Blogger tak silap...,

Aku kenalkan dia sebab dia rajin juga update blog...dan entri dia aku suka gak baca..hehe=)


Ok ni secara peribadi aku nak tegur sikit ek.. ,jangan amik hati tau nick.., pendapat peribadi aku la..orang lain tak tau aku..,

Mengenai blog nick kan..cuba elakkan tulis ayat menggunakan ayat SMS seperti

Kena  jadi kne
Bergembira jadi Bgembira
Tak jadi x

dan lain-lain...('',)


Blog aku ni pun ada gak guna bahasa SMS kadang-kadang, hehe...tapi elakkan penggunaan ayat SMS yang terlampau ok..., menyenangkan kawan-kawan lain nak baca...('',)



* ENTRI DI DELETED ATAS SEBAB TERTENTU


Awek Kelantan Cun

{ 53 comments.. read them below or add one }

Fakhrul1409 Fakhrul1409 February 22, 2011 at 8:20 PM
perghhh! gilo ko jang! awek free dpt! asal kg aku lak tu..adeh! Jp...ada satu statement yg aku kabur ckit..
"Artis Kegemaran : Heliza Helmi , Zamarul Hisyam , Ujang9897" yg last tu asenya bukan kot..hahaha
Nizam Nizam February 22, 2011 at 8:21 PM
hehehe...awek pasir mas memang meletup bro... ramai cun-cun..
sebelah daerah aku je tu... hehehehe
tika tika February 22, 2011 at 8:23 PM
dok pikir2...ade ke artis nama ujang9897...
Fakhrul1409 Fakhrul1409 February 22, 2011 at 8:30 PM
@tika: ujang dh artis..nk wt cmne..(heliza pnye pasal an)
niq niq February 22, 2011 at 8:37 PM
hahahhahaha...jang..ooo..jang...aku rase cam nk wat gak la..
nick nick February 22, 2011 at 8:40 PM
watta...*...muntah darah jap....aper ker giler ko nih ujang....cube ko tgk bebaik...aaader persamaan tak aku ngan dier...ce tgk...ce tgk darii sume sudut...aku minat heliza helmi gak tapi aku tak minat budak name ujang....cehhhhh
Pembawa_Wacana Pembawa_Wacana February 22, 2011 at 8:42 PM
Jang, bile nak review blog aku nih..he he
Azie Azra Azie Azra February 22, 2011 at 8:54 PM
ni awek ganu nak campak mana ujang ?haks !
lawo nick !beregup laju jantungku.

p/s : selalu je guna 'x'.mungkin lepas ni tukar 'tak'.mungkin :)
THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY February 22, 2011 at 9:13 PM
yg cun2 je ke review?? yg comot cam den x nak ke bg publisiti kekekekekeke
cek chun cek chun February 22, 2011 at 9:16 PM
jang, artis last tu berlakon pilem ker menyanyi. bak nak otograp dia barang satu dua
Pendekar Berkuda Pendekar Berkuda February 22, 2011 at 9:21 PM
aku rasalah kan... awek ghanu lagi cun weh~! serious aku cakap... hahaha
yad'z yad'z February 22, 2011 at 9:25 PM
ujang sila betulkan bahasa anda

gak kepada juga
tanak kepada tidak mahu

hahahhahaha peace!
Gula-gula hati Gula-gula hati February 22, 2011 at 9:38 PM
errr . ade ek artis name ujang ? :p
mOoN mOoN February 22, 2011 at 9:46 PM
Putihnya nick...terasa lak aku yang berkulit 'agak' gelap...hukhukhuk...

Ujang9897 ni artis mana ea?
SaYraH WonDerLanD SaYraH WonDerLanD February 22, 2011 at 10:19 PM
wah wah awek klate tu ujang. Amboi sedap jerk tulis status org tu gantung tak bertali. Huuu betul2 pahala ni tolong promote member sendirik. Ni la semangat berblogging. Caayalah
IMANSHAH IMANSHAH February 22, 2011 at 10:57 PM
macam orang kampun aku jew.huhu
specky gurlz specky gurlz February 23, 2011 at 12:12 AM
hah! ujang9897? artis mane tuh? blakon citer pe ek? zombi kampung betik ea? bahahaha uuppss jangan mara ~peace~
Woofer Storm Woofer Storm February 23, 2011 at 12:56 AM
melepas nak pergi putrajaya..dushhh
Afzainizam Afzainizam February 23, 2011 at 1:04 AM
,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Demo lo ni tidok serupo mulo. Tok berani kawe no tego. Tengok kerling hujung mato ( 2X ) Nyo mari angin sekak demo kayo ...
APi APi February 23, 2011 at 3:40 AM
pandai kau pilih jodoh aku eh ujang..
terima kasih la..
eh
qasehraihan qasehraihan February 23, 2011 at 3:43 AM
ujang9897 tu pelakon citer 'kentut-ce citer ce citer'..haha

banyak pahala ni..buat link utk org..
tmbhkn pahala buat utk den lak..kihkih
Ct Arina Ct Arina February 23, 2011 at 7:25 AM
tggu review blog ct arina x keluar2 ni. ahaks ;D
nazriey jusoh nazriey jusoh February 23, 2011 at 7:47 AM
memang cun......bahasa sms kan senang ...kan3....hekekehke....
---->(apa aku tulis nih..)
gigiAriEma gigiAriEma February 23, 2011 at 7:56 AM
teringin sgt nak jmpe artis yg ujang9897 tuh..sempoi ke tak ha dia?
hahaha :P
Aya^Yaya Aya^Yaya February 23, 2011 at 8:05 AM
janggg..aku pon nk gak..ko nie pilih kasih tol..wakakakaka
lea lea February 23, 2011 at 8:17 AM
bile ko nak promote blog aku lak neh ?
zaMir zaMir February 23, 2011 at 8:36 AM
mane pulak ntah datang si 'ujang9897' tu....semak je....ceeeeiiittt!!!
~Kirin Selama Perak~ ~Kirin Selama Perak~ February 23, 2011 at 8:42 AM
tiba-tiba lak KSP boleh kecek klate ni.
hai nick.
boleh kawe nok kenal2 ngan mu dok?
:p
axuerha axuerha February 23, 2011 at 8:45 AM
kawe nok kecek kelate jugok..hehe..comel lotte nick...
weh abe ujang (versi kelate uje) review ore-ore tganung ugok deh..
Ain Zulaikha Ain Zulaikha February 23, 2011 at 9:08 AM
kalo la kawe ni ore kelate jate tuley buke tino , da lama kawe ngorat kawe demo.. hahahaha betul ke tak ni..
Isteri Yang Comel Isteri Yang Comel February 23, 2011 at 9:16 AM
jang lawo si nick nie..... ko jangan usha lelebeh plak, jeles cik yana ti... hihihiihi pieace :p
Oppa Kudin Nz Oppa Kudin Nz February 23, 2011 at 9:42 AM
mane aci jupe nick sorg2..x ajk..haha
d_LA d_LA February 23, 2011 at 10:04 AM
perghhh..aku pun awek kelate gak..hihi..
AkuMuzikFilem AkuMuzikFilem February 23, 2011 at 10:07 AM
ore pasir mas ni meme sohor benar dengan gewenyo hok comey2
n!cK n!cK February 23, 2011 at 10:20 AM
wooooo~~nie tajuk je lebih neh!!miahaha...maceh hencik ujang..syahduuuu sgguh!! sebak n tharu..kui3..:P
lalink7 lalink7 February 23, 2011 at 10:21 AM
mek mek klate sume comey blako..hehhee...
fyna fyna February 23, 2011 at 10:22 AM
huh!!~
bley lak tersenarai dlm ARTIS tue...
ke mata aku yg rabun..
MamaEma MamaEma February 23, 2011 at 10:39 AM
awek pasir puteh tak ada ke?... kelate jugop tue..hahahaha....

nanti bc entry ujang kentut yer...hahahaha
Qaseh dalia adelia Qaseh dalia adelia February 23, 2011 at 2:17 PM
poyo je artis kegemaran : ujang miahaha baru nak terjah ni ...
Qaseh dalia adelia Qaseh dalia adelia February 23, 2011 at 2:17 PM
poyo je artis kegemaran : ujang miahaha baru nak terjah ni ...
grawwrbabe. grawwrbabe. February 23, 2011 at 2:51 PM
nasihat abg tue berguna sgt2... dah macam seorang guru dah..heee ~~
kaAka kaAka June 6, 2011 at 11:29 PM
cumilnya die...
try google ujang9897,xjmpa pn..sma erk??
alif haris alif haris July 5, 2011 at 11:31 AM
haha ujang ,, mintak nombor beliau :D