Tuesday, March 8, 2011

Pre Wedding Retro | Gambar Pre Wedding

Gambar Tema Pre Wedding kali ini ialah RETRO

Pada entri sebelum ini aku ada mintak idea kawan-kawan nak bagi nama apa..antara nama yang ada :

- Retro Klasik
-Klasik
- Klasik Mesra
-60's
-Kenangan Klasik
-Back to dolu-dolu
- dan lain-lain

Jadi aku buat pilihan nama RETRO ('',)

contoh gambar pre wedding klasik
klasik


Siapa belum tengok gambar Pre Wedding Tema Melayu Klasik aku klik SINI



Gambar-gambar lain sila skrol dan nak lebih jeles klik gambar tu.....TQ









Pandang Lain


Bertentang Mata


Pandang Belakang


Main Gitar


Tu Dia..
Lagu Untukmu
Jom Lompat



Menatap Dirimu


Candid Kot




Bridgestone




Lokasi Pengambaran : Sekitar Bandar Baru Bangi dan UPM

Jurugambar : Ain Syafiqah

Jurumakeup : Sponsor by Fiza&Saiful


Tema Melayu Klasik Klik SINI

P/S : nanti-nanti aku upload Tema Santai pulak....

Artikel Terkait

64 comments

Pehhhhhhh! nyahhh oii! sok lusa buat ngan laki mase depan aku lagi bestt! wuuuu T_T jeless

jangan pandang-pandang..jangan pegang-pegang....hehehe...

gurauan,...tp memang chantek bangat kamu berdua ini yea....

selamat melangkah ke alam rumahtangga ye ujang..jadik suami soleh yer..i doakan kebahagiaan u

aku dulu2 ..tak dak pun nk wat gini ...sronnok betui nk kawen no ....hang dah prepare diri dah ke ...

amboii seronok tengok pic.. tak sabo nak tgu yang tol2 wedding ni...

woot...woot..mmg santek la theme ni!!!

selamat menempuh alam rumahtangga. semoga bahagia dan kekal ke akhir hayat.^_^

sangat cantek, tu pic belum kawin lagi tu.. klu kawin kang lagi cantek gaknyer...

Perghhhh..
Cantik Yana, ko? Taknak komen..
Kentut bau busuk..

Entry Terbaru : Surat Kepada 3 Golongan "Wanita"

sape ek yg kasi title back to dolu-dolu??mesti cun abis minah tu ;*


encik kentut ngn yana mmg sepadan..bak kate org bagai pinang yang tak boleh dibelah-belah ;p

kalau tak pakai kasut selipar tu lagi klasik jang..

nape yu nmpk gemox?? lalalalala~ =P

eceh selamat menempuh alam rumah tangga buat akak yana dan ujang yehaak serius cntik w0o..so sweet anda berdua :D

alaaii.. lepas kowg berdua, kowg berdua jew lah kan.
hahaha
:D lexx, gurau2 jew nie.

p/s: next nk tggu wedding kowg yg btol2 punyer.

uish..uish...uishh..

Bestnyerr...

Muka seiras, mmg ada jodoh la.

Misi Hebat Untuk Insan Hebat

wiwitt... org tu dah gatai nak kawen dahh..

jgn lupe jemput blogger2 ukm skali.. hahahah

aku nak pegi wehh!! =p

jeles ar ngan ko ujang.. bile lak ak nk kawen haaaaaaaa

smart giler nyah.. aku suke retro..

ujang : GILA GEMPAK ni geng!!! ai laik retro²....koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "JOIN CONTEST AKU KAYA"
2.New Entry "CONTEST TERCIPTA UNTUKKU BY MAMA RAYYAN..."
3.New Entry "Hari Ini Hari Selasa"

pergghhh, sumpah aku suke pic ko ni. purrrfect! :)

cuma satu jek, bole tak len kali pakai kasut len? sandal tuh cm kurengg ler.. :P

patut la aku macam kenal je pagar putih tu....kat UPM rupanya....

mana ley pegang2 tangan weiii skrg nih!!!

hahahahahahaa~~~~

tapi topi ujang nampak modern..payung itu jgk moden.. klu pakai payung buluh baru moden atau payung serba hitam.. hehe

*Disebabkan ujang suka kentut kat blog axue, ujang telah ditag untuk satu contest....hehe....

bestnyer ! sgt sweet laa . ;)

nmpk berbeza sunguh wajah kalian.
kalau yana nak amik make up dengan I pun boleh.....murah jer:

www.natasha1987-makeup.blogspot.com

wah~

nice pic..h0h0

yana memang kiut dlm gambar tu..

ujang mcm nyah..miahahahaha

p/s gurau je ea ;p

hensem sungguh hang ngan yana ye.. ahahah.

hang tak ajak aku time kawin nnt mmg aku sunatkan hang kali kedua...

cantekkkknyer!!! smart giler gmbo tu..

Meh singgah: Video Terbaikkk la yopp!!

cantik ah yana ! ujang pom cantik gak.haha

tak bleh pegang-pegang..baru tunang, blom lesen nak pegang..erkk..mcm bnda sama je yg aku komen kat blog lagi satu smlm. ahaks..

wohooo.. comelnya.. sweet je nampak..
memang akan teringat kenangan dolu2 la tgk pic ni..seyes...

btw.. u guys look great..^^,

apsal ko tak gune idea aku weh?

orait ape "beauty n the beast"

dh xlame dh ko ne.. tahniah ujanggg

dua gambar yang last tu sungguh tak boleh blah...

ujang gila~!! rosak gambar tu...

hampeh...hahah..

semoga kasih sayang yg sedia terjalin berkekalan sehingga ke akhir hayat

ngeh ngeh ngeh...suwittt
nampak ko ni mmg gila..hehe

kurus toi yana ni..
siapla kena angkat xhenti la psni..hahahahahahahahah *kelucahn dikesan


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/apa-ku-buat-di-balai-polis-ni.html

perghhh...sweet nye korang...hehehe..nice pic..

jangan pegang lama-lama...hihi

so sweet lah ...

as salam..
wah~!
pergh!!
terbakar rasa hati kerana melihat gambar pre-wedding ni.
aaa..
tidak! tidak!~ tak sabar nak menunggu!
tunggu kad jemputan kawen.hehe

=)

oh~
sweet je korang berdua~
ada lagi ke?
nak tengok lagi~ buat kat lokasi lain plak~
hoho~

iklan tak bayar kat ujang:

Jawatan terbuka untuk perdana menteri dan menteri-menteri dalam diri

broadband rosak?dan bakal nak rosak? tak tahu nak baiki macam mana? lihat tutorial saya

Muka korang ade iras-iras laa..
Orang kate, muke iras-iras nie jdoh panjang...:)

Insyaallah....kahwin nanti jangan lupe jemput tau ! :P

sudi x fotoshut saye?? lalalalalaaa~

aku dah bau nasi munyak dah ni..haha

aku suka laa org nak kawen nie..haha

Style!!memang cantik lokasi tempak korang shooting tu...Happy for you bro~^^'

hye singgah sini, waa seronokknye, sekitar upm?hhee, sy pon kat upm nih, tp tak penah pon melawat sekeliling upm ni lagi T.T

Aku duduk serdang la bro...nape :)

entry kentut utk anda

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/puisi-buat-mereka.html

shoot dah cantik dah
yana dah perfect cun dah
tapi.....
yang kat sebelah yana tuuuu
patut tak yah kasik masuk
buat rosak gambar je

wah2 baru sempat tengok wes..lepas kebizian yg melanda ... lmbt weh cepat2 lah mu nikoh hahaha

peehhhhhhhh!!


so sweeetttt!!! terbaik lah bro ujang :D

semua pic2 yg di tangkap cantik2....


EmoticonEmoticon