Pre Wedding Retro | Gambar Pre Wedding

Gambar Tema Pre Wedding kali ini ialah RETRO

Pada entri sebelum ini aku ada mintak idea kawan-kawan nak bagi nama apa..antara nama yang ada :

- Retro Klasik
-Klasik
- Klasik Mesra
-60's
-Kenangan Klasik
-Back to dolu-dolu
- dan lain-lain

Jadi aku buat pilihan nama RETRO ('',)

contoh gambar pre wedding klasik
klasik


Siapa belum tengok gambar Pre Wedding Tema Melayu Klasik aku klik SINI



Gambar-gambar lain sila skrol dan nak lebih jeles klik gambar tu.....TQ









Pandang Lain


Bertentang Mata


Pandang Belakang


Main Gitar


Tu Dia..
Lagu Untukmu
Jom Lompat



Menatap Dirimu


Candid Kot




Bridgestone




Lokasi Pengambaran : Sekitar Bandar Baru Bangi dan UPM

Jurugambar : Ain Syafiqah

Jurumakeup : Sponsor by Fiza&Saiful


Tema Melayu Klasik Klik SINI

P/S : nanti-nanti aku upload Tema Santai pulak....

{ 64 comments.. read them below or add one }

y u y u Z u l a i k h a y u y u Z u l a i k h a March 8, 2011 at 11:10 AM
Pehhhhhhh! nyahhh oii! sok lusa buat ngan laki mase depan aku lagi bestt! wuuuu T_T jeless
MamaEma MamaEma March 8, 2011 at 11:12 AM
jangan pandang-pandang..jangan pegang-pegang....hehehe...

gurauan,...tp memang chantek bangat kamu berdua ini yea....
Rina AVAIL a.k.a cik betty Rina AVAIL a.k.a cik betty March 8, 2011 at 11:12 AM
selamat melangkah ke alam rumahtangga ye ujang..jadik suami soleh yer..i doakan kebahagiaan u
eima eima March 8, 2011 at 11:13 AM
aku dulu2 ..tak dak pun nk wat gini ...sronnok betui nk kawen no ....hang dah prepare diri dah ke ...
yna fazlyna yna fazlyna March 8, 2011 at 11:16 AM
amboii seronok tengok pic.. tak sabo nak tgu yang tol2 wedding ni...
mizzkechique mizzkechique March 8, 2011 at 11:23 AM
woot...woot..mmg santek la theme ni!!!
misza misza March 8, 2011 at 11:23 AM
selamat menempuh alam rumahtangga. semoga bahagia dan kekal ke akhir hayat.^_^
Isteri Yang Comel Isteri Yang Comel March 8, 2011 at 11:24 AM
sangat cantek, tu pic belum kawin lagi tu.. klu kawin kang lagi cantek gaknyer...
d_tieah d_tieah March 8, 2011 at 11:26 AM
Perghhhh..
Cantik Yana, ko? Taknak komen..
Kentut bau busuk..

Entry Terbaru : Surat Kepada 3 Golongan "Wanita"
::p0t pEt iLa:: ::p0t pEt iLa:: March 8, 2011 at 11:26 AM
sape ek yg kasi title back to dolu-dolu??mesti cun abis minah tu ;*


encik kentut ngn yana mmg sepadan..bak kate org bagai pinang yang tak boleh dibelah-belah ;p
A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a March 8, 2011 at 11:26 AM
kalau tak pakai kasut selipar tu lagi klasik jang..
YanaMIB YanaMIB March 8, 2011 at 11:41 AM
nape yu nmpk gemox?? lalalalala~ =P
efa efa March 8, 2011 at 11:46 AM
eceh selamat menempuh alam rumah tangga buat akak yana dan ujang yehaak serius cntik w0o..so sweet anda berdua :D
shiqin shiqin March 8, 2011 at 11:52 AM
alaaii.. lepas kowg berdua, kowg berdua jew lah kan.
hahaha
:D lexx, gurau2 jew nie.

p/s: next nk tggu wedding kowg yg btol2 punyer.
shearasol shearasol March 8, 2011 at 12:05 PM
uish..uish...uishh..

Bestnyerr...

Muka seiras, mmg ada jodoh la.

Misi Hebat Untuk Insan Hebat
Along Usop Along Usop March 8, 2011 at 12:13 PM
wiwitt... org tu dah gatai nak kawen dahh..

jgn lupe jemput blogger2 ukm skali.. hahahah

aku nak pegi wehh!! =p
topimagine topimagine March 8, 2011 at 12:15 PM
jeles ar ngan ko ujang.. bile lak ak nk kawen haaaaaaaa
Izamir Ridzwan Izamir Ridzwan March 8, 2011 at 12:20 PM
smart giler nyah.. aku suke retro..
BRO_MONDAY BRO_MONDAY March 8, 2011 at 12:42 PM
ujang : GILA GEMPAK ni geng!!! ai laik retro²....koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "JOIN CONTEST AKU KAYA"
2.New Entry "CONTEST TERCIPTA UNTUKKU BY MAMA RAYYAN..."
3.New Entry "Hari Ini Hari Selasa"
najwa's najwa's March 8, 2011 at 12:48 PM
pergghhh, sumpah aku suke pic ko ni. purrrfect! :)

cuma satu jek, bole tak len kali pakai kasut len? sandal tuh cm kurengg ler.. :P
zaMir zaMir March 8, 2011 at 1:01 PM
patut la aku macam kenal je pagar putih tu....kat UPM rupanya....
sukasukatulis sukasukatulis March 8, 2011 at 1:01 PM
mana ley pegang2 tangan weiii skrg nih!!!

hahahahahahaa~~~~
axuerha axuerha March 8, 2011 at 1:03 PM
tapi topi ujang nampak modern..payung itu jgk moden.. klu pakai payung buluh baru moden atau payung serba hitam.. hehe

*Disebabkan ujang suka kentut kat blog axue, ujang telah ditag untuk satu contest....hehe....
two_dots two_dots March 8, 2011 at 1:12 PM
bestnyer ! sgt sweet laa . ;)
Tasha Tasha March 8, 2011 at 1:13 PM
nmpk berbeza sunguh wajah kalian.
kalau yana nak amik make up dengan I pun boleh.....murah jer:

www.natasha1987-makeup.blogspot.com
syuwai syuwai March 8, 2011 at 1:27 PM
wah~

nice pic..h0h0

yana memang kiut dlm gambar tu..

ujang mcm nyah..miahahahaha

p/s gurau je ea ;p
hamzah ian hamzah ian March 8, 2011 at 1:28 PM
hensem sungguh hang ngan yana ye.. ahahah.

hang tak ajak aku time kawin nnt mmg aku sunatkan hang kali kedua...
fadhdeela fadhdeela March 8, 2011 at 1:29 PM
cantekkkknyer!!! smart giler gmbo tu..

Meh singgah: Video Terbaikkk la yopp!!
Azie Azra Azie Azra March 8, 2011 at 1:56 PM
cantik ah yana ! ujang pom cantik gak.haha
Jejaka Terhangat Jejaka Terhangat March 8, 2011 at 1:57 PM
tak bleh pegang-pegang..baru tunang, blom lesen nak pegang..erkk..mcm bnda sama je yg aku komen kat blog lagi satu smlm. ahaks..
cik pulau cik pulau March 8, 2011 at 2:04 PM
wohooo.. comelnya.. sweet je nampak..
memang akan teringat kenangan dolu2 la tgk pic ni..seyes...

btw.. u guys look great..^^,
Naddia Naddia March 8, 2011 at 2:16 PM
apsal ko tak gune idea aku weh?

orait ape "beauty n the beast"
darkbatman darkbatman March 8, 2011 at 2:39 PM
dh xlame dh ko ne.. tahniah ujanggg
Pendekar Berkuda Pendekar Berkuda March 8, 2011 at 3:13 PM
dua gambar yang last tu sungguh tak boleh blah...

ujang gila~!! rosak gambar tu...

hampeh...hahah..
sahromnasrudin sahromnasrudin March 8, 2011 at 3:15 PM
semoga kasih sayang yg sedia terjalin berkekalan sehingga ke akhir hayat
qasehraihan qasehraihan March 8, 2011 at 3:22 PM
ngeh ngeh ngeh...suwittt
nampak ko ni mmg gila..hehe

kurus toi yana ni..
siapla kena angkat xhenti la psni..hahahahahahahahah *kelucahn dikesan


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/apa-ku-buat-di-balai-polis-ni.html
Bella Bell Bella Bell March 8, 2011 at 4:14 PM
perghhh...sweet nye korang...hehehe..nice pic..
Ati Masrif Ati Masrif March 8, 2011 at 4:28 PM
jangan pegang lama-lama...hihi

so sweet lah ...
... ... March 8, 2011 at 4:34 PM
as salam..
wah~!
pergh!!
terbakar rasa hati kerana melihat gambar pre-wedding ni.
aaa..
tidak! tidak!~ tak sabar nak menunggu!
tunggu kad jemputan kawen.hehe

=)

oh~
sweet je korang berdua~
ada lagi ke?
nak tengok lagi~ buat kat lokasi lain plak~
hoho~

iklan tak bayar kat ujang:

Jawatan terbuka untuk perdana menteri dan menteri-menteri dalam diri

broadband rosak?dan bakal nak rosak? tak tahu nak baiki macam mana? lihat tutorial saya
❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ ❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ March 8, 2011 at 5:20 PM
Muka korang ade iras-iras laa..
Orang kate, muke iras-iras nie jdoh panjang...:)

Insyaallah....kahwin nanti jangan lupe jemput tau ! :P
farhaniza azman farhaniza azman March 8, 2011 at 5:30 PM
sudi x fotoshut saye?? lalalalalaaa~
iqbalhakimi iqbalhakimi March 8, 2011 at 5:41 PM
aku dah bau nasi munyak dah ni..haha
anies anessa anies anessa March 8, 2011 at 5:42 PM
aku suka laa org nak kawen nie..haha
grOundnUt grOundnUt March 8, 2011 at 6:32 PM
Style!!memang cantik lokasi tempak korang shooting tu...Happy for you bro~^^'
sitinurulafiah sitinurulafiah March 8, 2011 at 7:18 PM
hye singgah sini, waa seronokknye, sekitar upm?hhee, sy pon kat upm nih, tp tak penah pon melawat sekeliling upm ni lagi T.T
Hazmin Hazmin March 8, 2011 at 7:19 PM
Aku duduk serdang la bro...nape :)
Miss Ran Miss Ran March 8, 2011 at 7:34 PM
entry kentut utk anda

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/puisi-buat-mereka.html
nora nora March 9, 2011 at 10:21 AM
shoot dah cantik dah
yana dah perfect cun dah
tapi.....
yang kat sebelah yana tuuuu
patut tak yah kasik masuk
buat rosak gambar je
Qaseh dalia adelia Qaseh dalia adelia March 9, 2011 at 3:42 PM
wah2 baru sempat tengok wes..lepas kebizian yg melanda ... lmbt weh cepat2 lah mu nikoh hahaha
aida4eva aida4eva April 19, 2011 at 4:32 PM
peehhhhhhhh!!


so sweeetttt!!! terbaik lah bro ujang :D
Miss Anis Miss Anis April 28, 2011 at 4:47 PM
semua pic2 yg di tangkap cantik2....