Friday, April 29, 2011

AKU CUTI BERBLOG

(gambar hiasan)

  DENGAN SEPANTAS KILAT...AKU CUBA UPDATE JUGA ENTRI HARI INI UNTUK BUAT PENGUMUMAN


Mulai hari ini aku akan bercuti berblog selama berapa hari tak tahu la..hehe, ini kerana esok pada 29/4/2011 aku akan bernikah dengan YANA selepas solat JUMAAT..('',)


"Aku terima nikah Siti Liyana bt. Muhammad Imran dengan mas kahwin RM300 tunai...!!!!!"


Begitu la skripnya kot aku akan lafaskan esok...hehe.., doa-doakan la semoga semua perjalanan akan berjalan lancar ok kawan-kawan...

Lepas akad nikah tu kira dah halal la aku nak beromen bermesra dengan YANA..hahahaha.., tapi YANA kata takleh usik2 lagi, kena tunggu selepas majlis kenduri aku pada 2/5/2011...

Usik-usik apa pun aku tak paham la kan..korang pun mesti tak paham kan...,grrrrr dah2..sebelum aku terlucah baik aku berhenti membebel.

Tak perlu dah mintak izin nak datang kenduri aku ok.., aku dengan terbuka menjemput semua pembaca Blog ERTI KEHIDUPAN ini datang ke majlis kenduri aku...

 Minta maaf la kawan-kawan..,kakak-kakak.., dan semua yang tak dapat kad..., tak sempat nak pos..=(


UNTUK JEMPUTAN KAHWIN AKU KLIK SINI

Gambar : 

Pre Wedding Santai klik SINI
Pre Wedding Melayu Klasik klik SINI
Pre Wedding Retro klik SINI

  
 Sekian...Peace (~_^)v


p/s : NEBES NYA......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Artikel Terkait

112 comments

good luck ujang.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat ye

selamat jabat salam tok kadi ujang. jgn nervous tau ..gabra tak pe. hihi

wahh tahniah jang!!!! Akhirnya bersama jugak ko dgn orang rumah. Alhamdullilah :D

wahhh....terbaik bro...semoga dengan sekali lafaz jer...

:)

eh ! esok 29/4 la bukan 29/5..

mentang2 nak kawen tarikh pun lupa sudah. nnt jgn lupa kak yana dah laa abg ujang.. :D

ala..xyah dgr ckp yana..belasah ajer..hahahahahaaaa

tahniah ujang..smoga perjalanan dan program akad nikah ko ni berjalan dgn lancar..

p/s: xsbr lak ak nk kawen..

tahniah! dan semoga berjaya ujang...

Ujang gemok! Pastikan tempat sanding tu kukuh yer... dan jangan kentut masa nak akad nikah...sebab ade mic!! Satu kampung dengar nanti..:)

hehe..jangan terketq ketika akad nanti..ha..lelaki paling takuit tu..susah nak lafaz..kawan saya sampai berpeluh-peluh.tersasul-sasul, lalau pengsan..hahaha...tertunda 1 jam...

tapi ujang..banyakkan bertenag..jgn gopoh ketika akad..

UJANG!!!!!!!!!!! habisla zaman bujang....hahahaha~ moga dipermudahkan! weeee~~

Gudluck Ujang ! Insya'allah everythin will be fine ! :)

UJANG ! selamat kawen ! kang akad nikah sebut nama Siti Liyana bukan Azfar Roslan tau ! hehe :)

kalau neves selawat tbyk3 :)

goodluck...moga selamat semuanya!

wahhhhh akak pun teruja ni, semoga semuanya berjalan lancar, sahlah ko ujang menjadi suami kpd yana ye

tahniah jang... Selamat pengantin baru.. Semoga berkekalan n semoga semuanya berjalan lancar..

semoga selamat semuanyaa...aminn..

tak sbr nak tahu brp kali lafaz...:p

Selamat menamatkan zaman bujang... :)

ai pun ikut nebes...zzzZZzz

amboi gambar atas tuh!!! terbang pe!! !haha tok doakan ujang berbahagia yer!!

dapat anak cepat!!!

Good Luck bro.. Jgn berpenuh esok tau..

tahniah. slmt pengantin baru !

tahniah ujang..hepy married...jga yana bbaek tau...

selamat berbahagia yer abg ujang...sekali lagi nak pesan jangan ngentot depan pelamin......hahaha

laaaa...ujang..ko kat seksyen ke...aku selalu beli novel kat pustaka rakyat tu..pastu isik minyakkat petronas tuu..pastu tgl dekat je..tmn sepakat indah...tapiii..xdapat dtg laaaa....balek kg...

wah ujang dah nak jadi laki org..selamat pengantin baru..jgn terkam terus wei haha

hahahah xleh blah jek..

slmt bercuti ujang!!!

hilang la teruna hang....-.-'

selamat pengantin baru Ujang & Yana...Jang, jgn ganaih² okeh..kang runtoh katil..gegege..

selamat pengantin baru..
kehkehkeh.. style ah kak.yana, xleh usik2 eh...
*insyallah sy dtg~

selamat menjadi suami kak yana ye bro! :)

sediakan jawapan untuk soalan cepucemas dari tok kadi yer...kadang2 ada tok kadi yg akan tanya...


date esok sama dengan kate dan william kan..kan..kan....

s3lamat pengantin baru bro..malam pertama jangan gelajoh sangat

ujang : yu nebes? ai lagi lah nebes, takut yu terkentut masa bersila lutut bertemu lutut dengan pak kadi...adehhh~ apa pun gud lak, ai tau yu ken du it...clear!!! lepas ni halal wei.....koh koh koh ai datam kenduri yu 2 mei nanti...insyaAllah...('',)

aku ade ujian lepas ijazah la 30hb..tp aku try dtg oteh? aku kan nk makan kat meje vvip..ade ayam merah kan?

semoga selamat semuanya..
tahniah..
>.<

Selamat pengantin baru la yo..all the best !

taikh nikah kamu sama dgn sepupu yg juga bakal bernikah esok mlm

selamat pegnatin baru bro.moga kekal ke akhir hayat.

hehe,, tamatlah zaman bujang petang esok (: weeeee
selamat selamat :)

tahniah bro! Selamat pengantin baru!

perghhh, say gudbye to zaman bujang ko. :D

selamat pengantin baru ujang & yana.
semoga cepat dapat baby. (^_^)

tahniah...harap semua berjalan lancar..

slamat tukar status nanti ujang...
arap2 nye esop je la skali seumo idup akad nikahnye ye..hehe...smoge dapat mmimpin blandaskan syariah ;)
all de bes ;)

(polower setie ni ;))

selamat menjadi somi org ye ujang..takmo nakal2 lagi eh..sila baca adab bersama isteri..semoga nanti anak2 yg bakal lahir menjadi insan soleh dan solehah..
walaupon tak dapat jemputan..ai tetap nak terjah..kalo tak jumpa pengantin ai tengok dari luar aje lah...

tahniah yer..

smoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa :)

rasa mcm klakar lak ujang nk kawin dh.. pas kawin, jadilah matang skit.. kurang2kanlah usha awek dh...muahahaha

ujang !!!!!
tahniahh laa oiii
hahah

sila bersabar skit oke
aku tgok pic pun da tawu perasaan ko sekarang hehehehe

psss...jgn salah ssebut name heliza sudah hahaha

hafal skrip to lapan ploh lapan kali taw

selamat bernikah dan memulakan kehidupan baru yang indah.. all the best to both of u ujang & yana..

Good Luck Ujang....esok ko dah jadi laki orang....yeay

ujang ..dhiqa pon nak nerves skali dengan ujang boleh..haha.. * xde motip*

selamat pengantin baru ..semoge bahagia hingga ke akhirat.. errrr..nak jugak g serang kenduri dengan muke tak malu tapi apekan daye jauh kot !! cetttt...errrr..


nota kaki :sile belajar care mandi wajib

TAHNIAH UJANG....JGN NAKAL2....SEBAGAI MENJADI SEORANG SUAMI YANG BERTANGGUNGJAWAB

HAHA .. MERENG HANG ..
GUD LUCK ESOK ...SEKALI LAFAZ JE WEI .. JANGAN BANYAK2 KALI MALU KOKRAM HAHA.. TAHNIAH .. XPAT PERGI SILA POST NASI KE KG TOK HAS WAWAWA

Usik apa wei.. hahahaha.. past nie tak payah usik dah.. hahaha

tahniah tuk ujang n kak yana! semoga kekal hingga akhir hyt ^^

Tahniah ujang! selamat pengantin baru!!

comelnya..insyaallah..semuanya akan ok aje.

tahniah ujang!!! gud luck tuk esok~~

tahniah jang. semoga lulus depan tok kadi esok dengan sekali lafaz akad nikah..insyaallah.

Jang, lepas kadi hentak tangan tu jgn lak ko nikahkan kadi tu balik eh..

"aku nikahkan dikau .......'

Ha ha Ha ha

Nangis lah syaitan setelah korang dah halal nanti.

semoga semuanya terbaik utk kebahagiaan dunia dan akhirat, amin...

selamat bercuti blog u ujang.jgn curi2 buka blog mlm2 tau.nnt kena marah ngan yana.keh3.

ye ke tak usik2?haha

dr jauh..akak doakan semuanya selamat dan mudah esok.selamat bernikah.moga berbahagia .

tahniah bro... dah nak kawen ko ek.. jangan lupe wat anak banyak2 k :)

eh, kenapa pula aq rasa gementar nie.. haha

Entri terbaru:
Apa Itu SPAM?

mongok! tang tu laju je kau.

ok la aku doakn semoga selamat sempurna semuanya ye. Amin ^___^ dah tak bujang lah kau :P

ko jangan gelojoh sangat jang ... sabar sabar ya ...

good luck ...untuk akad nikah ko esok..

JANG O JANG..
TAHNIAH..
NAH UNTUK KAMOO..

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/petang-petag-takde-idea-tapi-nak-tulis.html

tahniah.
smge kekal hingga ke akhir hayat

selamat pengantin baru..semoga semua berjalan dengan lancar..

tahniah.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat... :)
selamat pengantin baru. :)

Congrats en ujang n ms yana....

Berapa kali lafas gak nye ye?heeeheeee....

AS SALAM..
NAK DATANG!!!

SELAMAT BERPELUH2 EA UJANG~

semoga esok berjalan dengan lancar untuk ujang n yana. amin. :)

wah Ujang tahun depan blh celebrate anniversary sama2 la sbb sy punya anniversary 28 april.. apapun tahniah & pastikan tak lebih dr skali lafaz ok! kalau tak akan di boo ramai2.. kekekekeke

selamat benikah wey. gudluck. haha

tahniah dah nak kahwin. dan good luck semoga semuanya berjalan lancar. amin~

tahniah, dah nak jadi suami orang. hope berbahagia hendaknya.

Latest Entri :
Hal Remeh Tapi Kena Ambil Serius

aduhhh..!!
sabau jek lah..nak cari tempat komen pon berminit..
xd pape nk cakap juz..
tahniah dan semoga majlis berjalan lancar..

good luck bro, thniah sbb esok kawen... sorry tak dpat datang.. huhu

wahh..bestnya dah nak kawen..
selamat pegantin baru ekh...
smga kekal slamanya
:)

tahniah ujang!
moga dpt anak kembar!

tahniah ! ^^

semoga berpanjangan hingga ke akhir hayat :)

waaahhh ;-D sonok la korang
pape pon smg dpt melafaz akad dgn jayenye,. n smg mejlis bjalan lancar,,kami mnunggu gambar kawenmu

Semoga majlis berjalan lancar yer. tak sabo nak tengok gambo-gambo kawen korang...

Good luck ujangg!!~
wah...dah hafal ekk??
semoga berbahagia selamanyaa!!
wee!!


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!..
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE..
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│..MENJEJAK DISINI..
└┐▒▒▒▒▒▒

♥ salam singgah dari mummy weiyda♥
♥ eppy blogging ya!♥

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Entry khasss utk kamooo ujanggg!!

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/04/selamat-pengantin-barukelepak-kelepongg.html

dah tak bujang dah lepas ni. hehe. btw, good luck. semoga perjalanan majlis lancar. n tahniah atas perkahwinan ni. ;D

sabar.. sabar.. lepas sah akad nanti dah halal semuanye.. ;)
tapi jangan pos lak kat blog ni apa yang kau buat.. kang terenjat kejap kat dalam ni..

Selamat Pengantin Baru Ujang & Yana..
Moga berbahagia hingga hujung nyawa.

Tahniah ya dik Ujang dan Dik Yana..semoga berkekalan selamanya...jangan nakal2 ya..hehe

congrat dik ujang ngan dik yana...semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa~....selamat pengantin baruuuu....semoga berbahagia....^_^

ahah..entry ko..neway congrats jang...moga berbahagia ke anak cucu lalala

SELAMAT PENGANTIN BARU UJANG......
MOGA KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT...

tahniah....wish you all the best..^^

tahniah..dah selamat akhirnya kau..selamat pengantin baru..moga bahagia hingga ke syurga..:)

selamat pengantin baru!!
semoga kekal hingga akhir hayat..


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/gores-dan-menang.html

selamat pengantin baru...smg bahgia smpai ke akhir hayat..

jang copet copet la dapat anak eh hehe

so gula gula la korang :)

selamat pengantin baru

Alhamdulillah...sejuk perut ibu mengandung yer..^^
Congrats for your wedding bell!^^

hahaha. boleh plak gambar sama ngan entri latest aku


EmoticonEmoticon