Aku dapat 3000

Sebelum nie dapat 1000 pada 11/2/11 di SINI

Lepas tu dapat 2000 pada 25/3/11 kat SINI

Hari ini dapat 3000 pada 27/4/11 ('',)


Maksud aku dapat 3000 ialah Follower



Insan yang ke 3000 menjadi FOLLOWER aku ialah :



Faiz ni aku rasa masih baru lagi...dan aku insan ke 56 menjadi follower dia..hehe, terima kasih ek FAIZ sudi jadi FOLLOWER aku...


Entri aku ini adalah untuk simpanan ataupun rujukan peribadi..,jangan ingat ada unsur menunjuk pulak ek..ramai lagi blogger yang lebih ramai FOLLOWER nya


Kalau ada orang cakap FOLLOWER tak penting.., memang kurang ajar la kot..sebab kalau berfikiran macam tu maksudnya siapa yang menjadi FOLLOWER blog dia, orang tu dianggap tak penting


"follower tak penting, yang penting pembaca setia"


Memang betul ayat tu.., tapi kalau dari kuantiti yang tak banyak macam mana nak lahirnya kualiti yang banyak.., dari 100 mungkin 10 setia, dari 1000 mungkin 100 yang setia , dari 10000 mungkin 1000 yang setia dan seterusnya...('',)


Argh..malas la cerita pasal isu FOLLOWER ni..,aku cuma nak ucapkan terima kasih kepada semua FOLLOWER aku dan mintak maaf la kalau aku tak berkesempatan singgah kerana sibuk sikit sekarang ni...hee


Terima kasih sekali lagi kepada FAIZ ok..., pergi la terjah dia...aku dah jadi ke 56...tambah2 la lagi bilangannya kalau sudi...klik nama





Sekian....Peace (~_^)v



P/S : Makin dekat..dan terus dekat



{ 39 comments.. read them below or add one }

si ngokngek si ngokngek April 27, 2011 at 8:32 PM
perghhh..dengan bangganya ucap tahniah..waa bestnyaaa
NuReLLe NuReLLe April 27, 2011 at 8:34 PM
artis kannnnnnnnnnnn...biasa lahhh...hukhukhuk..:D
Miss Dill Miss Dill April 27, 2011 at 8:36 PM
tahniah! fuh. 3000~

Miss Dill^^
::p0t pEt iLa:: ::p0t pEt iLa:: April 27, 2011 at 8:38 PM
dorang suke entry lucah lu ni ;p
Rozuan Ismail Rozuan Ismail April 27, 2011 at 8:57 PM
3000?tahniah ujang.lepas ni wan target 2000.huhu
THE LEKAT LEKIT STORY THE LEKAT LEKIT STORY April 27, 2011 at 9:03 PM
bkn follower x ptg tp follower yg byk blm tentu traffic blog memuncak. kdg2 ada jenis follower just follow sbb nk kumpul follower utk blog dia.apapun klau blog ramai visitor, follower pn x krg hebatnya. tahniah ujang.. dpt 3k tu.. ni kalau nk jamu 3k follower ms majlis kawen mau kopak jugak.. kekeke
Tasha Tasha April 27, 2011 at 9:17 PM
tahniah...I pun pembaca setia u juga~ jangan tak tau~
Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine April 27, 2011 at 9:21 PM
aku dh follow ko ke lom ek ujang... lupe lak... hahaha
akid akid April 27, 2011 at 9:24 PM
waa.. aku rasa kalau kau start buat entri tips2 blog, memang meletup2 lagi jang!! :D
cik ayin cik ayin April 27, 2011 at 9:36 PM
tahniah la..hee


bak sket follower tu...hahaha
mynameismy mynameismy April 27, 2011 at 9:46 PM
giler la kau ni.. dah dekat ni sempat lagi...-.-'
hanani0210 hanani0210 April 27, 2011 at 10:09 PM
wah,tahniah..dalam masa 2 bulan je dah beribu-ribu followers awk..macamana nak buat ni? ajar sikit boleh?

Jom baca ni: Pendapatan RM1500 hanya untuk sehari dengan melukis sahaja.Lukisan karikatur aku..
Nadhirah-chan Nadhirah-chan April 27, 2011 at 10:16 PM
dah nak dekat , jeng jeng jeng ^^ kehkehkeh
KAMIHIDUP KAMIHIDUP April 27, 2011 at 10:42 PM
jom join teka-teki. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html
diyana diyana April 28, 2011 at 12:23 AM
tahniah..tahniah..dan tahniah!! ^^,
!✿❤Cik Puan Izan❤✿! !✿❤Cik Puan Izan❤✿! April 28, 2011 at 1:34 AM
giler ahh sebulan dpt seribu...aku setahun baru dpt seratus...lg nak giler...adehh...
F A I Z F A I Z April 28, 2011 at 1:42 AM
terima kasih bro... waw ramai follower blog saya datang dari cini..mekasih lagi sekali..itu hanya termampu saya lafazkan..apa2 pon bro ujang terbaik
cantekk cantekk April 28, 2011 at 8:56 AM
pergh,,caya la ujang ;-D
tahniah...

*ce prektis akad, gagap tak? haha
MamaEma MamaEma April 28, 2011 at 8:59 AM
rasanya baru semalam tgk masih angka 1 kat depan....sekarang dah 3 kat depan...TAHNIAH
wanda arry wanda arry April 28, 2011 at 9:48 AM
da 3000..wanda baru 42 je..hukhuk.

debaran kian terasa..moga semua berjalan lancar ye
[k]o{q}i[n] [k]o{q}i[n] April 28, 2011 at 9:59 AM
best la ko ujang...makin fofular... agak2, cukup x makanan kt kenduri nnti kalo sume follower ko dtg nih..?? huhu
mynameismy mynameismy April 28, 2011 at 9:59 AM
tiba2 jek '5 minutes ago' padahal ni entry smlm..
demmm... saje nk bg name ko atas skali kat bloglist ak kan?;D
♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ April 28, 2011 at 10:01 AM
wahh makin dekat x menahan ahahaha..
sabar jang jgn gelojoh ;D
tarik nafas..kentuttt...

tahniah jang! smoga maju jaya lg mcm musuh2 ko ehehe
putribongsu putribongsu April 28, 2011 at 10:07 AM
waaaaaaaa hebak hebak..tahniah byk follower, jgn byk bini! :P
aizamia3 aizamia3 April 28, 2011 at 11:02 AM
mesti blog dak Faiz tu ada bau sebab dak Ujang dah kentut kat situ.. kihkihkih..
kakchik@ella kakchik@ella April 28, 2011 at 11:26 AM
dtg utk bagi semangat kat ujang. congratulations ujang. rajin2 menulis eh.
BRO_MONDAY BRO_MONDAY April 28, 2011 at 11:36 AM
betul jang!!! ai sokom stetmen yu tu...tanpa follower sape lah blogger...hmmm~ cantik...ramai follower bermaksud ramai yam suka yu...('',)
Cik Eka Cik Eka April 28, 2011 at 11:56 AM
perhatian..ini komen berbaur cemburu dari geng kentot..! :p wek

bahahahaha..

tahniah untuk artis kegemaran saya bernama ujang...bahahaha..

nak nyanyi lagu....

selamat pengantin baru........
hehehe
Liza @ Adzriel AB Liza @ Adzriel AB April 28, 2011 at 12:14 PM
bagi kak liza semuanya penting.. semuanya rakan2 yg kita hargai. tahniah ujang. mesti sedang busy ni.
lalink7 lalink7 April 28, 2011 at 12:31 PM
wahh laju2 nyeee org follow ko..bleh kalah follower lisa surirumah niee

hahhhaa
ishiko ishiko April 28, 2011 at 12:53 PM
ades.. brader ujg pn de sebut follower gk.. ye3x.. follower penting, sy syg follower saya...

meh jenguk en3 baru.. terbatuk nama ujang lak lam en3 tu..
http://ishikosworld.blogspot.com/2011/04/153-jangan-jadi-cikgu-macam-nih.html
waN Mohd Salim waN Mohd Salim April 28, 2011 at 2:26 PM
perGGHhhhhhh .. agak2 bile bole cem ni