Thursday, April 28, 2011

Aku dapat 3000

Sebelum nie dapat 1000 pada 11/2/11 di SINI

Lepas tu dapat 2000 pada 25/3/11 kat SINI

Hari ini dapat 3000 pada 27/4/11 ('',)


Maksud aku dapat 3000 ialah Follower



Insan yang ke 3000 menjadi FOLLOWER aku ialah :



Faiz ni aku rasa masih baru lagi...dan aku insan ke 56 menjadi follower dia..hehe, terima kasih ek FAIZ sudi jadi FOLLOWER aku...


Entri aku ini adalah untuk simpanan ataupun rujukan peribadi..,jangan ingat ada unsur menunjuk pulak ek..ramai lagi blogger yang lebih ramai FOLLOWER nya


Kalau ada orang cakap FOLLOWER tak penting.., memang kurang ajar la kot..sebab kalau berfikiran macam tu maksudnya siapa yang menjadi FOLLOWER blog dia, orang tu dianggap tak penting


"follower tak penting, yang penting pembaca setia"


Memang betul ayat tu.., tapi kalau dari kuantiti yang tak banyak macam mana nak lahirnya kualiti yang banyak.., dari 100 mungkin 10 setia, dari 1000 mungkin 100 yang setia , dari 10000 mungkin 1000 yang setia dan seterusnya...('',)


Argh..malas la cerita pasal isu FOLLOWER ni..,aku cuma nak ucapkan terima kasih kepada semua FOLLOWER aku dan mintak maaf la kalau aku tak berkesempatan singgah kerana sibuk sikit sekarang ni...hee


Terima kasih sekali lagi kepada FAIZ ok..., pergi la terjah dia...aku dah jadi ke 56...tambah2 la lagi bilangannya kalau sudi...klik nama





Sekian....Peace (~_^)v



P/S : Makin dekat..dan terus dekat



Artikel Terkait

39 comments

perghhh..dengan bangganya ucap tahniah..waa bestnyaaa

artis kannnnnnnnnnnn...biasa lahhh...hukhukhuk..:D

tahniah! fuh. 3000~

Miss Dill^^

3000?tahniah ujang.lepas ni wan target 2000.huhu

bkn follower x ptg tp follower yg byk blm tentu traffic blog memuncak. kdg2 ada jenis follower just follow sbb nk kumpul follower utk blog dia.apapun klau blog ramai visitor, follower pn x krg hebatnya. tahniah ujang.. dpt 3k tu.. ni kalau nk jamu 3k follower ms majlis kawen mau kopak jugak.. kekeke

tahniah...I pun pembaca setia u juga~ jangan tak tau~

aku dh follow ko ke lom ek ujang... lupe lak... hahaha

waa.. aku rasa kalau kau start buat entri tips2 blog, memang meletup2 lagi jang!! :D

tahniah la..hee


bak sket follower tu...hahaha

giler la kau ni.. dah dekat ni sempat lagi...-.-'

wah,tahniah..dalam masa 2 bulan je dah beribu-ribu followers awk..macamana nak buat ni? ajar sikit boleh?

Jom baca ni: Pendapatan RM1500 hanya untuk sehari dengan melukis sahaja.Lukisan karikatur aku..

dah nak dekat , jeng jeng jeng ^^ kehkehkeh

jom join teka-teki. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

tahniah..tahniah..dan tahniah!! ^^,

giler ahh sebulan dpt seribu...aku setahun baru dpt seratus...lg nak giler...adehh...

terima kasih bro... waw ramai follower blog saya datang dari cini..mekasih lagi sekali..itu hanya termampu saya lafazkan..apa2 pon bro ujang terbaik

pergh,,caya la ujang ;-D
tahniah...

*ce prektis akad, gagap tak? haha

rasanya baru semalam tgk masih angka 1 kat depan....sekarang dah 3 kat depan...TAHNIAH

da 3000..wanda baru 42 je..hukhuk.

debaran kian terasa..moga semua berjalan lancar ye

best la ko ujang...makin fofular... agak2, cukup x makanan kt kenduri nnti kalo sume follower ko dtg nih..?? huhu

tiba2 jek '5 minutes ago' padahal ni entry smlm..
demmm... saje nk bg name ko atas skali kat bloglist ak kan?;D

wahh makin dekat x menahan ahahaha..
sabar jang jgn gelojoh ;D
tarik nafas..kentuttt...

tahniah jang! smoga maju jaya lg mcm musuh2 ko ehehe

waaaaaaaa hebak hebak..tahniah byk follower, jgn byk bini! :P

mesti blog dak Faiz tu ada bau sebab dak Ujang dah kentut kat situ.. kihkihkih..

dtg utk bagi semangat kat ujang. congratulations ujang. rajin2 menulis eh.

betul jang!!! ai sokom stetmen yu tu...tanpa follower sape lah blogger...hmmm~ cantik...ramai follower bermaksud ramai yam suka yu...('',)

perhatian..ini komen berbaur cemburu dari geng kentot..! :p wek

bahahahaha..

tahniah untuk artis kegemaran saya bernama ujang...bahahaha..

nak nyanyi lagu....

selamat pengantin baru........
hehehe

bagi kak liza semuanya penting.. semuanya rakan2 yg kita hargai. tahniah ujang. mesti sedang busy ni.

wahh laju2 nyeee org follow ko..bleh kalah follower lisa surirumah niee

hahhhaa

ades.. brader ujg pn de sebut follower gk.. ye3x.. follower penting, sy syg follower saya...

meh jenguk en3 baru.. terbatuk nama ujang lak lam en3 tu..
http://ishikosworld.blogspot.com/2011/04/153-jangan-jadi-cikgu-macam-nih.html

perGGHhhhhhh .. agak2 bile bole cem ni


EmoticonEmoticon