Monday, March 12, 2012

Thanks Yuyu Zulaika dan Nadiah

Pada hunjung minggu yang lalu iaitu semalam(kecoh jer ayat kan) babygirl gua dikunjungi oleh 2 orang rakan blogger bernama Yuyu Zulaikha dan juga nadiah




REVIEW Penjagaan baby dari Yuyu dan juga Nadiah... ('',)

Gambar di atas menunjukkan gaya si YUYU mendokong babygirl gua yang pada mulanya taknak tidur, namun setelah makcik YUYU mendukungnya.., babygirl gua tidur dengan nyenyaknya..

Makcik YUYU juga terkena kejutan budaya apabila babygirl gua muntah didakapan beliau..hahahaha pada muka YUYU...

Makcik nadiah pula gua perhatikan agak kekok mendukung babygirl gua namun semangat untuk mendukung tetap ada..hehe

Cubaan demi cubaan dilakukan oleh Nadiah untuk mendodoikan babygirl namun kurang berjaya..hee


***************

Akhir kata terima kasih sekali lagi kepada Yuyu Zulaikha dan juga Nadiah dengan hadiah yang diberi...('',)


Sekian...Peace (~_^)v

p/s : gambar tak banyak sebab kamera tertinggal...



Artikel Terkait

33 comments

wah...klu bloger glemer ni komfem la rmi bloger glemer dtg melawat kan..hehe

kikiki... dah boleh jd ibu dah yuyu

dah bape berat baby tu ujang..nampak mcm dah berisi je...ntah2 dah lebih 5kg pe nie

aku jugak tak terpegi ... hahah dah kena sound ngan nye MIL ...muahagagaga

bestnye... seronok dpt pegang baby... ;)

assalamualaikum ujang...wah seronoknya dpt pegang baby tu ye..:)

Weh.... aku nak dukung jgk baby tu. Huhuhuu

KENAPAKAH BBYGIRL ITU NAMPAK MACAM LAGI BESAR DR MAK CIK YUYU?

comel je yuyu dukung baby comel tu =)

pandai baby girl ko pilih org dia nak muntah hehe ;-)

ada gaya si yuyu ni

wah. hebat tu..babygirl dapat kunjungan dari blogger terhebat..

bestnya baby dapat dukung oleh kak yuyu ^--^

-..-' takde makne nye makcik hokehh.. i ni mummy ohsem dia, nyah~

lololo,mcm best ja..nk jugak pegang

ada tokohlah yuyu jadi mummy..

ahaaaa... comel je... lepas ni boleh la si yuyu tu dukung baby sendiri

yuyu dah la comel pastu pegang baby yang comel bertambahlah kecomelan yuyu...:)

hihi yuyu dah layak jadi mummy..

nadiah boleh jadi mummy sugar glider je lah..:D

best nyer dia kena dukung dua org mak cik. ekeke, siap ada hadiah lagi (:

Perghh.. yuyu pndai dodoi baby tu.. smpai tertido baby ujang XD

alolo...comelnya baby ujang...cam sama besar ngan yuyu jerk...hihihi...cian kena muntah yer...

Tahniah...

Sila2lah lawat blog saya

asshaari.blogspot.com [:))]


EmoticonEmoticon