Thanks Yuyu Zulaika dan Nadiah

Pada hunjung minggu yang lalu iaitu semalam(kecoh jer ayat kan) babygirl gua dikunjungi oleh 2 orang rakan blogger bernama Yuyu Zulaikha dan juga nadiah




REVIEW Penjagaan baby dari Yuyu dan juga Nadiah... ('',)

Gambar di atas menunjukkan gaya si YUYU mendokong babygirl gua yang pada mulanya taknak tidur, namun setelah makcik YUYU mendukungnya.., babygirl gua tidur dengan nyenyaknya..

Makcik YUYU juga terkena kejutan budaya apabila babygirl gua muntah didakapan beliau..hahahaha pada muka YUYU...

Makcik nadiah pula gua perhatikan agak kekok mendukung babygirl gua namun semangat untuk mendukung tetap ada..hehe

Cubaan demi cubaan dilakukan oleh Nadiah untuk mendodoikan babygirl namun kurang berjaya..hee


***************

Akhir kata terima kasih sekali lagi kepada Yuyu Zulaikha dan juga Nadiah dengan hadiah yang diberi...('',)


Sekian...Peace (~_^)v

p/s : gambar tak banyak sebab kamera tertinggal...



{ 33 comments.. read them below or add one }

CIK MAY CIK MAY March 12, 2012 at 3:47 PM
wah...klu bloger glemer ni komfem la rmi bloger glemer dtg melawat kan..hehe
mynameismy mynameismy March 12, 2012 at 3:50 PM
kikiki... dah boleh jd ibu dah yuyu
aDisH.sHidA aDisH.sHidA March 12, 2012 at 3:51 PM
dah bape berat baby tu ujang..nampak mcm dah berisi je...ntah2 dah lebih 5kg pe nie
eima eima March 12, 2012 at 3:51 PM
aku jugak tak terpegi ... hahah dah kena sound ngan nye MIL ...muahagagaga
Masz Sidek Masz Sidek March 12, 2012 at 3:51 PM
bestnye... seronok dpt pegang baby... ;)
maszull maszull March 12, 2012 at 4:22 PM
assalamualaikum ujang...wah seronoknya dpt pegang baby tu ye..:)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR March 12, 2012 at 4:24 PM
Weh.... aku nak dukung jgk baby tu. Huhuhuu
msredcheesecake msredcheesecake March 12, 2012 at 4:33 PM
KENAPAKAH BBYGIRL ITU NAMPAK MACAM LAGI BESAR DR MAK CIK YUYU?
fizafantagirO fizafantagirO March 12, 2012 at 4:34 PM
comel je yuyu dukung baby comel tu =)
mira maisara mira maisara March 12, 2012 at 4:54 PM
kesian yuyu kena muntah beby :D
Phat Phat March 12, 2012 at 4:59 PM
pandai baby girl ko pilih org dia nak muntah hehe ;-)

ada gaya si yuyu ni
Mama Ema Mama Ema March 12, 2012 at 5:09 PM
wah. hebat tu..babygirl dapat kunjungan dari blogger terhebat..
lisa lisa March 12, 2012 at 6:26 PM
bestnya baby dapat dukung oleh kak yuyu ^--^
yuyu Zulaikha yuyu Zulaikha March 12, 2012 at 7:59 PM
-..-' takde makne nye makcik hokehh.. i ni mummy ohsem dia, nyah~
si ngokngek si ngokngek March 12, 2012 at 8:43 PM
lololo,mcm best ja..nk jugak pegang
mas saari mas saari March 12, 2012 at 9:57 PM
ada tokohlah yuyu jadi mummy..
Nurul ain Nurul ain March 13, 2012 at 9:23 AM
ahaaaa... comel je... lepas ni boleh la si yuyu tu dukung baby sendiri
SHAHIDA SHIDA SHAHIDA SHIDA March 13, 2012 at 9:57 AM
yuyu dah la comel pastu pegang baby yang comel bertambahlah kecomelan yuyu...:)
Miss Nadya Miss Nadya March 13, 2012 at 10:08 AM
hihi yuyu dah layak jadi mummy..

nadiah boleh jadi mummy sugar glider je lah..:D
steffany daph steffany daph March 13, 2012 at 3:28 PM
best nyer dia kena dukung dua org mak cik. ekeke, siap ada hadiah lagi (:
hafiz hafizol hafiz hafizol March 13, 2012 at 6:43 PM
Perghh.. yuyu pndai dodoi baby tu.. smpai tertido baby ujang XD
QasehSuci QasehSuci March 13, 2012 at 7:16 PM
alolo...comelnya baby ujang...cam sama besar ngan yuyu jerk...hihihi...cian kena muntah yer...
As Shaari As Shaari March 22, 2012 at 5:21 PM
Tahniah...

Sila2lah lawat blog saya

asshaari.blogspot.com [:))]