Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Monday, March 12, 2012

Thanks Yuyu Zulaika dan Nadiah

Pada hunjung minggu yang lalu iaitu semalam(kecoh jer ayat kan) babygirl gua dikunjungi oleh 2 orang rakan blogger bernama Yuyu Zulaikha dan juga nadiah




REVIEW Penjagaan baby dari Yuyu dan juga Nadiah... ('',)

Gambar di atas menunjukkan gaya si YUYU mendokong babygirl gua yang pada mulanya taknak tidur, namun setelah makcik YUYU mendukungnya.., babygirl gua tidur dengan nyenyaknya..

Makcik YUYU juga terkena kejutan budaya apabila babygirl gua muntah didakapan beliau..hahahaha pada muka YUYU...

Makcik nadiah pula gua perhatikan agak kekok mendukung babygirl gua namun semangat untuk mendukung tetap ada..hehe

Cubaan demi cubaan dilakukan oleh Nadiah untuk mendodoikan babygirl namun kurang berjaya..hee


***************

Akhir kata terima kasih sekali lagi kepada Yuyu Zulaikha dan juga Nadiah dengan hadiah yang diberi...('',)


Sekian...Peace (~_^)v

p/s : gambar tak banyak sebab kamera tertinggal...



33 Comments
Comments

33 comments:

Anum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuteya baby dia

CIK MAY said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...klu bloger glemer ni komfem la rmi bloger glemer dtg melawat kan..hehe

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kikiki... dah boleh jd ibu dah yuyu

aDisH.sHidA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah bape berat baby tu ujang..nampak mcm dah berisi je...ntah2 dah lebih 5kg pe nie

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku jugak tak terpegi ... hahah dah kena sound ngan nye MIL ...muahagagaga

Masz Sidek said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnye... seronok dpt pegang baby... ;)

maszull said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalamualaikum ujang...wah seronoknya dpt pegang baby tu ye..:)

AMMAR YASIR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Weh.... aku nak dukung jgk baby tu. Huhuhuu

msredcheesecake said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KENAPAKAH BBYGIRL ITU NAMPAK MACAM LAGI BESAR DR MAK CIK YUYU?

fizafantagirO said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comel je yuyu dukung baby comel tu =)

mira maisara said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesian yuyu kena muntah beby :D

Phat said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pandai baby girl ko pilih org dia nak muntah hehe ;-)

ada gaya si yuyu ni

Mama Ema said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah. hebat tu..babygirl dapat kunjungan dari blogger terhebat..

lisa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnya baby dapat dukung oleh kak yuyu ^--^

beLLa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sian yuyu. hikhik ;P

AMNA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Untung laa~ :)

yuyu Zulaikha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

-..-' takde makne nye makcik hokehh.. i ni mummy ohsem dia, nyah~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makcik yuyu pergi tak ajak :P

si ngokngek said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lololo,mcm best ja..nk jugak pegang

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada tokohlah yuyu jadi mummy..

NadyaBubble said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alahai, comelnyee :D

dear yayah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cute :)..

Nurul ain said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaaaa... comel je... lepas ni boleh la si yuyu tu dukung baby sendiri

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yuyu dah ada ciri² dah nih hehehe

missNick said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best2 dapat baby hehe....

SHAHIDA SHIDA said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yuyu dah la comel pastu pegang baby yang comel bertambahlah kecomelan yuyu...:)

Miss Nadya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi yuyu dah layak jadi mummy..

nadiah boleh jadi mummy sugar glider je lah..:D

fatin amalina husna said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok tgk baby..^^

AmirahSM said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah abg ujang.... =)

steffany daph said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best nyer dia kena dukung dua org mak cik. ekeke, siap ada hadiah lagi (:

hafiz hafizol said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Perghh.. yuyu pndai dodoi baby tu.. smpai tertido baby ujang XD

QasehSuci said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alolo...comelnya baby ujang...cam sama besar ngan yuyu jerk...hihihi...cian kena muntah yer...

As Shaari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah...

Sila2lah lawat blog saya

asshaari.blogspot.com [:))]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru