Monday, May 27, 2013

Joe Taslim pelakon indonesia dalam Fast and Furious 6





Rasanya ramai lagi yang tak tahu dalam filem hebat tahun ini iaitu Fast and Furious 6 ada seorang pelakon dari negara jiran kita Indonesia iaitu Joe Taslim.

Bukan senang wo nak dapat berlakon dalam filem hollywood.., tapi pelakon yang dilahirkan di palembang Indonesia ini telah berjaya menambat hati pengarah filem hebat Fast and Furious 6..!! serius respek.!!

Apa yang lagi best... babak Joe Taslim bercakap dalam bahasa indonesia tidak dipotong  "ve,  hentam mereka !" dapat di dengar

Pasti siapa yang dah tengok filem Fast and Furious 7 tak sangka yang adegan gaduh di stesyen waterloo itu adalah mamat indon...hahahaha

Bawah ini adalah aksi Joe Taslim dalam Fast and Furious 6




Apa yang lagi best di stesyen waterloo ni gua pernah jejak bila jalan2 dekat london aritu...hahaha....bila tengok fast and furious teringat berada di London...derm..!!!!




Apa pun tahniah Joe Taslim.!!!


Biodata Joe Taslim

Nama Betul : Johanes Taslim

Tarikh Lahir  : 23 Juli 1981

 Tempat Lahir : Palembang  Indonesia

 Tinggi : 180

Status : dah Kawin

Pelakon Kegemaran : Van Diesel dan Ujang9897


Sekian..Peace (~_^)v


tags: Joe Taslim , pelakon indonesia dalam fast and furious 7, pelakon fast and furious 7, biodata joe taslim

Tuesday, May 21, 2013

Kenapa TETEK gak yang tinggi..derm..!!


MALU

Ah korang...bila tajuk lain macam sikit rajin jer wusha kan... hahahaha , maksud gua dari tajuk dia atas ialah keyword blog gua ha... dah lama gila tak wusha blog ni punya keyword..sekali cek..ah JILAKA.... TETEK pulak yang top..!!! derm..

Kenapa la ramai yang google perkataan tetek... apa masih tak kenal apa rupa tetek tu macam mana...??? derm..!!





Korang tengok la... tetek ada... buah dada ada... dan lebih mengecewakan hisap tetek pun ada...!!! hahahahaah derm..!!!!

Apa nasib blog gua ni dengan keyword yang lucah...blog ni tak pernah lagi cerita lucah...dah la..merajuk..


Sekian..Peace (~_^)v


Monday, May 20, 2013

Zack Zukhairi belanja gua Burger Bakar Abang Burn

Zack Zukhairi dan Gua

*kami masing-masing tahan nafas untuk kelihatan kurus..hahahaha


*************************

Gua rasa ramai rakan blogger yang kenal dengan Zack Zukhairi ni yer dak..?? walaupun mamat ni pemalas update blog tapi entri lama dia masih ramai yang rajin singgah baca...





Lantak dia la...hehe.., apa pun baru-baru ni gua sempat merasa Zack Zukhairi belanja gua makan Meatball burger bakar abang burn dekat ampang..


Thanks bro sebab lu gua dapat makan Burger Bakar dengan Meatball Abang Burn..


Nak baca pasal Review Meatball Abang Burn klil SINI 
Nak baca pasal Review Burger Bakar Abang Burn klik SINI


Kepada yang suka baca blog Zack Zukhairi ni...gua rasa dia rajin nak cerita pasal Burger Bakar Abang Burn ni...sebab tengok aritu makan kemain eksited lagi.. tunggu jer la kalau dia rajin dia Update la kot cerita..hehe


Sekian..Peace (~_^)v



Wednesday, May 15, 2013

Zaman kurus... !!!!!!!!!!!!!

 Gua yang berbaju putih..


Best pren masa teknik dulu... dah 10 tahun tak jumpa tak tahu hidup lagi ke tak.. ('',)


dah macam banduan...hehe

********************

Semua orang zaman sekolah dia kurus... yang kurus tak gemuk-gemuk sekarang ni tu penyakit... ('',), tapi gua tengok bila kurus sangat pun tak hensem gua ni.. hahahahaha

So biar je la gemuk....buwerkkk!!!!!!!




Wednesday, May 8, 2013

Perhimpunan Haram....!!! Hentikan..!!!!






Perhimpunan haram ni dah lama ada di Malaysia.... ish2....teruk betul siapa yang join perhimpunan haram ni.., dari sebelum PRU sehingga selepas PRU mereka telah aktif mengadakan perhimpunan haram...


Tapi masih tidak sedar buruknya mengadakan perhimpunan haram...., kami rakyat Malaysia benci dengan perhimpunan seperti ini...HARAM DAN BERDOSA BESAR...!!!


Lihat la contoh gambar perhimpunan mereka di kelab malam ini...!!!! 
























p/s : maksiat oi....  dari undang negara haram dengan undang islam haram...hurm..


Tuesday, May 7, 2013

PRU 13 Kali ini paling bersih.. !!!!


















































































p/s : putih je..bersih gila..!!