Monday, May 30, 2016

CAFE K4M1 SEDIAKAN HEALTHY MEALS TERBAIK


Cafe K4M1

Salam,

Baru-baru ni aku bersama rakan blogger  berkesempatan lepak di Cafe K4M1 yang terletak di Starparc Point berhadapan dengan Setapak Sentral.. 

K4M1 LOUNGE  ini berkonsepkan gaya hidup yang sihat.., apa yang aku tengok pemilik K4M1 ini memang amalkan gaya hidup yang sihat, lalu dengan amalan hidup dia.., dia lontarkan ideanya menjadikan cafe yang HEALTHY.

*************************************

Apa yang ada di K4M1.?
K4M1 ELECTRONIC GADGETS STORE

VAPE

vape culture

Tuesday, May 24, 2016

Punca sebenar Bella Marahkan Produk Izeara Xtravaganza



Majoriti yang ada facebook mesti kenal dengan Bella ni yer dak..? minah yang kecam produk melayu dan tak sampai sehari, dia pula teruk dikecam dengan tindakan dia tu..Habis viral video tak tau malu dia meroyan depan balai tu...siap ada parodi lagi video amukan bella mengamuk tu.

Bila jadi kecoh isu Bella..., Ayah Kipidap pun masuk campur dan mahu Bella menarik balik laporan polisnya dan meminta maaf kepada secara terbuka kepada semua pengusaha produk melayu.  korang boleh tengok video dibawah....aku rasa ayah kipidap ni pun kenal dengan owner produk.



***************************************

Ekceli owner produk yang Bella marahkan tu, gua sangat kenal sebab dari zaman sekolah lagi gua kenal dia., rumah kami pun satu taman..., cuma sekarang dia dah berpindah ke Melaka.

Bila jadi kes gini... dia tetiba call gua dan tanya pendapat gua mengenai isu bella.., dia kata gua blogger dan dia minta idea macam mana nak menjawap isu bella ni.

Gua tanya apa benda yang bella marahhkan sangat dengan produk dia..., dia jawap punca sebenar bella marah adalah, agen dia nama wani tak menjawap soalan bella.. bella tak puas hati dengan wani yang menjawap cara kasar di wassap tak silap.

Tapi dia cakap maybe bella tanya penuh dengan emosi , dan bila agen dia jawap dia cepat tersentuh.., dan agen dia pun tak tau nak jawap apa dengan soalan umum bella "kenapa produk kurus tak panas"

So bila jadi gini dia risau dengan benda negetif macam ni..., so aku suruh dia buat video terangkan apa yang jadi...,  korang boleh tengok video dia bawah ni.

 

***************************************

Dalam masa yang sama aku suruh la owner bagi blogger cuba sendiri produk dia...., secara tak langsung dia boleh bantu blogger dan blogger bantu dia untuk bersihkan nama Izeara Xtravaganza.

Aku sebagai kawan agak kesian gak apa yang jadi dengan dia..., tapi bila sembang-sembang panjang dia positif..., dan dia pun dah biasa dengan cabaran dalam dunia bisnes ni.

Baru ni dia ada bagi gak gua produk Izeara Xtravaganza ni...., so gua tak sabar nak cuba sendiri produk yang bella amukkan tu hahahaha




Next entri la ek gua share pasal produk Izeara Xtravaganza ni hahahaha..., harap dapat la kurangkan inci perut sebelum raya....

Bye.





Monday, May 9, 2016

SSPN i PLUS - TABUNGAN MASA DEPAN



PTPTN

Salam..., hurmmm tak jawap pun.,

Jumaat baru ni gua bersama rakan blogger dijemput ke Majlis Pelancaran Pakej Baru SSPN~i plus Ejen Online PTPTN di Menara PTPTN, selain itu majlis ni juga ada buat penyampaian Hadiah untuk cabutan kepada pencarum SSPN i Plus.

Gua agak terkejut gak bila dapat tahu pencarum SSPN i Plus ni ada cabutan hadiah, hadiah dia bukan calang-calang wei... hadiah utama boleh menang BMW , Honda dan paling best boleh menang rumah..!!!!

hadiah utama cabutan sspn i plus
 gambar utusan

Hadiah disampaikan oleh Timbalan Menteri Pendidikan Tinggi Datuk Mary Yap Kain Ching, diiringin pengerusi PTPTN, Datuk Shamsul Anuar Nasarah dan Ketua Eksekutif PTPTN, Wan Ahmad Wan Yusoff

Satu usaha yang baik dari PTPTN sambil menggalakkan orang ramai mencarum atau menyimpan, mereka menyediakan cabutan bertuah dan hadiahnya sangat lumayan.

Akak yang menang BMW ni dia baru mula mencarum pada Disember 2015 tak silap gua.., dan rezeki dia dapat menang BMW.., difahamkan juga akak ni mencarum hanya RM100 sahaja sebulan dan dapat bawa balik BMW wei..!!! hahaha


Tuesday, May 3, 2016

Izeara Xtravaganza Produk Yang Kekalkan Siti Nordiana Kurus


Siapa Gemuk...???????????? angkat tangan...!!!!!!!!!!!!!!!!!

woi..!! siapa gemuk angkat tangan.....!!!!!

Siot nampaknya gua seorang je  gemuk sebab gua yang angkat tangan...hehe, ni gua nak share sikit produk keluaran budak satu tempat gua tinggal, nama produk ni

Izeara Xtravaganza !

Izeara Extravaganza Nana Kurus


Ok siapa yang tak ngaku gemuk tadi mesti rasa nak kurus sikit yer dak..? angguk tanda setuju..., secara peribadi gua sendiri pun terasa nak kurus sikit daripada bentuk badan sekarang hehe

Gua terasa nak cuba produk kawan gua ni, sebab tengok Siti Nordiana pun dah cuba produk Izeara Xtravaganza

Siti Nordiana siap cakap

"Ramai dok kata apa rahsia maintain berat badan tampil ramping walau buzy dengan kerja kan. Haaa .Nana gunakan Serum Izeara Xtravaganza ni, nak kata siang mlm sapu Serum Izeara Xtravaganza ni,kdg2 miss jugak.. Tapi kesan dia mmg powerlah..hehe So memang Recommended produk Serum Kurus Tak Panas & Wangi ni Dari Izeara Xtravaganza.. Lagi 1 nana nk pesan, kalo lepas bersalin mmg bagus sgt2 pakai Serum Kurus Izeara Xtravaganza ni tau.. Pakat2 sapu serum Kurus Izeara Xtravaganza ni siang mlm ya..mmg kurus habis uolls ni."

Fuh...., lepas ni aku jumpa dia memang nak try produk dia ni.., exceli sebelum ni aku dah try produk dia., korang boleh baca SINI

Tapi gua nak cuba keluaran terbaru ni sebab sudah dipenambah baikkan.

**********************************

Izeara Extravaganza paket Baru


Antara Kelebihan Serum Izeara Extravaganza ialah :

- Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!

- Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C..Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit..

- Lemak tertanggal dan terhapus dalam masa 48 Jam di mana korang akan kehilangan 6 Inci dalam masa 48 jam..

- Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni..
Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari

- Lemak lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!

**********************************

Kandungan Serum Izeara Extravaganza


- Stem Cell Formula
- Produk 100% Bebas bahan kimia
- Produk 100% Bebas Paraben
- 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan


**********************************

Beberapa gambar pengedar Izeara Extravaganza 

Pengedar sibuk Izeara Extravaganza






Pengedar dan HQ Izeara Exravaganza memang sibuk melayan custumer dorang setiap hari..., korang boleh tengok Facebook dorang.

**********************************

Untuk detail dan order boleh terus 

Instagram: @izearaxtravaganza
Telefon: 013-777 3617


p/s : Izeara Extravaganza, Produk kurus Izeara , Produk Kurus Kontroversi