Blog peribadi seorang insan bernama ujang

Tuesday, August 16, 2011

Di Sebalik Kisah Gua dan Lisa Surihani


AMARAN

base on true story..~~


Kisah ini berlaku sebenarnya sebelum  peristiwa cerita  "Gua Jumpa Lisa Surihani Bai." (klik)

Sebenarnya kisah ini 2 tahun berlaku sebelum cerita yang gua maksudkan di atas tu.., tapi takpa la gua kongsikan juga cerita ini

Sebelum ini gua dah lisa surihani memang sangat rapat.., tapi kerana gua seorang yang setia pada yang satu, gua terpasa menolak cinta lisa kepada gua..

Hayati perbualan gua dah lisa surihani..., mengenai penolakan cinta gua terhadap lisa surihani


******

Lokasi : Secret recipe, Mid Valley

Masa : 2.30pm



Lisa Surihani : Ujang.., seumur hidup i, tak ada lelaki seperti u

Ujang : Memang tak ada lelaki seperti aku...tapi yang lebih baik banyak..

Lisa Surihani : Tapi mereka tak sehebat u ujang....~~

Ujang : Memang tak ada lelaki sehebat aku...tapi yang lebih hebat banyak..hehe

Gua bagitau dia lagi "Maka tak perlu kau susah hati, Banyak lelaki yang bisa kau pilih untuk kau jadikan sandaran hati"

Lisa Surihani : i tengok tengok u seksi tau tak...?? orang lain tak seksi..i benci..* pujuk lisa lagi

Ujang : Memang tak ada lelaki seseksi aku..tapi yang lebih seksi banyak

Lisa Surihani : i tanak orang lain...orang lain tak setampan u ...* ayat biasa perempuan mengayat

Ujang : Memang tak ada lelaki setampan aku, tapi yang lebih tampan banyak

Lepas gua menjawap kesemua pujuk rayu Lisa Surihani, dia terus nangis tersedu-sedu..gua dengan gentel terus berkata


Maka tak perlu sedu sedan itu
Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Lisa Surihani lepas itu terus tersenyum.., dan dia terima penolakan cinta gua.. kami pun bergambar kenangan untuk simpanan peribadi...


Lisa Baru Lepas Nangis

Lisa masih boleh tersenyum


Hasil daripada kisah gua dan perbualan gua...,akhirnya Alif Satar mengambil idea untuk menjadikan sebuah lagu terbaru nya....dengarkan la....~ ~ ~




Setakat cerita palsu dari Mejah, Ayeem dan Tapit pasal Lisa Surihani, apa barang takda bukti...mejah tu lagi la edit photoshop jer..lalala


Gua terpaksa menolak cinta Lisa Surihani terhadap gua kerana gua sudah mempunyai permaisuri bernama Siti Liyana..('',)



Sekian....Peace (~_^)v



P/S : lelaki gila jer tak minat lisa surihani ni....bye


Kisah sebelum ini antara gua dan lisa di "Gua Jumpa Lisa Surihani Bai." (klik)

52 Comments
Comments

52 comments:

Nurul Iman Rosman said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ceitt!

perasan gilaks! HAHA :D

fatin syahirah :) said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua tak minat. gua tak gila pun ?

#okbai. lupa aku ni perempuan -.-' huhu

..cik gugu.. said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha poyo gilew..!

BeloG MTT said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tiba tiba tersembol lirik lelaki seperti aku.. Hahaha

BERT said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.. taun depan kawen la dia dengan yusri.. huhu

YanaMIB said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ecece tacing jap bc ayt last tu..wekk! =P

Bulan Purnama said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ekeke .. siap ade lagu lagi kisah ujang dengan lisa .. :D

Mila Ahmad said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siap buat lagu lagi haha...

NUR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

he he hebatnya dia tolak lisa surihani..

hamzah ian said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jadah apa entah lu ni.. dah jadi suami orang pun nak kat anak dara lagi...


kalau gua ada bini gua jaga bini gua elok2 tahu..

sayang lisa surirumah gua ketat ketat

kyu delaila said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha....

mmg xleh blah r citer ni...kasi wa batal pose jew muntah bace n3 ni =p

Isteri Encek Bard said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

giler dah memasing ngan lisa.... mencik

Faiz Tapit said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ceh. ko lagi perasan. haktuii
hahah

cheqwa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..dah agak, citer muhong lagi :p eh eh, ayat last tuh sweet jek ;) tahniah kak yana ^_^

Adylia Qarissa said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hakhakhak..porah ujang...yana lagi lawa dari lisa ok!! manis bertudung :)

Mr.Baiz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pakat berebut..last2 aku yang dapat..eh bukan lisa la..hehe..

Zabid9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Orang gila sedang menulis komen ni...hahahhahahaha

Umie Artoqiemie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ape nih entry Lisa semua ni.. hahahahahaha!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

daddy kite tak minat lisa pungggg


oh kata daddy aii gilewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Anum said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

comelnya lisa nie

ir yien 9897 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mls nk baca..terus comment jerlah..
hahaha

sebenar nyer salah dialong tu..
actly

dialong lisa tu kena bg kat ujang..

LISA DAH ADA YUSRI....

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ko gado ngan yana ke ??
ke ade pepe ni ...sebuk dok bodek yana ni....hhaaaaaaaaaaaa

abyan khairi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by the author.
laskar pelangi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mejahhh tak puas ati tu..hik3 =D

ujang! perasan tol..cedih yana nanti;D merajuk tak tentu pasal satgi

rayne rawt rawt said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gua tetap percaya lu bro . tetap .. hahaha! poyo je

cantekk said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye kan aje laaahhh =D

Faraa Eiman's said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wekkkk , haha

.::: Princess MOMOY :::. said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cehh...

cikgu isza said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohh.. sabar je lah <-- tangan kanan di dahi..

AMMAR YASIR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aku nak Lisa Surihani

FaKArePa!n said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

maknanya aku tak giler la sebab minat kat lisa ni.. hehe..

Ujang cakap, laki giler je y tak minat kat lisa surihani ni..

MSS said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dialog 110% tak boleh pakai..hahaha

Mr feckry said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ah..lisa dulu oun nak tekel wa

Faizal Fredley said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ek eleh..lisa jer pong...

nadhyiah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ouch..sapa tolak sapa nie..hehehe

Hishyamuddin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm2 la mu ni jang..haha..

~Nana 귀여운~ said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gahahaha...caramu mmg style la br0...

aizamia3 said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takpelah.. tak dapat lisa dapat dak yana..

Rtp Farra Arisha said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lisa lisa lisa surihani. everybody always talks about her. terbahak2 dia dibuatnya! hahaha. =)

Ct Arina said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lagi sekali lu poyo. haha^^

aNNa maRdHiaH said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eee buwek!

IBU GEBU said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak terkentutla baca entry ni, thanks follow IBUGEBU... salam kenal jugak dari kakak...

mynameismy said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

love dis song!

memula dgr igtkn lagu indon hehe

Syat0za Zai said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aliff satar ambik idea tu buat lagu.wakaka

perasan sungguh =="

priencesmanja said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu..terbaek

Adzrien Shoppe said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

both comel sangat..he..he..

Juwaini Aleya said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ingatkan ape..

AMMAR YASIR said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bhahaha.,... jem jem

Ruby Mahabbah Fillah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg pasti... xda yg lebey perasan mcm awak..huuuhu :)

EinStein ToiNG ToiNG said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btowl ke kisah abg dgan kak lisa nie ??? sye tertanya-tanya ==''

EinStein ToiNG ToiNG said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btowl ke kisah abg ngan kak lisa niey ?? saya tertanya-tanya ==''

HidayahRudi said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lisa nangis sbb tgoksekalilagi kan kan kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terbaru