Blog peribadi seorang bernama ujang

Tuesday, March 6, 2012

Lisa Surihani Honeymoon..,Jeles ker..??

Entri Berkaitan Lisa Surihani

Cerita 1Cerita 2, Cerita 3 , Cerita 4


*************************


Tengah hari tadi seperti biasa gua dan rakan opis gua akan rehat dan makan di lokasi tempat makan.

Gua macam biasa lunch memang tak ada lauk lain selain lauk ayam..,sebab apa gua makan ayam sahaja..?? jawapan dia sebab gua tak makan seafood..

Lepas gua makan, lepak la di bilik lepak bersama rakan-rakan yang lain..tiba-tiba member gua yang gemuk bernama DANI datang dekat gua sambil pegang IPAD 2 tegur gua


***********************


Dani : Ujang..,kau sihat..??

Ujang : sihat ler..,kalau tak sihat takda la aku datang kerja..

Dani : amboi jawap kasar nampak..

Ujang : hehe..takda la..

Dani : Ujang kau taukan Lisa Surihani dah kawin....?

Ujang : apa bangang soalan kau ni.., mesti ler tahu..

Dani : tak jeles ker dia honeymood dengan yusri dekat Switzeland..??

Ujang : apa soalan bengap la kau ni.., takda makna dia nak honeymoon dekat sana..!!

Dani : kau tak caya tengok ni...!! (sambil hulurkan IPAD 2 dia kepada gua)


Gambar Lisa Surihani Honeymoon




Ujang : argh..!! jadah apa aku nak jeles.., kau ni cepat sangat percaya cerita blog gosip..tu semua gambar photoshop jer..!!

Dani : hihi..,kau tak jawap lagi soalan aku..,kau jeles ker tak..??

Ujang : dah la wei..aku nak solat..., nah kau tengok pulak gambar aku dating dengan Lisa Surihani 



 Dani : woi..JILAKA..camni aku pun jeles tengok kau dengan LISA..!!!!


Gua terus berlalu meninggalkan Dani yang jeles melihat gua dating dengan Lisa..


**********************


Ada ke patut dia cakap aku jeles dengan Yusri.., tak heran langsung kan kan ...,('',)


Sekian..Peace (~_^)v


Entri Berkaitan Lisa Surihani
Cerita 1Cerita 2, Cerita 3 , Cerita 4


p/s : lelaki normal sahaja yang ada perasaan jeles bila tengok gambar lisa surihani honeymoon...('',)


tags : gambar lisa surihani berbulan madu, gambar lisa surihani dan yusri honeymoon, gambar lisa surihani dan yusni berbulan madu di switzland

19 Comments
Comments

19 comments:

Syafiq Rosli said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha cet xnk mgalah..

Syafiq Ahadin said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

YanaMib: Kau ni, aku ni tak hot ke?

Ujang: errrrrrr....

jang, sila jawab!

CIK MAY said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...kah3,,,,

eima said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha aku tau terdetik kat hati ko tu .... ko kan tak leh ehem ehem selama 100 hari ...hahahahahaha tembak dinding la .....

Cahaya Qaseh said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaaaa..... xnk kalah..

anyway, so sweetttttt lisa & yusry.. ^_*

:: Mrs.Eady :: said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jeles la tuuuuwww..

CikUna said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe.. dia pun manusia biasa yang mahukan kebahagiaan.. eceh apakah statement ini ?? ngeee

tiqa ramlan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

HAHA.. but they sweet ape? Rilexlah ujang. *siryes ketawa sorang2 bace entri ni*

C.M.A @ CikMoonAdnan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cheh... terus keluarkan gmbar dia ngan lisa surihani tu.. padahal jeles tu.. kan..kan

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah2 nampak sgt jeles

Jerr said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kenapa mesti Switzerland ?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha dia yang jeles gua rasa

zakirul rahim said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..lawak2..apa laaa...

Mohd Ridwan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak lisa!! Don't leave me alone~

Adibah Karimah said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha!!!
syioknye dating dgn Lisa..
Lisa & Yusry berseronoklah kat Swiss tu...sana negara yg sgt shanntek! ;)

Namee Roslan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka tengok diorang !!!! :') sweet dan sepadan !!

mas saari said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat nak jeles! yana ada kan? hehehee

Miss Anis said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahha....jeles ke??

Diana @ bilakukatacinta said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..mau tak jeles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang