Lisa Surihani Honeymoon..,Jeles ker..??

Entri Berkaitan Lisa Surihani
Cerita 1Cerita 2, Cerita 3 , Cerita 4


*************************


Tengah hari tadi seperti biasa gua dan rakan opis gua akan rehat dan makan di lokasi tempat makan.

Gua macam biasa lunch memang tak ada lauk lain selain lauk ayam..,sebab apa gua makan ayam sahaja..?? jawapan dia sebab gua tak makan seafood..

Lepas gua makan, lepak la di bilik lepak bersama rakan-rakan yang lain..tiba-tiba member gua yang gemuk bernama DANI datang dekat gua sambil pegang IPAD 2 tegur gua


***********************


Dani : Ujang..,kau sihat..??

Ujang : sihat ler..,kalau tak sihat takda la aku datang kerja..

Dani : amboi jawap kasar nampak..

Ujang : hehe..takda la..

Dani : Ujang kau taukan Lisa Surihani dah kawin....?

Ujang : apa bangang soalan kau ni.., mesti ler tahu..

Dani : tak jeles ker dia honeymood dengan yusri dekat Switzeland..??

Ujang : apa soalan bengap la kau ni.., takda makna dia nak honeymoon dekat sana..!!

Dani : kau tak caya tengok ni...!! (sambil hulurkan IPAD 2 dia kepada gua)


Gambar Lisa Surihani Honeymoon




Ujang : argh..!! jadah apa aku nak jeles.., kau ni cepat sangat percaya cerita blog gosip..tu semua gambar photoshop jer..!!

Dani : hihi..,kau tak jawap lagi soalan aku..,kau jeles ker tak..??

Ujang : dah la wei..aku nak solat..., nah kau tengok pulak gambar aku dating dengan Lisa Surihani 



 Dani : woi..JILAKA..camni aku pun jeles tengok kau dengan LISA..!!!!


Gua terus berlalu meninggalkan Dani yang jeles melihat gua dating dengan Lisa..


**********************


Ada ke patut dia cakap aku jeles dengan Yusri.., tak heran langsung kan kan ...,('',)


Sekian..Peace (~_^)v


Entri Berkaitan Lisa Surihani
Cerita 1Cerita 2, Cerita 3 , Cerita 4


p/s : lelaki normal sahaja yang ada perasaan jeles bila tengok gambar lisa surihani honeymoon...('',)


tags : gambar lisa surihani berbulan madu, gambar lisa surihani dan yusri honeymoon, gambar lisa surihani dan yusni berbulan madu di switzland

{ 19 comments.. read them below or add one }

Syafiq Ahadin Syafiq Ahadin March 6, 2012 at 4:28 PM
YanaMib: Kau ni, aku ni tak hot ke?

Ujang: errrrrrr....

jang, sila jawab!
eima eima March 6, 2012 at 4:33 PM
hahahaha aku tau terdetik kat hati ko tu .... ko kan tak leh ehem ehem selama 100 hari ...hahahahahaha tembak dinding la .....
Cahaya Qaseh Cahaya Qaseh March 6, 2012 at 4:42 PM
Hahahaaaa..... xnk kalah..

anyway, so sweetttttt lisa & yusry.. ^_*
CikUna CikUna March 6, 2012 at 4:47 PM
hehe.. dia pun manusia biasa yang mahukan kebahagiaan.. eceh apakah statement ini ?? ngeee
tiqa ramlan tiqa ramlan March 6, 2012 at 4:52 PM
HAHA.. but they sweet ape? Rilexlah ujang. *siryes ketawa sorang2 bace entri ni*
C.M.A @ CikMoonAdnan C.M.A @ CikMoonAdnan March 6, 2012 at 5:09 PM
cheh... terus keluarkan gmbar dia ngan lisa surihani tu.. padahal jeles tu.. kan..kan
Jerr Jerr March 6, 2012 at 5:58 PM
Kenapa mesti Switzerland ?
Mohd Ridwan Mohd Ridwan March 6, 2012 at 7:08 PM
Kak lisa!! Don't leave me alone~
Adibah Karimah Adibah Karimah March 6, 2012 at 7:21 PM
hahaha!!!
syioknye dating dgn Lisa..
Lisa & Yusry berseronoklah kat Swiss tu...sana negara yg sgt shanntek! ;)
Namee Roslan Namee Roslan March 6, 2012 at 8:58 PM
suka tengok diorang !!!! :') sweet dan sepadan !!
mas saari mas saari March 6, 2012 at 10:07 PM
buat nak jeles! yana ada kan? hehehee