Gua Jumpa Lisa Surihani Lagi.!

AMARAN

"Entri Ini Berunsur Menggelabah




***********

Gua tak paham kenapa ramai sangat orang sukakan Lisa Surihani ni.., bukannya cantik sangat pun yer dak..???

Siapa jawap YA gua tumbuk ...haha

Kelmarin gua berkesempatan pergi ke majlis Pra Tonton Filem Papa I Love U lakonan Lisa Surihani, dan gua pasti dia akan hadir ke majlis tu.

Dalam majlis tu ada disediakan makanan untuk tetamu, gua pun makan la...,dalam gua sibuk tengah makan,tiba-tiba lisa tegur gua (memang dah lama kenal)


Lisa : eh...!! ujang kan...?? ( suara dia agak besar)

Ujang : erk.., yup..

Lisa : jumpa lagi kita kan.

Ujang : memang datang sini nak jumpa kau ler..

Lisa : owh..., hahaha..ok2 jom bergambar

Ujang : ok jap


* klik...!!!




Lisa : gelap la ujang.., amik la lagi

Ujang : ish banyak bunyi la kau ni.., kejap

* Klik..


Lisa : thanks ujang.., dah 3 kali kita jumpa kan

Ujang : haah.., ok la wayang dah nak start ni jom masuk  (saja potong cerita sebab malas nak layan)


Gua dan lisa terus laga-laga pipi dan masuk ke dalam panggung



Sekian...Peace (~_^)v


Cerita 1, Cerita 2


p/s : makin kurus jer gua tengok Lisa Surihani ni, gua pulak makin gemuk..derm.!!


{ 32 comments.. read them below or add one }

Isteri Encek Bard Isteri Encek Bard December 29, 2011 at 10:13 AM
dermmm ko.. hahahhahahahhahahahhahahhahah
[k]o{q}i[n] [k]o{q}i[n] December 29, 2011 at 10:17 AM
laga-laga pipi...xleh blah...huhuhu
Papa PUSS Papa PUSS December 29, 2011 at 10:41 AM
salam

curlasss ko jah..
jumpa Lisa.. Naseb x liza..
adehss jelesnyee
si ngokngek si ngokngek December 29, 2011 at 10:41 AM
laga-laga pipi..ish nampak sgt tipu..hehe

ujang dh nk jd bapak sbb tue gemuk kot..heee
happynewyear
hazman aka species1980 hazman aka species1980 December 29, 2011 at 11:27 AM
kalau kita dapat tiket screening memang banyak kali dapat jumpa si lisa nie...hohohoho.... p/s : bro , advertlets punya earnings okey ke ? share la info skit...
NUNU EERA NUNU EERA December 29, 2011 at 11:49 AM
gmbr yusry mna? kne cut ke..? ke kne delete da..? hehe..
YanaMIB YanaMIB December 29, 2011 at 11:50 AM
agak dh gbr mesti crop punyerr..(-__-")
asyraf ahmad asyraf ahmad December 29, 2011 at 12:10 PM
patutnye entry ni amaran berunsur mengada-ngada dan mendtgkan jeless...
hahaha
bwalking


Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR
maszull maszull December 29, 2011 at 12:59 PM
assalamualaikum ujang...bestnya dpt jumpa Lisa Surihani lg....:)
Syafiq Ahadin Syafiq Ahadin December 29, 2011 at 1:50 PM
yusry marah kang. hehe! nanti yusry pulak gambo ngan kak yana.
Rozuan Ismail Rozuan Ismail December 29, 2011 at 1:51 PM
erk.bile kau nak review yg menang jawap ko g telaga tujuh ari tuh
MamaEma MamaEma December 29, 2011 at 2:00 PM
crop gambar cover pruttt yer jang...
Nalisa Syahira Nalisa Syahira December 29, 2011 at 2:04 PM
eleh , lisa surihani ni jiran sebelah rumah je , huahuah ,
storyfromme storyfromme December 29, 2011 at 2:21 PM
lepas ni ramai la frust lisa kawen dengan yusry :)
Mohd Khairi Khadzir Mohd Khairi Khadzir December 29, 2011 at 7:00 PM
LISAA!!!!!!!!!!! .... knape rmbut lisa xcntik mase blik dr abes study hr tu.,.xsuke hurmmm
starzieti starzieti December 29, 2011 at 9:34 PM
bestnye dapat jumpe lisa surihani. jeles jeles !
LittleGurl LittleGurl December 30, 2011 at 9:11 PM
ujang hang saja je kan nak kasi jeles grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
shekyn chipsmore shekyn chipsmore January 8, 2012 at 1:13 AM
bajet je abg ujang ckp xnak tngkap gmbaq nan lisa..haha

ayat last x leh blah laga2 pipi..haahhha
Ruby Mahabbah Fillah Ruby Mahabbah Fillah February 24, 2012 at 8:42 PM
huhuhuhu amboi2 laga2 pipi lk..uhuuu

mmg x blh blah..huhuu