Thursday, December 29, 2011

Gua Jumpa Lisa Surihani Lagi.!

AMARAN

"Entri Ini Berunsur Menggelabah




***********

Gua tak paham kenapa ramai sangat orang sukakan Lisa Surihani ni.., bukannya cantik sangat pun yer dak..???

Siapa jawap YA gua tumbuk ...haha

Kelmarin gua berkesempatan pergi ke majlis Pra Tonton Filem Papa I Love U lakonan Lisa Surihani, dan gua pasti dia akan hadir ke majlis tu.

Dalam majlis tu ada disediakan makanan untuk tetamu, gua pun makan la...,dalam gua sibuk tengah makan,tiba-tiba lisa tegur gua (memang dah lama kenal)


Lisa : eh...!! ujang kan...?? ( suara dia agak besar)

Ujang : erk.., yup..

Lisa : jumpa lagi kita kan.

Ujang : memang datang sini nak jumpa kau ler..

Lisa : owh..., hahaha..ok2 jom bergambar

Ujang : ok jap


* klik...!!!




Lisa : gelap la ujang.., amik la lagi

Ujang : ish banyak bunyi la kau ni.., kejap

* Klik..


Lisa : thanks ujang.., dah 3 kali kita jumpa kan

Ujang : haah.., ok la wayang dah nak start ni jom masuk  (saja potong cerita sebab malas nak layan)


Gua dan lisa terus laga-laga pipi dan masuk ke dalam panggung



Sekian...Peace (~_^)v


Cerita 1, Cerita 2


p/s : makin kurus jer gua tengok Lisa Surihani ni, gua pulak makin gemuk..derm.!!


Artikel Terkait

32 comments

dermmm ko.. hahahhahahahhahahahhahahhahah

laga-laga pipi...xleh blah...huhuhu

salam

curlasss ko jah..
jumpa Lisa.. Naseb x liza..
adehss jelesnyee

laga-laga pipi..ish nampak sgt tipu..hehe

ujang dh nk jd bapak sbb tue gemuk kot..heee
happynewyear

kalau kita dapat tiket screening memang banyak kali dapat jumpa si lisa nie...hohohoho.... p/s : bro , advertlets punya earnings okey ke ? share la info skit...

gmbr yusry mna? kne cut ke..? ke kne delete da..? hehe..

agak dh gbr mesti crop punyerr..(-__-")

patutnye entry ni amaran berunsur mengada-ngada dan mendtgkan jeless...
hahaha
bwalking


Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

assalamualaikum ujang...bestnya dpt jumpa Lisa Surihani lg....:)

yusry marah kang. hehe! nanti yusry pulak gambo ngan kak yana.

erk.bile kau nak review yg menang jawap ko g telaga tujuh ari tuh

crop gambar cover pruttt yer jang...

eleh , lisa surihani ni jiran sebelah rumah je , huahuah ,

lepas ni ramai la frust lisa kawen dengan yusry :)

LISAA!!!!!!!!!!! .... knape rmbut lisa xcntik mase blik dr abes study hr tu.,.xsuke hurmmm

bestnye dapat jumpe lisa surihani. jeles jeles !

ujang hang saja je kan nak kasi jeles grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bajet je abg ujang ckp xnak tngkap gmbaq nan lisa..haha

ayat last x leh blah laga2 pipi..haahhha

huhuhuhu amboi2 laga2 pipi lk..uhuuu

mmg x blh blah..huhuu


EmoticonEmoticon