Friday, February 24, 2012

SMS Terakhir Lisa Surihani Kepada SAYA


AMARAH KERAS
(Entri berunsur gedik)

Petang semalam sedang gua dodoi babygirl gua.., tiba-tiba talipon bimbit jenama NOKIA gua mengeluarkan bunyi lagu Metallica

Gua pun letakkan babygirl gua ke tilamnya dan terus bergegas ke kabinet dapur untuk mendapatkan talipon bimbit gua,

Gua wusha talipon bimbit gua



"ish..,siapa pulak SMS aku ni" gertak hati kecil gua

Gua dengan penuh yakin terus tekan read

Rupanya gua terima satu SMS dari kawan lama gua atau dalam bahasa orang putih girlfriend lama..

"Hurm..minah ni rupanya" kata hati kecil gua, gua sebagai kawan tetap la layan SMS dari dia...


**********************


Berikut adalah SMS antara gua dan kawan lama gua tu :


Lisa : salam ujang, kenal lagi tak..?

Ujang : Erm..kenal ler..Lisa kan..?

Lisa : owh..ada lagi simpan no i ek

Ujang : ada ler...kenapa

Lisa : dengar dah dapat babygirl..,tahniah ek..

Ujang : Haah..nama dia Aimy Zafirah..Thanks.

Lisa : Malam ini(semalam) i akan bernikah dengan Yusri u tau kan..?

Ujang : Owh ek.., ok..tahniah

Lisa :  Kita masih kawan kan..?

Ujang : K.

Lisa : Buat apa tu..??

Gua tak reply SMS last dia kerana gua lagi best melayan babygirl gua dari layan LISA SURIHANI


**********************

Kisah ini adalah KISAH BENAR..,terpulang nak percaya ker tidak.., tapi gua pasti 99% orang tak percaya yer dak..?? hahahaha




Sekian...Peace (~_^)v



Kisah lain gua bersama LISA SURIHANI


*gambar sumber google


p/s : Lisa Surihani jangan saman saya ok..('',)


Artikel Terkait

32 comments

tak benar lettewwww...da kata jangan saman..hahaha

alahai mcm kecewa beben0r..sab0r y0 jang..

ak percaya kt hg jang.. hahaha

Xbley bla la kau jang

Pandai kau takut kena saman ek pak jang.. Hahaha..

MENGELABAH LAH...
lalalalala.............

unsur perasan yang terlebih.....

k.bye

hahaha saya antara org yg 99% tu kah kah :D

haha, jangan sedih, bunga bukan sekuntum :P

hahaha.. takot bukan lisa saman. yusry yg saman. hehe

report melodi. tak kira. haha

ada ke 1% yang percaya tu?..haha..

rasa mcm tanak percaya. tp... tiba2 rs mcm nak caya.. acane tu? ;p

Wah wah wah,,, Lisa send sms kat Ujang lah

macam mana nak caya...kata petang tapi jam kat hp pukul 10.20 muahaha

hahaha... kena pk 1000X sebelum percaya...

ujang...lisa dah istri orang...Ujang pulak laki orang hehehe...

baca tajuk je dah tak percaya...heheheeee


EmoticonEmoticon