SMS Terakhir Lisa Surihani Kepada SAYA


AMARAH KERAS
(Entri berunsur gedik)

Petang semalam sedang gua dodoi babygirl gua.., tiba-tiba talipon bimbit jenama NOKIA gua mengeluarkan bunyi lagu Metallica

Gua pun letakkan babygirl gua ke tilamnya dan terus bergegas ke kabinet dapur untuk mendapatkan talipon bimbit gua,

Gua wusha talipon bimbit gua



"ish..,siapa pulak SMS aku ni" gertak hati kecil gua

Gua dengan penuh yakin terus tekan read

Rupanya gua terima satu SMS dari kawan lama gua atau dalam bahasa orang putih girlfriend lama..

"Hurm..minah ni rupanya" kata hati kecil gua, gua sebagai kawan tetap la layan SMS dari dia...


**********************


Berikut adalah SMS antara gua dan kawan lama gua tu :


Lisa : salam ujang, kenal lagi tak..?

Ujang : Erm..kenal ler..Lisa kan..?

Lisa : owh..ada lagi simpan no i ek

Ujang : ada ler...kenapa

Lisa : dengar dah dapat babygirl..,tahniah ek..

Ujang : Haah..nama dia Aimy Zafirah..Thanks.

Lisa : Malam ini(semalam) i akan bernikah dengan Yusri u tau kan..?

Ujang : Owh ek.., ok..tahniah

Lisa :  Kita masih kawan kan..?

Ujang : K.

Lisa : Buat apa tu..??

Gua tak reply SMS last dia kerana gua lagi best melayan babygirl gua dari layan LISA SURIHANI


**********************

Kisah ini adalah KISAH BENAR..,terpulang nak percaya ker tidak.., tapi gua pasti 99% orang tak percaya yer dak..?? hahahaha




Sekian...Peace (~_^)v



Kisah lain gua bersama LISA SURIHANI


*gambar sumber google


p/s : Lisa Surihani jangan saman saya ok..('',)


{ 32 comments.. read them below or add one }

Sunah Sakura Sunah Sakura February 24, 2012 at 6:32 PM
tak benar lettewwww...da kata jangan saman..hahaha
AnonymousAnonymous February 24, 2012 at 6:42 PM
alahai mcm kecewa beben0r..sab0r y0 jang..
TRIGYY TRIGYY February 24, 2012 at 6:43 PM
ak percaya kt hg jang.. hahaha
d_tieah d_tieah February 24, 2012 at 7:19 PM
Pandai kau takut kena saman ek pak jang.. Hahaha..
musuh ujang musuh ujang February 24, 2012 at 8:03 PM
MENGELABAH LAH...
lalalalala.............

unsur perasan yang terlebih.....

k.bye
Lady Emilya Lady Emilya February 24, 2012 at 8:34 PM
hahaha saya antara org yg 99% tu kah kah :D
Jerr Jerr February 24, 2012 at 8:40 PM
haha, jangan sedih, bunga bukan sekuntum :P
Diyana Norman Diyana Norman February 24, 2012 at 8:57 PM
hahaha.. takot bukan lisa saman. yusry yg saman. hehe
eita eita February 24, 2012 at 9:40 PM
101%...tak percaya..hahahah
Feza Feza February 25, 2012 at 2:13 AM
report melodi. tak kira. haha
Mr feckry Mr feckry February 25, 2012 at 6:18 AM
apesal wa pun dapat msj cam tu
nur anis nur anis February 25, 2012 at 9:51 AM
ada ke 1% yang percaya tu?..haha..
wanie_mn wanie_mn February 26, 2012 at 5:35 AM
rasa mcm tanak percaya. tp... tiba2 rs mcm nak caya.. acane tu? ;p
AMMAR YASIR AMMAR YASIR February 26, 2012 at 6:59 AM
Wah wah wah,,, Lisa send sms kat Ujang lah
Oshin Oshin February 26, 2012 at 4:57 PM
macam mana nak caya...kata petang tapi jam kat hp pukul 10.20 muahaha
Masz Sidek Masz Sidek February 26, 2012 at 6:23 PM
hahaha... kena pk 1000X sebelum percaya...
Cik Rose Cute Cik Rose Cute February 27, 2012 at 10:58 AM
ujang...lisa dah istri orang...Ujang pulak laki orang hehehe...
mas saari mas saari February 27, 2012 at 12:18 PM
baca tajuk je dah tak percaya...heheheeee