Padan Muka Gua..,Orang sarawak marah..hihi

Gua di sekitar waterfront kuching lupa apa nama belakang tu..hihi

**************

Berbekalkan entri gua yang review pasal KUCHING, klik SINI

Padan muka gua kena sound..hahaha, betul gak apa yang mereka cakap..hihi

Gua kata kuching tak best...sekali


Betul jugak apa yang mereka cakap, gua rasa tak best sebab gua jalan kaki jer..hahaha

Apa yang sunah cakap pun betul, bini gua pun cakap kek lapis hafifi lagi best...('',)




Gua lupa yang yana dah pernah pergi kuching.., rupanya dalam blog yana dah cerita pasal banyak tempat di kuching yang best..hahaha..bengap tol gua

Yana ada review pergi KUCHING tempat best tengok

SINI <--kek lapis
SINI <--- tempat makan best

Gua tak pergi pun 2 tempat tu..derm..!!





Miss eya cakap ni pun betul..., gua pergi dengan member gua main redah dan ikut sukati kitorang..., silap gua tak survey gak..padahal yana dah pernah pergi...


********************

Ramai rupanya rakan blogger ni orang sarawak.., awat la tak habaq kat cek awai-awai...derm..!!
Moral of the story nak pergi jalan baik wusha dan survey dulu tempat best,


Cerita di SARAWAK(kuching)

cerita pengalaman naik kapal terbang SINI<---
cerita pasal hotel SINI<----
cerita bergambar SINI <------



p/s : minggu depan ni gua pergi langkawi.., siapa ada area sana mai lepak dan bawak gua jalan-jalan


{ 23 comments.. read them below or add one }

Rozuan Ismail Rozuan Ismail November 27, 2011 at 5:06 PM
ujang sentap.kat sana aku lupa ada satu nasi dia best
Syafiq Ahadin Syafiq Ahadin November 27, 2011 at 5:07 PM
terlajak perahu boleh didayung balik ke belakang, terlajak dayung masuk 'dalam' masih boleh 'ditarik' semula. tapi terlajak cakap buruk padahnya. muahahahahhaah! jang. kena marah!
NURUL NADIAH MAMAT NURUL NADIAH MAMAT November 27, 2011 at 5:20 PM
hahaha.....padan muka....lain kali selidik dulu.......haha....
Sunah Sakura Sunah Sakura November 27, 2011 at 5:54 PM
tu la sapa suruh tak survey...kak yana pun da pergi lak tu..ahahah!
محمد رازيق محمد رازيق November 27, 2011 at 6:14 PM
haha.. kene wat survey dulu jang.. mcam satu program tv dulu-dulu 'apa kata survey??' hehe
si ngokngek si ngokngek November 27, 2011 at 7:26 PM
hikhok~~kesian ujang..wah ramai hentam ujang..takpa time nie lar bajet famous..eh..heee
Miss Dolce and Gabbana Miss Dolce and Gabbana November 27, 2011 at 7:47 PM
Hah itulah pergi Sarawak bukan tahu nak roger geng-geng kat sini kan dah melepas.Sangat rugi bila kau cakap Sarawak tak best.Banyak tempat lagi kau tak pergi.haha
Mohd Khairi Khadzir Mohd Khairi Khadzir November 27, 2011 at 7:49 PM
bila org sarawak bersuara ..haha sabo2 ye jang, moralnye pasni kne buat survey dulu klau niat nk dtg sarawak tu utk jln2 smbil bekerja hehehe...
qasehraihan qasehraihan November 27, 2011 at 7:58 PM
nape ko nmpk makin gemok..hihi lari tajuk..
Yun Yun November 27, 2011 at 7:59 PM
aiseyman bang ujang...dh kat waterfront tue xjauh mne ngn raja ayam penyek..xpela bang.len kali dtg ley xplore srwk.siyes,kt cnie best^^
Miss A Miss A November 27, 2011 at 7:59 PM
nasib baek kawan sye tak bce blog abg ujang.ehehe :P klau tak,mampus kene sound kaw2 punye lah!
nik nurhidayah nik nurhidayah November 27, 2011 at 9:53 PM
amekaw..hahaha tula...

for ujang

http://nnurhidayah.blogspot.com/2011/11/yeay-akhirnya-ujang-cun-folo-blog-kite.html

p/s : bila nk review blog??;p
mas saari mas saari November 27, 2011 at 10:30 PM
takpelah first time pegi memang tak tahu apa2 lagi... kalau nak pergi melancong ni memang kena survey dulu baru tau best ke tak!
Chenal Chenal November 27, 2011 at 10:42 PM
"x habaq awai2 ke..ujang mmg x penah baca komen bebudak nie dlm blog dier sblm nie?" x pe la bro....yg dh lepas..udah la. X payah d kenang brg yg lepas....
Addin Addin November 27, 2011 at 11:25 PM
pegi sarawak knp tak singgah samarahan. boleh lawat addin :D
cantekk cantekk November 27, 2011 at 11:51 PM
langkawi plak...amboi...
sakan.. =D
langkawi pon 1st time ke? hihi
FIFIEY LYCHEE MARATION FIFIEY LYCHEE MARATION November 28, 2011 at 12:52 AM
sarawak best jgk. tambahan bagi yg suka akan alami@ natural:)
NURUL ASHIKIN NURUL ASHIKIN November 28, 2011 at 11:40 AM
ekekeke~ kena jaga sensitiviti jugaklah kalo menulis
hazman aka species1980 hazman aka species1980 November 28, 2011 at 3:17 PM
rasanya kan.... kalau ko pegi travel mana2x je just publish soalan kat fb or blog ko nie...sure diorang boleh suggest nak mana2 tempat menarik or tempat makan yang best....hehehehe