Sunday, November 27, 2011

Padan Muka Gua..,Orang sarawak marah..hihi

Gua di sekitar waterfront kuching lupa apa nama belakang tu..hihi

**************

Berbekalkan entri gua yang review pasal KUCHING, klik SINI

Padan muka gua kena sound..hahaha, betul gak apa yang mereka cakap..hihi

Gua kata kuching tak best...sekali


Betul jugak apa yang mereka cakap, gua rasa tak best sebab gua jalan kaki jer..hahaha

Apa yang sunah cakap pun betul, bini gua pun cakap kek lapis hafifi lagi best...('',)




Gua lupa yang yana dah pernah pergi kuching.., rupanya dalam blog yana dah cerita pasal banyak tempat di kuching yang best..hahaha..bengap tol gua

Yana ada review pergi KUCHING tempat best tengok

SINI <--kek lapis
SINI <--- tempat makan best

Gua tak pergi pun 2 tempat tu..derm..!!





Miss eya cakap ni pun betul..., gua pergi dengan member gua main redah dan ikut sukati kitorang..., silap gua tak survey gak..padahal yana dah pernah pergi...


********************

Ramai rupanya rakan blogger ni orang sarawak.., awat la tak habaq kat cek awai-awai...derm..!!
Moral of the story nak pergi jalan baik wusha dan survey dulu tempat best,


Cerita di SARAWAK(kuching)

cerita pengalaman naik kapal terbang SINI<---
cerita pasal hotel SINI<----
cerita bergambar SINI <------



p/s : minggu depan ni gua pergi langkawi.., siapa ada area sana mai lepak dan bawak gua jalan-jalan


Artikel Terkait

23 comments

ujang sentap.kat sana aku lupa ada satu nasi dia best

terlajak perahu boleh didayung balik ke belakang, terlajak dayung masuk 'dalam' masih boleh 'ditarik' semula. tapi terlajak cakap buruk padahnya. muahahahahhaah! jang. kena marah!

hahaha.....padan muka....lain kali selidik dulu.......haha....

tu la sapa suruh tak survey...kak yana pun da pergi lak tu..ahahah!

haha.. kene wat survey dulu jang.. mcam satu program tv dulu-dulu 'apa kata survey??' hehe

hikhok~~kesian ujang..wah ramai hentam ujang..takpa time nie lar bajet famous..eh..heee

Hah itulah pergi Sarawak bukan tahu nak roger geng-geng kat sini kan dah melepas.Sangat rugi bila kau cakap Sarawak tak best.Banyak tempat lagi kau tak pergi.haha

bila org sarawak bersuara ..haha sabo2 ye jang, moralnye pasni kne buat survey dulu klau niat nk dtg sarawak tu utk jln2 smbil bekerja hehehe...

nape ko nmpk makin gemok..hihi lari tajuk..

aiseyman bang ujang...dh kat waterfront tue xjauh mne ngn raja ayam penyek..xpela bang.len kali dtg ley xplore srwk.siyes,kt cnie best^^

nasib baek kawan sye tak bce blog abg ujang.ehehe :P klau tak,mampus kene sound kaw2 punye lah!

amekaw..hahaha tula...

for ujang

http://nnurhidayah.blogspot.com/2011/11/yeay-akhirnya-ujang-cun-folo-blog-kite.html

p/s : bila nk review blog??;p

takpelah first time pegi memang tak tahu apa2 lagi... kalau nak pergi melancong ni memang kena survey dulu baru tau best ke tak!

"x habaq awai2 ke..ujang mmg x penah baca komen bebudak nie dlm blog dier sblm nie?" x pe la bro....yg dh lepas..udah la. X payah d kenang brg yg lepas....

pegi sarawak knp tak singgah samarahan. boleh lawat addin :D

langkawi plak...amboi...
sakan.. =D
langkawi pon 1st time ke? hihi

sarawak best jgk. tambahan bagi yg suka akan alami@ natural:)

ekekeke~ kena jaga sensitiviti jugaklah kalo menulis

rasanya kan.... kalau ko pegi travel mana2x je just publish soalan kat fb or blog ko nie...sure diorang boleh suggest nak mana2 tempat menarik or tempat makan yang best....hehehehe


EmoticonEmoticon